Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rég nem találkoztunk már az örökifjú és örök szépségkirálynő Aphroditével, pedig van még mit mesélni a jóasszonyról. Ezúttal azonban nem a csábító szexistennő szerepében tetszeleg, hanem meglehetősen undok bosziként mutatkozik meg előttünk, mintha Hérától tanulta volna a mesterséget.

Pedig nem a férje, Héphaisztosz számtalan félrelépésével kell megküzdenie, az meglehetősen hidegen hagyná, hanem a szépségkirálynői titulus kerül veszélybe, és annak már a fele sem tréfa. Az ember vigyázzon a renoméjára, ugyebár.

A sztori Apuleius mestertől származik egyébként, így nem is igazi mítosz, inkább regényírói kitaláció: az egyébként néhol meglehetősen pajzán Aranyszamár című opusz betéttörténete. Majd ez a mű is szóba kerül egyszer, de ezúttal koncentráljunk Pszichére, a világszép királykisasszonyra, akinek egyéb erényét, mint szépségét nem is ismerjük, de ez már épp elég ahhoz, hogy a nők utálják, a férfiak meg képesek legyenek minden baromságra csak azért, hogy megkaphassák.

Aphrodité-Vénusz azért pikkel rá különösen, mert a kis Pszichét az ostoba fajankók, vagyis az istenadta nép (bár annak nyilván elsősorban hímnemű egyedei) helyette imádják, és ez bizony meglehetősen veszélyes. A személyi kultuszt valahogy fenn kell tartani, tehát Vénusz kiadja az ukázt fiacskájának, Erósz-Ámornak (más néven Cupido), aki hol kis stünci angyalkának a képében tűnik fel, főleg, ha az anyja kedvében akar járni, hol felnőtt férfinek álcázva (bár azért azt a csupasz csiga-féle megjelenést, amit produkál, én nem nevezném felnőtt férfihoz méltónak), hogy nyilacskájával sebezze meg a kis trónkövetelőt, de úgy, hogy az valami nagyon gáz pasiba, vagy esetleg szörnybe zúgjon bele halálosan. Így aztán senki nem fogja komolyan venni többé, és visszaáll a rendes Aphrodité-kultusz, megfelelő mennyiségű hússzállítmánnyal egybekötve.


Időközben a lányka apja, akit igen kellemetlenül érint, hogy Psziché ilyen szépre sikerült, elmegy Apollón orákulumához, ahol azt a parancsot kapja, hogy menyasszonyi ruhában és felékszerezve, mint egy karácsonyfát, állítsa ki a lányt egy szikla tetejére, mert ott kell randiznia a jövendőbelijével, egy démonnal. Mondanom sem kell, hogy magát szegény csajt senki nem kérdezi arról, hogy akar-e bármilyen démonhoz vagy akárkihez feleségül menni, és egyáltalán. Sőt, még a ruhaválasztásba sincs beleszólása, ami végképp disznóság.

Ámornak persze esze ágában sincs végrehajtani anyja agyament parancsát, de nyíltan azért nem akar vele ujjat húzni, így haverját, Zephírt, a szelek urát bízza meg azzal, hogy Pszichét a szikla tetejéről egy előre berendezett kis kéglibe, akarom mondani, kastélyba repítse, ahol majd ő maga, Ámor úrfi veszi kezelésbe. Persze top secret, hogy a féltékeny anyuka, immár anyósjelölt, meg ne neszelje, mi folyik a háta mögött. Hiába, Ámor nem az a bevállalós, bátor pasi fajta, de hát melyik fiú mer a saját anyjával szembeszállni? Főleg, ha az még istennő is?

Pszichét ugyebár megint nem kérdezi senki, akar-e egyáltalán éjszakai pillangó lenni, tetszik-e neki a pasi (egyáltalán pasi?), akivel minden éjjel nagyokat kufircol, és mit szól hozzá, hogy soha nem láthatja az illető urat, kénytelen a többi érzékszervére hagyatkozni, vagyis hallhatja a hangját, érezheti a szagát (illatát, na), tapogathatja mindenét, és ízlelheti …, no de ne merüljünk el effajta részletekben. A lányka tűr, mint egy rabszolganő, feltételezzük, hogy annyira azért nem rossz neki éjjelente, nappal viszont baromira unatkozik az istenek háta megett, nincs kivel kitárgyalnia az éjszakai élményeket, és egyébként is furdalja a kíváncsiság, de hölgyeim, őszintén, melyikünket ne furdalná? Csak egy pasi lenne képes arra, hogy ne próbálja kideríteni, kivel élvezkedik meglehetős rendszerességgel.

Psziché azonban elég jól volt idomítva, sose kérdezték szegényt, mit akar az élettől, de az is lehet, hogy kicsit IQ-lájtos volt, a földöntúli szépséget ellensúlyozandó, ugyanis egészen addig nem jutott eszébe kideríteni, ki az ő titkos szeretője, amíg Ámor nagy kegyesen meg nem engedte neki, hogy látogatókat fogadjon luxusmagányában. Mivel barátnői nemigen akadtak, a nővéreit hívta meg, akik mindig is nagy szeretettel dédelgették, mert egy cseppnyi testvérféltékenység se vegyült nemes érzelmeikbe, még hogy ők valami rosszat akarjanak a kishúguknak, aki mellett őket soha egyetlen pasi nem vette észre? Na ne …

Azért az kínos persze, ha az ember (nő) egy baromi fényűző kéjlak egyetlen örömlányaként még olyan egyszerű a kérdésekre se tud válaszolni, hogy: Mi is a pasid neve? És mivel keresi a betevőt? És milyen a járgánya? És egyáltalán, biztos vagy benne, hogy ember? Lehet, hogy ő a megtestesült Quasimodo. Vagy egy szörny. (Ezt mondjuk tapogatással azért le lehet csekkolni, szerintem.)

Nővérkék el, lamúr folytatódik, mindig csak éjszaka, töksötétben, Pszichét már nem csak az idegesíti, hogy ő nem látja a pasiját (csak nem lehet annyira ronda, legalábbis az alakja klassz, bár azt nem érti, miért vannak szárnyai, a kis buta …), de azt még felháborítóbb, hogy a pasi se kíváncsi az ő világhíres szépségére. Mi a fenének olyan gyönyörű ő, ha a saját szeretője se nézegeti? Ez azért már bosszantó. Ráadásul a sok kufircolás folytán teherbe esik, és annak már fele sem tréfa. Mielőtt a baba elkezd gagyogni, illene kiderítenie, hogy ki az apa, arról nem is beszélve, hogy sötétben nem lehet gyereket nevelni. Vagy a pasi meg akarja úszni a pelenkázást és büfiztetést? Esetleg ott is hagyja a szeretőjét (vagy feleségét), mint eb a szaharát?


Hogy lássuk, milyen türelmes fajta ez a Psziché, nem nagyon cseszegeti Ámort, csak azzal, hogy hadd hívja meg a nővérkéit megint, szüksége van egy kis csevejre, az pedig beleegyezik, tudja ő is, hogy hiába a jó szex, egy nőt pusztán azzal sosem lehet kielégíteni. Igazán hálás lehet, hogy legalább az anyósa otthon marad. Pszichének a testvérei megint felteszik ugyanazokat a kérdéseket, és ő megint nem tud semmit válaszolni. Arra is azonnal rájönnek, hogy a hugica másállapotban van, és ez csak súlyosbítja a dolgokat. A nővérek bekeményítenek. Azt a rémtörténetet találják ki, hogy Psziché pasija valójában egy bazinagy kígyó, aki majd felfalja őt is, meg az újszülöttet is. Az nem zavarja őket, hogy Psziché váltig állítja, tapogatás alapján az illetőnek egyetlen testrészét kivéve mása nem is emlékeztet kígyóra.

Nővérek el, Psziché magára marad a kétségeivel. A kígyó-sztoriban azért talán ő sem hisz, de már nem bírja cérnával, muszáj kiderítenie, hogy végül is ki az ő pasija. És arra az eshetőségre is felkészülve, hogy esetleg mégis valami szörny lenne, nem csak egy világítástechnikai berendezést (olajmécsest), hanem egy szúró-vágó fegyvert (kést) is magához vesz, amint az orgazmusoktól letaglózott Ámor elkezd horkolni.


Hogy mi történik ezután, azt a következő részből fogjátok megtudni, addig is nézegessétek a lámpákat, amelyeket hirdetek, nagyon érdekesek is vannak közöttük, mindenesetre korszerűbbek, mint az olajmécses.

És rajongjatok a fészbúkon ...

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr492474614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Ruthwen 2010.11.27. 08:40:42

ÁÁ, nem szép dolog a cliffhanger...
Kezded átvenni Tiboru rossz szokását... :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.11.27. 09:00:37

@Lord Ruthwen: Én ezt sokkal inkább gyakorlom, mint ő :P 2 választás van, ritkulnak a posztok, vagy folytatásosak. Sztem már így is elég ritkák, sajna ...

Lord Ruthwen 2010.11.27. 09:04:13

@Gloria Mundi: Persze, mert őt megfélemlítették a macskahadak :)

Amúgy csak azért törtem így ki, mert alapból imádom ezt a sztorit, és ahogy Te elő tudod adni... :) Szóval borzasztó volt az érzés amit a megszakításnál belém hasított. Mihez is lehetne hasonlítani? :D

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.11.27. 09:09:08

@Lord Ruthwen: Hoppá :) Azért ez nagyon hízelgő. És sajnálom, h ilyen szörnyű élményben volt részed miattam :(

Hát, engem a macskahadak nem tudnak megfélemlíteni :)

CSÉ 2010.11.27. 13:00:46

Nálam ez aq cliffhanger nem jött be, mert olvastam az Aranyszamarat. :(

Csuri / Bariildi 2010.11.27. 13:59:20

Én is úúúúútálom, hopgy voge van pedig nincs vége még.... :(
És én, főműveletlenként ezen a területen, nem is olvastam.
De a stílus, amiben előadod, mindent megér. Csak törés keletkezik (pláne a lelkemben) attól hogy most várni kell majd egy hetet. Arra meg sajna nincs időm, hogy egyben olvassam el....
de azé ne csüggedj, én sem teszem.

fiam · http://csajszinene.blogspot.com/ 2010.11.27. 14:27:00

@Gloria Mundi: Jó ez így. Gratulálok a stílusodhoz és a műveltségedhez.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.11.27. 16:04:51

Jó volt, de szerintem belefért volna egy posztba az egész; nem kell az olvasók idegeit cliffhangerrel borzolni :-)

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2010.11.27. 16:41:43

Lámpák megnézve, lássuk a posztot.

Hát, látva, hogy a szobrokon mekkora bögyőre van, én a kígyót kapásból kizártam volna :), mondjuk lehet, hogy ez magyarázza, hogy ennyire félénk volt :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.11.27. 17:22:41

@fiam: Köszi.

@tiboru: Látom, nem bírtok leszállni a témáról :P Magyarázat fent.

@Lord_Valdez: A kígyó-ötletet én se értem, annyira nem életszerű. Vagy szexuális szimbólumként keveredett csak ide az a kelgyó. A sztorit eredetileg allegorikusra tervezték, Psziché a lélek. Egyébként az állatvőlegény-típusú mesék közé szokás sorolni.

juditmanó 2010.11.27. 20:19:45

és a "jó indulatú" nővérkék is állandó toposz, számos francia meg német mesében is előfordul, biztos innen ered.
Különben nagyon tetszett ismét, bár én ismerem a történet végét, de akkor is jjó :))

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2010.11.27. 21:08:56

@Gloria Mundi:
Hát, amekkora bögyörője lehetett a szobrai alapján, az a kígyó bizony csak Psziché fantáziájában létezett :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.11.27. 22:02:30

@juditmanó: Igen, a nővérkéknek valójában olyan nagy szerepük nincs is, nyugodtan elhagyhatók lennének. Valszeg azért kerültek bele a sztoriba, h Psziché ártatlanabbnak tűnjék, bár sztem így csak hülyébbnek tűnik.

@Lord_Valdez: Erről már értekeztünk vhol :) A szobrászok erősen alulméretezték azt a testrészt, kivéve persze, ha direkt Priaposz-ábrázolást akartak készíteni. Ott meg felülméretezték. Jó, ha a kígyó kis túlzás is ...

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2010.11.30. 22:23:59

Ez gyanúsan olyan, mint a Lohengrin, bár ott legalább látni lehetett a pasit, csak kérdezni nem...
süti beállítások módosítása