Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emlékeztek még a Nibelung-sztorira? Annak a folytatásával is adós vagyok egy ideje, úgyhogy most belevágok a következő részbe.


Ezek itt mind biztonsági őrnek jelentkeztek kincsőrzésre.

Legutóbb Kriemhilde vesztesként hagyta el a terepet, Hagen lemészárolta férjét, Siegfriedet (hogy ő is sáros volt benne, az csak ront a helyzeten), és örökségét, a Nibelung-kincset is konfiskálták, majd elsüllyesztették a Rajnában. A megtört özvegy azonban nem adta fel bosszúterveit egy pillanatra sem. Tudta, hogy eljön még az ő napja.

Töröm a szőke buksimat, hogyan szerezhetnék egy csomó zsozsót különösebb erőfeszítés nélkül.

Azt csak egy bizonyos volt és jövendőbeli miniszterelnök tudhatja e kies hazában, milyen  lehet évekig azon izmozni, hogy végre, végre visszatérhessen a trónra bársonyszékbe, de a jelek szerint még neki is csak nyolc évet kellett kibekkelnie ... Kriemhildének meg tizenhármat. Gondolhatjuk, hogy az ilyen, comebackre áhítozó művésznők kifestik párszor a körmüket, meg magukban azokat a jeleneteket, amelyekben kedvenc ellenségük  kinyiffantása a fő attrakció. Az özvegy királyné még csak nem is áskálódhatott a médiában e végtelen hosszúnak tűnő idő alatt, nehéz lehetett szegénynek.

Végül eljött a várva várt alkalom,  ismét közel kerülhetett a hatalomhoz és az ezzel mindig együtt járó pénzmaghoz. Természetesen nem arról volt szó, hogy régészeti feltárást indított volna a Rajnában, és nem is arról, hogy vállalatalapítással próbálta volna megalapozni a szebb jövőt. Azt kamatoztatta, amit a kisujja mozdítása nélkül is kamatoztathatott: előkelő származását, nevét, és többé-kevésbé jó nő mivoltát. Mielőtt rosszra gondolnátok, nem luxusprosti lett belőle, hanem kérője akadt.

Ide nekem azt a némbert, csak cérnát ne adjatok a kezébe!

A kérő persze életében nem látta hősnőnket, csak a hírét hallotta (szőke hímzőművész, olykor nem áll a helyzet magaslatán, de jó csaj), és mivel elég bevállalós pasi volt, gondolta, hogy ha valaki, ő még ezt a nőstényt is túl fogja élni. Ez a titokzatos kérő nem kisebb személyiség volt, mint maga Attila. Igen, Az az Attila, akit Isten ostoraként is emlegettek, aki jól ráijesztett a római birodalomra, aki ellen Aetius harcolt, és akit a hagyomány a magyarok ősének is tartott már. Noha Nibelung-énekben Etzelként emlegetik, én az egyszerűség kedvéért maradok a jól bevált Attilánál.

Kriemhilde persze kérette magát egy ideig, nem akar ő megint ágyba bújni senkivel, még mindig Siegfriedet gyászolja, és egyébként is, Attiláról azt hallotta, hogy kutyafeje van és gyerekeket eszik reggelire. A hun király megbízottja, Rüdiger von Bechelaren azonban teljes felhatalmazás birtokában tárgyalt a piacon magasra értékelt özveggyel, addig mehetett el a licitben, ameddig akart vagy hajlandó volt, a saját bőrét is vásárra vihette. Képes volt azt ígérni Kriemhildének, hogy mindig és mindenben aláveti magát  a pártfegyelemnek, tökmindegy, mit kíván, ha esetleg ugyanolyan hangsúllyal kell beszélnie, mint ő, akkor ugyanolyan hangsúllyal fog beszélni. Lehet ennek ellenállni?

Képhozzáférés engedélyezve. A képen én vagyok látható. Vagy ez a Corvin Mátyás?

Miután Rüdiger biztosította arról a szerény kis özvegyet, hogy Attilának nincs kutyafeje, bár lehet, hogy az kellemesebb látvány volna, mint amije van, valamint, hogy anyagilag és spirituálisan is megfelelő férjjelölt (értsd: jól megszedte magát, igaz, fegyveres rablás révén, de kit érdekel, valamint megtért az Egyház kebelébe, rendesen jár misére és őshun öltözékben grasszál, mikor csak teheti), Kriemhilde nagy kegyesen ráállt az üzletre. A jelölt külseje kevéssé foglalkoztatta, még egy képhozzáférést se kért, mint ezt társkereső oldalakon szokás.

A hölgyemény testvérei fellélegeztek, mikor kiderült, hogy végre megint lesz egy pasi az életében, aki majd jól lefoglalja, meg mindenféle ékszerekkel kárpótolja az elveszett Nibelung-kincsért. A házasságkötésnek csak Hagen nem örült, mint majom a farkának, egyedül neki volt elég fantáziája és emberismerete ahhoz, hogy meglássa a potenciális veszélyt. Kriemhilde tehát felcuccolt, elszakított pár száz embert a családjától, és útra kelt kelet felé, egyenest kies hazánk területére, hiszen Attila természetesen itt székelt, hm … uralkodott. Amikor épp nem lovasnomád ösztöneit élte ki másutt.


Mielőtt megjön a finnyás ara, még gyorsan kiélem lovasnomád ösztöneimet ...


A tizenhét napon át tartó monstre esküvőre Bécsben kerítettek sort, a "megözvegyült" Attila ismét élvezkedhetett, és Kriemhilde is visszatérhetett kedvenc foglalatosságához, a pénzosztáshoz! Nincs cukibb dolog, mint híveinket megjutalmazni hűségükért, szép ruhákba öltöztetni őket, és vállukat veregetni, szép volt fiúk, lányok!  Ezúttal a nászéjszaka különösebb atrocitások nélkül telt, ami azért különös, mert a történelmi igazság éppen ellenkező.  (Bár ez egy igazi hunt vagy magort igazán nem tud megrendíteni, ugyebár ...) Kriemhildét ugyanis azzal a bizonyos Ildikóval szokás azonosítani, akit Attila utoljára vett el feleségül (számos korábbi nője vagyis neje meg ágyasa mellé, kiegészítésképpen), és akivel nem is biztos, hogy élvezkedett egyáltalán, mindenesetre a nászéjszakát nem élte túl: namármost ez a mitológiai Attila nem a nászéjszakába pusztult bele, bár azt nem mondhatnánk, hogy kifejezetten egészségére vált volna az asszonysággal kötött frigy.

Most micsináljak, a tűtől eltiltottak, kellett keresnem valami más, terápiás módszert ...

Kriemhilde, miután szült egy kisfiút Attilának, és a hunok királyát egészen az ujja köré csavarta, egy szép este, mikor épp az ágyban heverésztek, a férj pedig örült, hogy végre üres az agya, és nem azon kattog, hogy miként csesztesse legközelebb a rómaiakat, a nő előterjesztette, amin évek óta kérődzött magában: hívják már meg az egész wormsi udvart, Guntherestül, Hagenestül Etzelburgba, vagyis SztálinAttilavárosba, amely valahol a Duna partján feküdt. Úgy hiányoznak neki az otthoniak, már nem bírja tovább, kivétel nélkül mindet látni akarja.

Attila pedig gyanútlanul és naivan rábólintott. Hát, igen, asszonytársak, ha valamire rá akarjátok venni a pasitokat, akkor egy ilyen pillanatot válasszatok. Legközelebb kiderül, eljöttek-e Hagenék, és milyen fogadjistenben részesítették őket az őshunok, akik mindig az igazság és a haza oldalán állnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr541798591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vén betyár 2010.03.01. 12:02:34

Nagyon belehúztál Glória.Köszönjük a szép, izgalmas történetet, el nem tudtam képzelni, hogy kerül, korábbi igéretedhez híven Krimhilde Mo-ra, bocs. Hunniába.A folytatás meg borítékolható.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.03.01. 14:33:40

@vén betyár: Köszi, egyetlen hűséges olvasóm, per pill :) A többiek nagyon eltűntek. Hé, többiek, hol jártok?

túrókúra 2010.03.01. 21:46:53

@Gloria Mundi: itt itt :)
és azonnal rajongóvá alakultam :)

juditmanó 2010.03.02. 07:59:35

Glória, ha némi vigaszt jelent, én már hosszú ideje élvezettel olvasom a blogod, csak eddig nem szóltam hozzá, de itt vagyok, szinte mindig :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.03.02. 08:26:30

Kedves Glória!

Kérlek, fogadd el tőlem a Kreatív Blogger-vándordíjat. Posztjaidat mindig élvezettel olvasom, s meggyőződésem, hogy a díj kiváló kezekbe (illetve blogra) kerül.

lemil.blog.hu/2010/03/02/szolgalati_kozlemeny_kreativ_blogger_dij

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.03.02. 09:48:41

@tiboru: Nagy megtiszteltetés, és szívből köszönöm. Az általad átalakított embléma-változatot fogom választani :)

Old Man 2010.03.02. 14:57:13

Gratulálok!Nagyon várom az ezzel kapcsolatos posztot.
/Még egy két kör és elérnek a hullámok Carmesinához is./

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.03.02. 16:21:59

@Old Man: Köszi a gratulációt. Itt bezzeg senki nem lázít ünneplésre, mint a lemilen ... De az én hibám, nem vagyok még olyan életállapotban, h bulit rendezzek :)
A jogos az lenne, ha Carmesinához nem jutna el, mert deklaráltan egy személy vagyunk :) Bár olykor leállok beszélgetni vele, és mintha mégse lennénk azonosak. :P

Old Man 2010.03.02. 16:44:38

@Gloria Mundi: Ki és mikor deklarálta?Sejtések ugyan voltak, de azt hittem, hogy ez 7 pecsétes titok!

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.03.02. 16:47:16

@Old Man: Hát nem 7 pecsétes. Mivel a regényben sokx Gloriaként kommentelek, mint szerző, sztem elég nyilvánvaló. Meg vhol írtam is, h egy testen osztozunk, tán Zoltán atyánál.

Old Man 2010.03.03. 06:35:51

Érhet el ugyanaz a személy dobogós helyezést talajtornában, meg szertornában és még búvárúszásban is.
Nem figyeltem eléggé, ez kimaradt, én még ott tartottam, hogy Ezüstveréb megkérdezte, hogy tulajdonképpen hány regényt írsz, Te meg visszakérdeztél, hogy ezt miért éppen itt kérdezed?
De: hiába ugyanaz a színész játszik minden este, de hol Lear király, hol meg Ványa bácsi, mégsem ugyanaz.
Ugyanaz a személyiség, de mégsem:a vén betyár is az old man egy kicsit lebutított, komolytalankodó ellenpárja.

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.03.03. 07:29:27

@Old Man: Azt Letíciánál kérdezte. Itt pedig Gloria és Carmesina azonosságáról volt szó :)
Jé, nekem a vén betyár egy kicsit jobban bejön :) Persze, h tudtam, h mindkettő mögött te rejtezel.
süti beállítások módosítása