Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezúttal igazán ártatlan témát választottam, a hőségre való tekintettel, nehogy túlságosan felforrósítsalak benneteket. Meg lassan itt a tanítási szünet, és hátha idetéved az ifjúság, és hátha nincs még teljesen felhomályosítva az erotika mibenlétéről. (Ne nevessetek! Az lehet, hogy bioszból tanulták a szaporító szervek működését, és pornót is láttak már. De ettől még nem tudnak mindent.)

Na, menjetek biosz órára, mert rátok fér. A gyakorlathoz úgyis túl ződek vagytok még.

Kitett gyerekekről olvashattunk már párszor, egy valamirevaló mitológiai hősnek dukál, hogy a szülei vagy közeli rokonai minél hamarabb meg akarjanak szabadulni tőle. Ennek a sztorinak (melyet egy Longosz nevezetű görög írt a III. században) két főszereplőjét is ez a megtiszteltetés érte, mégpedig Leszbosz szigetén, ahol úgyis minden megtörténhet. Egy Lamón nevű pásztor fiúcsecsemőt talált, akit nem egy farkas, hanem az ő kecskéje táplált, mégpedig elég hatásosan. A csecsemő nem ám valami fapados módon volt kitéve, nehogy ágrólszakadtnak nézze, aki megtalálja: helyeztek mellé pár luxustárgyat, hogy majd pár év múlva azonosítani lehessen. Bár Lamón először úgy gondolta, hogy elég lesz neki a drágaságok gondját viselni, kell a fenének egy gyerek, de aztán jobb belátásra tért, és a srácot is hazavitte az asszonynak.

A fene vigye ezeket a gazdagokat, mér nem tudják dajkaságba adni a felesleges kölykeiket? Mindig a csóringer pásztoroknak kell felnevelni a sok lelencet.

Két évvel később ugyanezen jól bevált forgatókönyv szerint egy másik pásztor, Drüász  leányzót talált, csak ezt nem kecske, hanem birka szoptatta, a luxuscuccok pedig barbis változatban voltak mellékelve. Az örökbefogadás itt is lezajlott, és a két gyerek életében egészen serdülőkorukig nem történt semmi különös, vagy ami történt, azt egy ilyen blogban nem érdemes részletezni, úgyhogy ugorgyunk.

Mikor elérkezett a pályaválasztás ideje, a nevelőapák csodálatos módon megálmodták, hogy mi lesz a gyerekükből. Na, mi?  Tán űrhajós? Vagy szupermodell? Esetleg világbajnok focista? Á, dehogy. Pásztor! Ehhez aztán nagy isteni beavatkozás kellett! Én inkább arra tippelnék, hogy a nevelőapáknak egyszerűen nem volt semmi más ötletük, meg a gazdag vérrokonok csak nem tűntek fel a láthatáron, hogy finanszírozzák az ifjak tanulmányait. Viszont úgy tudták tálalni ezt az életpálya-modellt, hogy a srácok odavoltak gyönyörűségükben. Egyébként az egész sztoriból az derül ki, hogy nem ártott volna nekik egy kis magyar cinizmus, meg pesszimizmus, mert szinte bosszantó, mennyire bárgyún bírtak mindennek örülni.


Gyermekmunka, gyermekszex ... Igazán édes kis sztori. És rendkívül korszerű.

Tavasz volt, meg méhzümmögés, össze-vissza hancúrozott mindenki, nem csoda, ha a tizenöt éves srác, Daphnisz, és a zsenge tizenhárom éves lányka, Khloé, ugyancsak hancúrozni szeretett volna. A birkák meg a kecskék viszonylag könnyen kezelhetők voltak, nem kellett megszakadni mellettük a munkában, de azért olykor történtek extra események.

Egy alkalommal például Daphnisz verembe esett, a kislány meg egy idősebb pásztor segítségével kihúzta, de mivel kötél nem volt, Khloé melltartószalagját használták. Hát, nem tudom, melyik melltartó állná meg a helyét így vészhelyzetben a maiak közül. Mindenesetre Daphnisz annyira mocskos lett a veremben, hogy szokása ellenére fürdésre adta a fejét, persze a szabadban, és a barátnője szeme láttára, akinek akkor tűnt fel először, milyen csinos pasival van dolga. Gyorsan meg is tapogatta, és rájött, hogy  a bőre is bársonyos (mit tesz egy kis fürdő, srácok, figyeljetek!) … Sőt, nem csak Daphniszt simogatta meg, hanem mindjárt önmagát is, hogy összehasonlítsa a hatást. Az ő bőre persze még bársonyosabb volt, pedig nem is használt testápolót. Mindenesetre ettől fogva a tisztálkodásra több gondot fordítottak mindketten.

Ez a melltartó nem válna be mentőkötélként, de a céljának megfelel. Sőt, kicsit megszépíti a valóságot.

A fürdőzéses eset ahhoz vezetett, hogy Khloé belezúgjon Daphniszba, aki persze észre se vette, mi történik. Egy nála idősebb suhanc, a tehénpásztor Dorkón azonban kiszúrta, hogy Khloét nem lenne rossz táncba vinni, azt se bánta volna, ha erőszakkal, mert nem volt egy széplélek. Egy nap azt a hülye játékot találták ki, hogy Khloé csókolja meg egyiküket, és rögtönzött szónoklatot tartottak, amelyben politikusok módjára csupa dehonesztáló dógot mondtak a másikra. A lány persze Daphniszt smárolta le, mire Dorkón sértetten elpályázott. Később még lánykéréssel próbálkozott, de Drüász vastagabb pénztárcájú kérő reményében lepattintotta. Mikor pedig zseniális tehénpásztorunk farkasnak álcázta magát, hogy letámadja Khloét, a pásztorkutyák majdnem átharapták a torkát. (Szegény, lúzernek született, és az is maradt.)


Hú, de nagy poén volt ez a farkasos vicc. Röhög a vakbelem.

Ténykérdés, hogy Daphnisz és Khloé alaposan egymásra kattantak, de persze egy szót se szóltak róla, csak szenvedtek szép csöndben, ahogy ebben az életkorban szokás. Ekkor léptek közbe a kalózok. (Sokkal későbbi kollégáikról itt olvashattok.) Ahogy a sztoriból kitetszik, olykor még a kalózoknak is hasznát lehet venni. Ezek a gonosz martalócok mindjárt azzal kezdték, hogy Dorkónt, a kissé erőszakos hajlamú cowboyt agyba-főbe verték, mert ellenállt tisztességes rabló szándékaiknak, Daphniszt pedig, mert megtetszett nekik, és gondolták, hogy a rabszolgapiacon többet perkálnak érte, mint az egész tehéncsordáért együttvéve, elrabolták a marhákkal együtt.

 

Én semmitől se félek, csak a fúvós hangszerektől.

Mire Khloé kiért a legelőre, az egyik pasi haldoklott, a másik meg útban volt az embervásár felé. Szerencsére a haldokló Dorkón egy csókért cserébe elárulta, hogyan győzheti le a lányka egymaga az egész kalózbagázst: csak meg kellett fújnia a szürinx nevezetű pásztorsípot. Ennek hangjára a hajóra terelt tehenek meg ökrök, amelyek be voltak ám idomítva rendesen, mind beleugrottak a vízbe, de egyúttal a hajót is felborították. Kellett a kalózoknak görög katonai menetfelszereléssel álcázniuk magukat: mindjárt elmerültek. A pásztorfiú azonban, aki majdnem pucér volt, nagyobb gond nélkül kievickélt a partra.

Dorkónt tisztességgel eltemették, de olyan nagyon nem fájt érte a szívük a jelek szerint, mert mindjárt közös fürdőzést rendeztek a ceremónia után: és végre Khloé is megmutatta bájait Daphnisznak, aki ettől kábább lett, mint a kalózok pofonjaitól. Közben eljött az ősz, a szüret, húzták egymás agyát, incselkedtek más nembéliekkel, de nem történt köztük semmi, ez pedig annyira idegesítette Erósz istent, aki már eksönt akart látni, hogy odaküldött a srácokhoz egy öreg pásztort, világosítaná már fel szexuálisan ezeket a gyerkőcöket, mert épp itt az ideje.


Van ott a lábad között valami, ami olykor megnő, észrevetted már?

Philétász bácsi regélt is valamit a fiatalságáról, meg egy szemrevaló pucér kisfiúról, akit a kertjében talált, és meg akarta puszilgatni, de kiderült, hogy a kissrác Erósz isten, és nem hagyja ám megfogni magát csak úgy. Sok beszédnek sok az alja, az öreg valahogy kinyögte, hogy a nagy sóvárgásra egy a gyógyszer: csókolózni kell, ölelkezni, és ráadásul meztelenül, na. Most aztán ki voltak tanítva a fiatalok. (Bár még mindig jobb oskola volt, mint  a méhecskés mese, szerintem.)

Mondani persze könnyű, de a megvalósítás már más lapra tartozik. Először csak a csókolózás jött össze, a meztelen ölelkezés szégyenlősségből nem, az is igaz, hogy épp hűvösebb is lett az idő, a mezőn henteregni már nem lehetett olyan klasszul. Mikor végre annak is szerét ejtették, hogy pucéron csókolgassák egymást, kiderült, hogy a sóvárgásnak ettől még sincs vége. Nem, nem jöttek rá maguktól, hogy még mit kéne csinálniuk.

Egy kis meztelen hentergés, ahogy az öreg, botcsinálta szexológus tanította?

Időközben újabb erőszakos behatolás történt, már Leszbosz szigetére, Daphniszt városi ifjak verték agyba-főbe, Khloét meg elhurcolták. Akkoriban az emberrablás nagy divat volt, kábé minden évszakban megesett egyszer, hogy ilyen kalandba keveredtek a pásztorok, de legalább nem unták magukat halálra. Ha a lányka valami repedtsarkú lett volna, akkor szépen kiköt a rabszolgapiacon vagy valamelyik  bordélyban, de ez nem az a sztori. Maga Pán isten és a nimfák avatkoztak közbe az érdekében. Pán egymaga olyan hang- és fényeffekteket produkált, hogy egy mai rockbandának is becsületére válna, és szerencsére annak a szigetnek a közelében nem laktak tisztes magyar polgárok, akik emiatt be akarták volna záratni a banzájt este tízkor.

Mivel a kedves háborúzó és emberrabló ifjúság számára ez nem volt annyira megszokott jelenség, hogy ne rosálta volna össze magát, mindjárt természetfölötti beavatkozásra tippeltek, összekapták magukat, és kiderítették, melyik istenségnek a tyúkszemére sikerült ezúttal rálépniük, és miféle módon ápolhatnák azt a tyúkszemet hatásosan. A különleges védelmet élvező Khloé jószágaival egyetemben hamarosan megint Leszboszon találta magát, és búcsút inthetett a hivatásos örömlány karriernek.


Ha tudná az a lány, hogy mást is lehetne fújni ...

Szerelmeseink ismét együtt voltak hát, de továbbra se jöttek rá a dógok nyitjára, csak bénáztak, mikor épp alkalmuk volt rá, de arra azért maradt energiájuk, hogy hűséget esküdjenek egymásnak. Tipikusan akkor tesz ilyet az ember, amikor még fogalma sincs, mennyire meg fogja egyszer bánni. Jött a tél, meg el is múlt különlegesebb események nélkül. Tavasszal Daphnisz, aki megfigyelte az ezerrel párzó  kecskéket, birkákat és marhákat, kitalálta, hogy esetleg hátulról kéne megölelnie Khloét, hátha attól jobb lesz. Kell mondanom, hogy megint nem találta meg a bejáratot? Tán nem ártott volna behatóbban megvizsgálni azokat az üzekedő jószágokat.

Még szerencse, hogy akadt a közelben egy öreg férje mellett unatkozó, ficánkolni vágyó,  kikapós menyecske, akinek úgymond megesett a szíve Daphniszon. Egy nap ugyanis kihallgatta a szerelmesek bugyuta beszélgetését, és rájött, hogy nem csak a saját vágyait elégítheti ki, de még ezeken a lükéken is segíthet. Lükainion nem sokat tépelődött a hűség meg a házasságtörés filozófiáján, annál sokkal józanabb és földhözragadtabb nőszemély volt. Úgy tett, mintha nagy bajban volna, és Daphnisz segítségét kérte (állítólag egy libáját kellett kiszabadítani egy bizonyos sas karmaiból valami félreeső erdőségben). A srác első szóra ugrott, ment a szép asszonyszemély után.


Hogy hol a liba? Hát itt fekszik előtted, drágám.

Hogy mi módon tanította meg Lükainion Daphniszt a szerelem bonyolult művészetére, és mit kezdett a srác ezzel a tudománnyal, azt a folytatásban olvashatjátok majd el. Időközben meg úgyis feltaláljátok magatokat, gondolom.

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr442074550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

birge · http://birge.blog.hu 2010.06.12. 11:53:28

Még jó, hogy olvastam az eredetit, különben most tudatlan maradnék, aztán a pasim este hiába térne haza, várhatná, amíg postolod a sztori végét...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.12. 12:52:46

@birge: Vagy addig is próbálkozhatnátok, hátha rájöttök magatoktól a módjára:)

NAR 2010.06.12. 13:42:14

Hát igen, a tapasztaltabb (férjes) szextanárnéniket is az ókori görögök találták fel :-)

juditmanó 2010.06.12. 13:59:59

Glória, nagyon tetszett, amikor sok-sok évvel ezelőtt az eredetit olvastam, kicsit unalmasabbnak tűnt az.:))

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.12. 15:01:27

@NAR: A lányok is jobban járnának tapasztaltabb, nős szextanárbácsikkal :P
@juditmanó: Kicsit unalmasabb is, de sokkal művészibb. :) Goethe szerint minden évben 1x el kéne olvasni. Nekem kicsit túl sok benne az idill, de ez biztos az én hibám. :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.12. 15:08:19

Két szolg. közlemény:
1) Aki szeretne értesítést kapni az új posztókról, legyen szíves belépni a közösségbe.
2) Vessetek egy pillantást a hirdetésre az oldaldobozban, vadiúj regény, nagyon ajánlom! (Tomori Gábor: Nevezz Lucifernek)

Elkeveredett 2010.06.12. 17:48:18

Ájjjj, bezzeg a Kék Lagúnában ripsz-ropsz összeakadtak a fiatalok, igen alaposan... :P

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.12. 17:57:45

@Csípőből Derivált Ejakuláció: És a kiscsaj mindjárt élvezte is? Erre nem emlékszem, de ha igen, akkor ne dőlj be neki :)

Csuri / Bariildi 2010.06.12. 18:34:08

@Csípőből Derivált Ejakuláció:
Jajdejó neved van!!!! pont a szexcsatákhoz illő.
A kék lagúnában mintha télleg magultól rátaláltak vóna a dolog nyittyára.
Egyébként sztem TÉLLEG rátalálna két fiatal, ha nincs senki, aki megmutassa.
Ez olyan ősi ösztön, amihez nem kell útmutató...
Már úgy értem a dolgohoz magához - az más kérdés, hogy ahhoz,h jó is legyen, nem árt néha valami tapasznyalat :)

Csuri / Bariildi 2010.06.12. 18:40:04

Gloria,
a francba
má megint nincs itt a befejezés....
Mindig ezt műveled! Ráadásul ebben a melegben is.
nem szép tőled....

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.12. 18:47:30

@Csuri / Bariildi: Sorry, h nincs befejezés. De nekem is melegem van ám, és a befejezéshez még kellett volna egy ideig dógoznom ...
Nemtom, mennyire ősi az ösztön, mi sztem annyi infót kaptunk már, h nem tudjuk elképzelni, milyen, amikor semmi info nincs. A nagyanyám vidéken nőtt fel, és látott állatokat párzani elvileg, de úgy ment be a nászéjszakára, h halványlila gőze nem volt róla, mi fog történni. És nem is történt meg a dolog aznap éjjel ...

Csuri / Bariildi 2010.06.12. 18:51:58

@Gloria Mundi:
Hát akkor nem csak neki nem volt róla gőze, de nagyapádnak sem :)))))
Nekem tényleg nehezen elképzelhető....
Jó manapság télleg sokmindenhez hozzáférnek az ifjak, de én spéci egy lakatlan szigetre gondotam. Mert úgy vélem ott is rájönnlének, elég gyorsan.
Internet nélkül is :)))))

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.12. 18:55:17

@Csuri / Bariildi: A nagyapámnak elvileg elég nagy gőze volt róla, de a nagyanyám nagyon megijedt, ő meg úriember lévén nem akart erőszakoskodni ...

NAR 2010.06.12. 19:19:04

@Gloria Mundi: Azt hittem, a nős férfiaktól óvni szokták a lányokat :-) Egyedülálló férfi már nem is jó erre a szerepre? Mert gondoltam, jelentkezem :-P

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.12. 19:24:44

@NAR: Jó a szóló is. Csak a szimmetria kedvéért mondtam :P Az a lényeg, h tapasztalt legyen.

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.06.12. 20:19:23

@Gloria Mundi: Szerintem a rengeteg infó elnyomja az ősi ösztönt, sajnos... Longosz is alakítgatta rendesen.:)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.12. 20:25:21

@örömlány: Az ősi ösztön valszeg a megerőszakolás. Nem baj, ha azt elnyomja a civilizáció vagy a sok infó. :P

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.06.12. 21:18:35

@Gloria Mundi: Szerintem nem. De ez már hitvita.:)
(Egy megközelítésként idézem Nietzsche-t pl. az ősi ösztönlétről:
"...az ember ősi példánya volt ő, legemelkedettebb és leghevesebb indulatainak kifejezése, ő a lelkes rajongó, akit elragadtatással tölt el az isten közelléte, ő a résztvevő, kísérő, akiben megismétlődik az isten szenvedése, a természet szíve mélyéből hirdetője a bölcsességnek, jelképe a természet nemi mindenhatóságának..." )

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.12. 21:24:40

@örömlány: Pontosan, hitvita. Az ősi ösztön ott van a majmokban. Tanulmányozható. Aztán van az ősinek még sokféle fázisa. A szakrális viszonylag későn jelenhetett meg, és akkor se olyan szakralitásra kell gondolni, amilyet egy kifinomult civilizáció képviselője vizionál a múltba. De most bőg a gyerek, abszolút ősi ösztönből kifolyólag ...

Csuri / Bariildi 2010.06.12. 21:41:08

@Gloria Mundi: Most ezt miért gondolod??
Az ősi ösztön az csak a ffiakban munkál, miközben a nőkben (ősi ösztön szerint) ab ovo nincs, nem is lehet vágy????
Sztem mindkét nemben eleve bele van kódolva az utódnemzés imperativusza.
Na, monttam én is egy idegen szót, hogy felvegyetek a klubba.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.12. 22:33:36

@Csuri / Bariildi: Nem azt akartam ezzel mondani, h az ősi ösztön nincs benne a nőkben is. Dehogy nincs. Viszont a pasikban társ. szabályozás nélkül nincs meg az igény arra, h odafigyeljenek a nők igényeire. Még minden társ. és vallási hókuszpókusz ellenére is csak a pasik kis része figyel oda valóban.

Ssipak 2010.06.12. 22:47:20

a tördelés továbbra is borzalmas, a képaláírásoknak a képek alatt a helye, nem pedig a szövegtestben azt szétszabdalva.

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.06.12. 23:16:10

@Gloria Mundi: A civilizáció története időben sokkal távolabbra nyúlik, mint 6-8-10 ezer év. Az ókori görög, római kultúra szakralitása csak nyomokban hordozta a korábbi kultúrák szakrális, misztikus hagyományait.
Azt sejtem, hogy azokban a kultúrákban az ősi ösztön harmóniában volt a társadalmilag elfogadott szabályokkal.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.12. 23:29:33

@Ssipak: Pont alá nem hagyja rakni a szemét :P De én a folyóiratok, pl HVG tördelésétől is a falnak megyek ... Nem a képaláírások miatt, hanem a beszúrt kis szövegek miatt. Engem meg az idegesít. Azért el bírom viselni.
@örömlány: Minél kevesebbet tudunk vmiről, annál szebbeket tudunk róla képzelni :) Az ősi ösztön a matriarchátusban arra vezette a nőket, h feláldozzák a szent királyt, feldarabolják, és vérével hintsék meg a földeket. A szex és a halál kéz a kézben járt. Nem hiszem, h ehhez szeretnénk visszatalálni. :)

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2010.06.12. 23:48:29

@Ssipak: a tördelés nekem tetszik, esztétikus és érdekes, egyébként pedig én még olyan korban vagyok ezek szerint, hogy a tördelés kevesebb gondolatot idéz bennem, mint a mese.

@Gloria Mundi: a mese nagyon jó lett, köszönet érte. A legelső bekezdést pedig valahogy mottóként kellene felhasználnod, annyira nem érti még a fehéremberek világa, hogy mennyire téves vágányon jár, amikor a szexuális felvilágosítást elvégzettnek nevezi a bioszórákkal.

@Csuri / Bariildi: ki beszél itt az utódnemzésről? Szerintem is hamarabb feltalálhatták volna magukat a szóban forgó ifjak. A stratégia igen egyszerű: ami jó, azt meg kell ismételni. Aztán már nagyon jó lesz, és kész a tanulság. Az, hogy egy fiú ne tudja meghatározni, hogy a lány merrefelé próbálkozzon, szerintem elképzelhetetlen, és még egy erkölcsös lánynak is ismerős lehet egy forró érzés valami fennkölt pillanattól. Ezek a görögök nem dörögtek rá a Bibliával a kezükben azokra, akik véletlenül élvezni mertek valamit, így aztán azt sem hinném, hogy Khloé (külön köszönet a név írásmódjáért) olyan szemérmesen kerülte volna a saját erogén zónáit. Jó mese, de csak arról szól, hogy az ókori hallgató kuncogva ecsetelhesse, hogy mit és hogyan kellett volna.

A szextanárnéniket büntetni szokták, Amerikában egypár ilyen eset felbukkant az utóbbi években. Tulajdonképpen értem, hogy miért tilos, de a francba is, legalább annyi haszna lenne, mint kára. Sajnos nekem ki kellett várnom, míg a kedvesem ellenállása kellően elgyengül, de azzal sem jártam rosszul. :-)

gabor4x 2010.06.12. 23:59:47

Csak nekem hír, hogy megint címlapon van a blog? Nem is rossz, foci VB idején. :)

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2010.06.13. 00:03:37

(Elnézést, azt hittem, hogy a terjedelem a probléma.)

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.06.13. 01:11:34

@Gloria Mundi: Ilyen véres krónikát biztos a patriarchatus alatt kreáltak a matriarchatusról...:)

A nép fia 2010.06.13. 08:44:25

Mekkora szövegek! Jól tolod az írást! Bár a kommentek betűméretei lehetnének kissé nagyobbak...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.13. 08:57:11

@Androsz: Inkább kitöröltem az ismétlés-kommenteket :) A blogmotor szokott szórakozni elég gyakran.
Nem tudom, mennyire természetes, h egy fejlett emlős tudja a dógok módját, ha az utódgondozásét se tudja, ha nem látja az idősebbektől, l. fogságban nevelkedett emlősök. :) Azért lehet, h előbb-utóbb rájöttek volna, de mennyivel aranyosabb így a sztori, és Khloé is jobban járt.
@tiboru: A jó szívük lett a vesztük :)
@örömlány: Van 1 rossz hírem, asszem, minden ősi vallásban volt emberáldozat. Ennek nyomait viseli az "Ábrahám nem áldozza fel Izsákot mégse"-sztori. A civilizáció igen magas foka, mikor már helyettesítik az embert mással, pl állattal. Tökmindegy, matriarchátus, vagy patriarchális berendezkedés. A klasszikus mitológia is tele van erre való utalásokkal, sokx beszéltem már róla itt, a blogon, kommentekben. És sokx ajánlottam Robert Graves munkásságát.
@A nép fia: Nem tudom befolyásolni a kommentek betűméretét, ez a sablon ilyen :) Köszi a dicséretet.

varta.atrav 2010.06.13. 10:28:29

Támogassuk:

"Kezdeményezzük a választási eljárásról szóló törvény módosítását, amelynek értelmében olyan szavazólapot, vagy szavazási módszert kell alkalmazni, amely lehetővé teszi azt, hogy a vakok és gyengénlátók külső segítség igénybevétele nélkül, titkosan tudjanak szavazni."

"Kezdeményezzük olyan tartalmú törvény megalkotását, amely szerint a televízió és rádióműsorokat megszakító reklámok nem lehetnek hangosabbak, mint azok a televízió és rádióműsorok, amelyeket megszakítottak."

Az aláírásgyűjtő íveket az igazidemokracia . hu oldalról tudjátok letölteni

DeadBodiesEverywhere 2010.06.13. 11:13:41

Aki szexfilmből tanulja meg az elég fura dolgokat akar majd csinálni a párjával :-D

juditmanó 2010.06.13. 16:49:49

@Gloria Mundi: Bocs, csak most kerültem újra a blogod közelébe:D. Szóval Goethe. Az egyetemen őt kedveltem a legkevésbé a germanisztika tanulmányok alatt. Kivéve azokat verseit, ahol az erotikáról igen szabadszájúan írt:))))

birge · http://birge.blog.hu 2010.06.15. 13:41:23

Biztos forrásból tudom, hogy a lányokban is megvan az ösztön, és elég hamar, külső segítség nélkül is rájönnek, hogyan működnek a dolgok. A biztos forrást nem nevezhetem meg. Ugyanakkor már Freud is rámutatott, ha jól emlékszem, hogy egészen kisgyermekkorban is megjelenik valami szexualitásra hajazó dolog, ha más nem, hát a "nekem ilyen van, neked olyan" jellegű játékokban. Ebből pedig hamar kikövetkezteti az ember (főleg, ha a vágy is pörgeti) hogy az élet egy puzzle, amiben az összeillő darabokat nem árt néha összeilleszteni.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.16. 08:39:31

@juditmanó: Nekem se abszolút kedvencem. Kundera jópofát írt róla és Bettina von Arnimról.
@birge: Hát, nemtom, a külső segítség nélkül arra érted, h semmi infójuk nincs róla, hol keresgéljenek? :) Nem arról van szó sztem, h ne tudnák, hol a nemi szervük :) Én ovis koromban értesültem a valóságról, más ovisoktól. És nem tudtam elhinni, h ez igaz. Annyira szörnyűnek hangzott :)

susztertangó 2010.06.16. 17:55:58

@DeadBodiesEverywhere: Azért jobb mint az ecceri történetben: már indult vonat nászútra víve az ifjú párt, a férj izgatottan kihajolt az ablakon és kérdé apját, aki ott gyalogolt a kupé mellett: "hová dugjam?" Csak gyors válaszra volt lehetőség mert a vonat is gyorsult: "ahová nem hagyja".
---------------------------------
tovább is van, mondjam?

Mike36 2010.06.24. 02:04:05

@Csuri / Bariildi: szerintem is
abszolut ösztön szinten megy az egész

Mike36 2010.06.24. 02:06:57

@Gloria Mundi: szerintem ezzel nem függ össze
azt hogy hogyan kell csinálni: ösztönös
ha az egyik fél nem akarja, akkor erőszak, de a két fél nagyon is szeretheti egymást, és akkor erőszakról nem beszélhetünk

Mike36 2010.06.24. 02:13:30

@Gloria Mundi: ezzel sem értek egyet
a szerelem nem tanult viselkedés, és a szex élvezete is evolúciónk eredménye

ha szex nem lenne jó mindkét fél számára, hanem csak az utódnemzést szolgálná, akkor nem lennének a nőknek ekkora melleik, a szájuk ennyire húsos, nem vörösödne ki az izgalom hatására, stb, stb

érdemes elolvasni Desmond Morris Csupasz Majom c. könyvét e témában

Mike36 2010.06.24. 02:16:06

@Ssipak: szerintem meg teljesen jó így
miért kellene mindenhol ugyanolyannak lennie
nehogy megváltoztasd Gloria! :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.24. 13:01:29

@Mike36: Olykor nem teljesen világos, h mivel nem értettél egyet a sok kommentem közül :)
Ki mondta, h a nő nem élvezi? Ezt én sehol nem írtam le. Bár a mellek nagysága inkább azért alakulhatott így, mert a ffiak beindultak rá, gondolom :) Vagyis az a gén, amelyik nagyobb melleket eredményezett, preferált volt, és azok a nőstények jobban szaporodtak. A mellnagyság és az izgalom, amit a mell tulajdonosa érez, nincs kapcsolatban egymással, úgy tudom :P
A szexet viszont ne keverjük a szerelemmel. A szex biológia. A szerelem tanult. A szerelemnek az a fajtája, amit a mai nyugati ember annak nevez, nem minden kultúrában létezik ugyanígy. De ezen aztán végképp rengeteget lehet vitatkozni. Valójában persze az egyes ember is mást és mást ért szerelmen, még ugyanazon kultúrán belül is.

Mike36 2010.06.25. 15:00:49

@Gloria Mundi: a mell azért kell hogy szemből is szeretkezhess. a vöröslő ajkak is.
de mondom: Desmond Morris: Csupasz majom

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.25. 19:38:07

@Mike36: Sajna most nem tudok se könyvet venni, se könyvtárba menni. Pedig kíváncsi lennék. Ha nincs mell, meg piros száj, akkor olyan csúnyák a nők, h csak hátulról van a pasiknak kedve, vagy hogy függ ez össze? :) Különben nem véletlen, h misszionárius póznak hívják, mert az indiánoknál nem volt szokásban ez a fajta szeretkezés, ha igaz a legenda :)
Morris könyvéről ezt találtam:
"Csak egy példát említenék a könyvből, melyben kiderül, miért festik vörösre a szájukat a nők?
Nos, Desmond szerint az ajak nem más, mint a vagina jelképe, melyben maga az ajak a nagy-, az íny a kis szeméremajkakat, a nyelv pedig a csiklót jelképezi. Hasonló szexuális figyelemfelkeltő jel a majmok világában is előfordul, az egyik páviánfaj feneke mintha csak női szájat formázna – mely átvitt értelemben ugye a női nemiszerv jelképe- még színében is követi az emberi testrészt, sőt mi több, szexuális izgalom hatására el is vörösödik."
hardrock.hu/?q=node/421
Gyerekek, kinek van még kedve rúzsozni? :)
süti beállítások módosítása