Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zeusz, a nagy pernahajder, akárcsak Mátyás királyunk, vagy egy mezei fedett nyomozó, előszeretettel álcázta magát, de nem csak szegényembernek és maffiózónak, hanem mindenféle lénynek: olykor állatalakot öltött, olykor légköri képződményként lendült támadásba, de ritka alkalmakkor egészen antropomorf is tudott lenni, a változatosság kedvéért.

Jé, majdnem beindultam erre a csajra, de aztán észrevettem, hogy csak Héra, a saját feleségem. Ááá, öregszem ...

Ilyenkor halandó nőcsábász képében sétálgatott a földön, és szemelt ki magának lánykákat, akik Hollywoodba látogató színésznő-palánták módjára nyilván másra se vágytak, minthogy a nagy rendező felfedezze és halhatatlanná tegye őket … Kár, hogy ez nem ment a kötelező teherbeesés, és Héra valószínűsíthető, cseppet sem emberbarát üldözése nélkül … De a hírnévért biza meg kell szenvedni.

 

Szerintem ez a lepel itt teljesen felesleges, Zeusz nem szeret sokat bíbelődni a vetkőztetéssel.

Szemelé, a thébai Kadmosz király lánya is beleesett a szokásos csapdába, és a főisten szeretője lett, de ez a viszony legalább nem a nemi erőszak minősített esetével indult, és kissé hosszabb távúnak ígérkezett, mint a szokásos. Zeusz tán emiatt hanyagolta el az álcázást (unalmas mindig madárként vagy bikaként kufircolni), ami azonban súlyosabb hiba volt, Héra elől se nagyon titkolta a dolgot. A jelek szerint édesmindegy volt neki, megtudja-e házsártos felesége, hogy újabb kedvenckét szerzett be, és újabb poronty készülődik gyarapítani fattyainak végeláthatatlan sorát.

Szemelé, drágám, mi lenne, ha nem kisnyugdíjasokkal trécselnél naphosszat, hanem kivasalnád az ingeimet?

Ha már álcázási hajlam, olykor Hérának is voltak ötletei, ezúttal szimpatikus kisnyugdíjasnak öltözött, aki tele van jószándékkal és kéretlen tanácsokkal: odatotyogott a már hat hónapos várandós Szemeléhez, megkérdezte, hogy dagad-e a lába, és rugdos-e a baba, oszt szép finoman rátért a lényegre. Mit is tud a leányzó a szeretőjéről? Nem sokat, mi? Például, hogy ki fia, borja? Megbízható ember nem titkolja a származását, és nem tesz úgy, mintha nem lenne mit a tejbe aprítania, mikor BMW-vel jár. Vagy helikopterrel.

Szemelé nem kíváncsi egy kicsit? Naaa, egy egész kicsit? Szedje már ki abból a pasiból, hogy ki is valójában, mutassa meg a valódi alakját. Ha egy nő nagyon akar valamit, elég makacs tud lenni, mint tudjuk. A kisnyugdíjas nénikének maszkírozott Héra asszony úgy megdolgozta Szemelét, hogy az rojtosra rágta Zeusz fülét, árulná már el, kicsoda valójában, mutatkozna meg előtte, mert kilyukad az oldala a kíváncsiságtól. Meg az igazi szerelmeseknek nincsenek titkaik egymás előtt, mint tudjuk.

Hát nézze, kedveském, én már csak tudom, hogy kell bánni a férfiembörökkel ... Jól megfogni őket imigyen, ahol a legjobban fáj.

Zeusz először csak mellébeszélt, figyelemeltereléssel próbálkozott, máskor is sikerült már párszor leszerelnie Szemelét, miért ne menne újra? Egy kis simogatás, csókolgatás, vannak fontosabb dolgok az életben, mint az a fránya őszinteség, igazság, meg hasonló lózungok, nem igaz? Foglalkozzunk inkább azzal. Szemelé azonban nem tágított. Sőt, bevetette az egyetlen eszközt, ami tuti hatásos volt Zeusz papával szemben: teljes körű szexsztrájkot hirdetett.

A főfő-nőcsábász, mitagadás, kiakadt. Ő megmondta, hogy ebből baj lesz, de ez a hülye tyúk nem tágít. Akarja tudni az igazat? Na, akkor tessék. De hogy nem lesz benne köszönet, azt garantálja. Szegény Szemelé maximum attól félt, hogy kiderül: a szeretője egy szörny, vagy már nős, pedig ez volt a legkisebb probléma.


Ja, mellesleg nős is vagyok, ha már itt tartunk. Bár szerintem ez ebben a pillanatban nem tud megrendíteni, ugye?

Zeusznak az ő természetes formája ugyanis nem volt teljesen emberi. Ha minden effektet bevetett, akkor légköri és fényjelenségek halmozati alkalmazásával dörgött, villámlott, égetett, vakított, és roppant kellemetlen mellékhatásokat produkált. Például 100 méteres körzetben szívinfarktust okozott minden halandóban, az ehhez társuló megvakulás igazán meg se kottyant már a szegény áldozatoknak.



Szemelé seperc alatt jobblétre szenderült szegény,  lelke állhatott be a túlvilágon a Kharón-féle ladik előtti hosszú sorba. De testében ott volt a gyerek. Mint tudjuk, Zeusz nem volt kezdő a magzatoperálás és -kihordás területén, sőt, már az alternatív szülésbe is belekóstolt, mikor Athénét hozta világra.

A túlzott őszinteség kellemetlen mellékhatásokkal tud járni. Ne erőltessük.

Ezúttal a zseniális, mindig új szakmában bizonyító Hermész végezte az átültetést, mint sebész és szülész-nőgyógyász, valamit urológus egy személyben, ugyanis Zeusz ágyékába varrta be a kisbabát. Anatómiailag nem tudom, ez pontosan hogyan nézhetett ki, a képzeletetekre bízom.

A harmadik trimeszter minden nyűgét megtapasztalhatta Zeusz papa, míg végre eljött  a szülés órája, és a kis Dionüszosz kibújt a napvilágra, ami nem lehetett egyszerű folyamat, ugyanis szarva és kígyókoszorúja is volt, a fene érti, honnan szerezte őket.

Tény, hogy először csinálom ezt a magzat-transzplantációs dolgot, de valamikor mindent el kell kezdeni. Ne parázz, Zeusz, csak bízd rám magad.

Mivel a kispapa nem gondoskodott megfelelő katonai biztosításról a szülés idejére, Héra magánhadseregének kommandósai, a titánok, gond nélkül lokalizálták a csecsemőt és azonnal megkaparintották. Nem voltak szívbajosak, de az újszülött se viselkedett zöldfülű kezdőként, mindjárt alakváltozásokkal indított, ennek ellenére sikerült elkapniuk, szétcincálniuk, és a húscafatokat üstbe tenniük: jó porhanyósra meg is főzték.

Többet egy nőmet se eszem meg vagy rémisztem halálra, ezek a szülési fájdalmak túlságosan megviselnek.

Mielőtt elsiratnánk a máris kalandos életűnek mondható kisdedet, igyekszem hozzátenni, hogy az istenekkel nem lehet ilyen könnyen kibabrálni, a szakácsba oltott darabolós gyilkosok legnagyobb bánatára. Mert mindig van egy elszánt asszonyszemély, aki összeilleszti a részeket, és életet lehel beléjük. Ezúttal a pörköltnek készülő gyermek nagyanyja, Rheia vitte véghez a varázslatot, és támasztotta fel az istensarjadékot.

Itt még messze nem értek véget Dionüszosz hányattatásai, mert Héra nem az a fajta volt, aki egyhamar feladja. Zeusz lepasszolta a kissrácot Perszephonénak, az Alvilág királynéjának, ez az üldözött személyt ún. védett házba vitte, mégpedig  Athamasz király feleségéhez, Inóhoz, aki rózsaszín lányruhába öltöztette a babát, és attól fogva lányként szocializálta a saját palotájában.

Mér, a pörkölthöz képest szerintem egész jó eredmény ...

Hát, meg is lett a foganatja, kérem, idült alkoholizmus (végül is a boristenről vagy kifenéről beszélünk itt), és rossz társaságban való tévelygés, mert a kis Bacchus ugyebár nem a fakardozással, falovazással volt elfoglalva, hanem hello Kittys cuccok beszerzésével, csereberélésével, valamint újakra való sóvárgással …

Mikor Héra titkosszolgálata megtalálta a palotában rejtőzködő lányosított fiút, rövid úton megőrjítette (de szó szerint) a befogadó szülőket, a gyereknek azonban nem tudott ártani, mert Zeusz gödöllyé vagy kossá változtatta, és egy rakás nőci, vagyis nimfa gondjaira bízta, akik egy barlangban pátyolgatták jó ideig.

Nem lesz több Budapest parádé? Ez komoly? A boraitokat meg rá akarjátok sózni boldog boldogtalanra, mi?

Ő se sok férfi mintát látott gyerekkorában, akárcsak a mai srácok, akiket óvó- és tantónénik kommandíroznak. De Dionüszosz legalább elment később katonának. Bár ezt is Hérának köszönhette, aki annyira  bekattantotta, hogy az ifjonc lerohanta a fél világot, lemészárolt jó pár embert, főleg nagy mennyiségű amazont (róluk majd külön regélünk valamikor), meg egyéb életformát, viszont, mentségére legyen mondva, feltalálta az alkoholizálást is.

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr481976889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rozsdafarku 2010.05.06. 08:53:01

Zeusz is megérte a pénzét, de ez a Héra!A féltékenysége még érthető, de ez az állandó bosszúszomj!
Már a múltkor is megismerhettük a találékonyságát, azóta is tapasztaljuk, hogy nemcsak szép. vonzó fiatal nőből tehenet, hanem férfiakból, tüzes bikákból ökröt is képes varázsolni.
Most meg még Bacchust is fölhasználva disznót is.
Nagyon jó kis történet.A képek meg magukért beszélnek.Csak nehogy azzal a boszorkával álmodjak!

bistyu · http://www.papirparbaj.hu 2010.05.06. 10:53:14

travik mindig is voltak és lesznek xD

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.06. 12:57:33

@rozsdafarku: Ne olvasgasd lefekvés előtt :) Elég borzasztó sztori, de hát ilyenekkel van tele a mitológia, sorry ...

vén betyár 2010.05.07. 03:46:52

Köszönjük szépen.A szokásos, színvonalas, vidám írás, találó, sokkoló képekkel.Tegnap tán délig index-en is volt.
Csak a Helló Kittyt tudnám, hogy az mi?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.07. 08:23:40

@vén betyár: Volt indexen, röviden.
"Hello Kitty (Haró Kiti) a japán Sanrio vállalat legismertebb mesefigurája. A fehér macska jellegzetessége, hogy a bal fülében mindig egy masnit vagy más hasonló díszt visel, és a rajzfilmsorozatot kivéve mindig hiányzik a szája.
Hello Kittyt 1974-ben alkották meg, és 1976 óta világszerte bejegyzett védjegy." (Wikipedia)
Én is most néztem utána, nekem eddig csak egy bugyuta figura volt, amely mindenféle, kislányoknak való terméken ott díszeleg.
süti beállítások módosítása