Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kedves Olvasóim,

noha az utóbbi időben nem sok időm volt a bloggal foglalkozni, továbbra is szívügyem a szexcsaták. Túl a 100. poszton (pontosan 113, de ebből azért nem mind érdemi) és messze túl a 2. születésnapon ideje meghirdetni egy blogbulit, és ezt önkényesen a 200. facebook-lájkhoz fogom kötni, ha már kötni kell valamihez.

A buli összevontan szólna a Szexcsaták és a Portugál szeretők közönségének, mivel úgyis nagy az átfedés az olvasótábor tekintetében, és körülbelül egy időben indult a két blog. A részvételnek nincsenek különösebb feltételei, gondolom, úgyis az jön csak el, akit tényleg érdekelnek az írásaim és a kommentelők, szívesen megiszik egy sört (vagy többet), esetleg bort a többiek társaságában.

Részletek a későbbiekben, fejezzétek ki tetszéseteket a facebook-on! Előre is köszönöm!

Gloria Mundi

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr623385603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.11.18. 21:41:23

Amint láthatjátok, összegyűlt a 200, úgyhogy lesz buli, itt is lehet jelentkezni, ha valaki nincs rajta a Facebook-on! Egyelőre nincs időpont se, de december eleje a valószínű. Kizárásos alapon valamelyik szombat.
süti beállítások módosítása