Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hosszú idő után megint lehet szavazni arra, hogy mi legyen a következő szexcsata poszt témája. A jelöltek a következők:

A) Augustus lánya, Iulia: feleség, szerető, összeesküvő

julia_caesaris.jpg

Milyen élet jut egy nőnek, ha az apja Róma leghatalmasabb embere, de folyamatosan attól kell félnie, hogy megdöntik az uralmát? Hány férfihoz kell hozzámennie egy ilyen ember lányának, hány gyereket kell kihordania, és mikor juthatnak eszébe a saját vágyai? Mit szólnak hozzá a férjek, ha megcsalja őket, és miként reagál a saját apja, aki saját ifjúkori szerelmi házasságát egy olyan nővel kötötte, aki hét hónapos terhes volt az előző férjétől, de később az erkölcsök legfőbb őrének tekintette magát?

Iulia nem elégedett meg azzal, hogy rongybabaként és szülőgépként használják (egyébként ő volt Caligula nagymamája): elkezdett szeretőket tartani, és egy politikai összeesküvésbe is belekeveredett Marcus Antonius fiával: végül ez lett a veszte.

 

B) A megkoronázott holttest - Inês de Castro és Péter király sorsüldözött szerelme

historia_04.jpg

A legtöbb herceg és hercegnő a történelem során nem választhatta meg, hogy kivel házasodik össze: akik ez ellen a szabály ellen fellázadtak, azok ritkán úszták meg, hogy ne bűnhődjenek meg a politikai érdekek semmibe vétele miatt.

A XIV. századi Portugáliában egy trónörökös, Pedro mégiscsak úgy döntött, hogy megözvegyülve apja akarata ellenére feleségül veszi szeretőjét, Inês-t, akitől gyermekei is születtek. Mit tett a király a nemkívánatos mennyel, és Pedro hogyan állt bosszút később, mikor trónra került? Minden kiderül ebből a posztból, ha megszavazzátok.

 

C) Gabrielle d'Estrées, IV. Henrik francia király szeretője

gabrielle_d_estrees.jpg

Írtam már XIV. Lajos szerelmi életéről, de nagyapja, IV. Henrik, aki szerint "Párizs megér egy misét", nem volt kisebb étvágyú, sőt, ha lehet, akkor még nagyobb nőcsábászként ismerték. Henrik mindkét feleségét utálta, már ezért sem csoda, hogy szeretőket tartott. de számos kedvese közül Gabrielle d'Estrées emelkedik ki, őt szerette legjobban, sőt, szinte majdnem feleségül is vette, legalábbis a négy gyermekes kegyencnő így értelmezte azt, hogy Henrik neki adta koronázási gyűrűjét. A frigyből azonban nem lett semmi

Ha érdekel, hogy miért alakult így, és milyen volt egy francia királyi szerető élete a XVI. század végén, akkor szavazz Gabrielle-re.

 

Voksolni május 27-ig lehet (vagyis még az a nap is beleszámít éjfélig), itt, a posztban. Megköszönöm, ha a Facebookon is beírod a kedvencedet, de az itteni szavazatok alapján hirdetek majd győztest és írok posztot.

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr9012527869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása