Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Drága Olvasóim,

nincs mit szépíteni a dolgon, szilveszter óta nem írtam posztot. Tudom, hogy ilyet nem szabadna csinálni, de sajna nem volt rá időm, mert olyas munkákkal voltam elfoglalva, amelyekért pénzt is adnak hébe-hóba. (Mea culpa, bár ez inkább holnaptól aktuális.)

Nem felejtettem el a blogot, gyakran eszembe jut, hogy mennyire jó lenne visszatérni... Remélem, ez a hónap nem múlik el új poszt nélkül.

Most azonban egy átirányítással tudok csak szolgálni, mégpedig a Portugálos dolgok blog újrakesztelt verzióját, a Lusitaniát ajánlom, új helyén, a Blogrepublikon. Nézzetek be hozzám ott is, és kommenteljetek!

Egy kis ízelítő a posztból:

Idehaza elég érdekesen alakulnak a farsangi szokások. Javítsatok ki, ha nem jól tudom, hogy mintha senkit nem érdekelne, hogy mikortól meddig tart a farsang - avagy a karnevál (carnaval). A szimpla naptárban nem szerepel, ahogy rengeteg más, egyébként fontos ünnepnap (például az anyák napja sincs benne a naptárakban, hogy miért, az számomra rejtély), viszont, mikor eljön az ideje, mégiscsak értesülünk róla. Jé, hát, a brazilok ezerrel ünnepelnek, vonulgatnak, de nem csak ők... (Igaz, náluk van ennek legnagyobb divatja a világon.) Nálunk az utcán nem érezhető semmi, csak a bölcsi-ovi-suli vonatkozásában, no meg bizonyos szórakozóhelyeken... Alapvetően a farsang gyerekes dolognak számít - vagy tévednék?

Az egész posztot itt olvashatod. Nemsokára találkozunk!

Glória

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr124155235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gallusz · http://szemezgetek.blog.hu/ 2013.05.18. 18:38:48

Jé! Egy hozzászólás nélküli poszt! Csúnya dolog.
Írhatom, hogy jó a blogod? Jó nagyon!

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2013.05.18. 22:42:44

@gallusz: A dicséret és a hájjal kenegetés mindig jöhet :)
süti beállítások módosítása