Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

dios-zeus1_1384631517.jpg_500x328

Biztosan sokan vannak közületek, akik olvassák a konteo-blogot vagy más, tiboru által jegyzett blogokat, illetve már meg is szerezték az első  könyvet, amelyet itt Zeusz "tart a kezében". Nekik semmi újat nem fogok tudni mondani. Ha azonban akad olyan, aki valamely fatális véletlen folytán még sosem találkozott a nevével és a műveivel (az általa írt, és a szexcsaták tematikájába tökéletesen illő kedvencemet itt találjátok), akkor épp ideje, hogy változtasson ezen. (Igazából irigylem, mert annyi jó szöveget olvashat majd így első alkalommal.)

Lepjétek meg magatokat és mindazokat, akik értékelik az értelmes és szórakoztató ajándékokat, az első konteo-kötettel, mely harminc válogatott összeesküvés-elméletet szed ízekre olyan könnyed stílusban, hogy még az is biztosan élvezi, akit az egyes témák iránt eredetileg nem lelkesedett. Kapható a Librinél, az Alexandránál, megrendelhető online a Göncöl Kiadótól, a Bookline-on és a Garmadától is. Csalódás kizárt. Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr785638363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2013.11.18. 10:17:51

Óóóó, nagyon köszönöm :-)
süti beállítások módosítása