Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rég volt már, hogy Brünhildéről és társairól regéltünk nektek, épp itt az ideje, hogy folytassuk a Nibelung-átok történetét.


Hol maradnak már a WADA emberei? Gunthert alapos doppingvizsgálatnak kell alávetniük.

A legutóbbi posztban hősnőnk számára is kiderült, amit mi már tudtunk, vagyis, hogy későbbi férje, Gunther az első pillanattól fogva átverte: nem csak a kezéért vívott atlétikai versenyen doppingolt pofátlanul, de a nászéjszakán is, márpedig nem kék bogyókat alkalmazott (ez még megbocsátható lett volna), hanem barátját, Siegfriedet vetette be, mint titkos fegyvert. Az tisztázatlan maradt, hogy végül is ki rabolta el az izlandi nőszemély leányságát és ezzel együtt roppant erejét, de Siegfried felesége, Kriemhilde alaposan bemártotta a férjecskéjét … Ami a lehető legnagyobb ostobaság volt, amit elkövethetett.

 


Portré a régi szép katonaidőkből, amikor még megvolt a lányság, az öv, a bivalyerő, meg a monokli.

Brünhilde, aki korábban férfias erejével és bunyós kedvével tűnt ki leánytársai közül, a különös nászéjszaka után már nem élhetett ezekkel a privilégiumokkal, kénytelen volt tehát szövetségest keresni magának. Ne feledjük, Wormsban, ahol Guntherrel élt, idegennek számított, és pocsék házassága nem sokban járult hozzá, hogy megszeresse az ottaniakat, így nem meglepő, hogy kapva kapott az egyetlen ajánlkozó szövetségesen, Hagenen. Róla eddig keveset szóltunk, pedig mostantól fogva túlságosan is nagy szerepet játszik a történetben: ő a csak erőszakos megoldásokat ismerő rossz szellem, a primitívségében is tökéletes manipulátor, egy igazi negatív hős, annak minden sztereotip vonásával, kábé, mint egy rossz  magyar szappanoperában a gonosz vállalkozó. 
 

Azért egy magyar vállalkozóhoz képest én kismiska sem vagyok, emberek.

Hagen tehát átvette az irányítást az egész bagázs felett. Brünhilde beleegyezése birtokában előadta nagy ötletét a királynak és összes tanácsadójának. Siegfriedet ki kell nyírni. És csak semmi összeesküvés-elmélet (konteo), ebben aztán tényleg benne volt az egész királyi udvar,  kivéve természetesen Kriemhildét és Siegfriedet. A szánalmasan gyenge akaratú papucs, Gunther király, a sárkányölő legjobb haverja igen lagymatagon tiltakozott, serdülő öccse, Geiselher, aki számára Siegfried olyan volt, mint a mai gyerekeknek a Pókember, hiába könyörgött. Hagen mindenkit lehengerelt a magabiztosságával, magára vállalta a piszkos munkát.


Ti észrevennétek egy falevelet a hátatokon, ha épp azzal lennétek elfoglalva, hogy csúszós, undorító, büdös sárkányvérben fürödtök?

Talán emlékeztek még rá, hogy Siegfried Akhilleuszhoz hasonlóan sebezhetetlen volt, csak őt nem anyukája fürösztötte meg a Léthében, hanem maga rendezett vérfürdőt saját maga számára a legyilkolt sárkány nedveiben. Sebezhetetlensége azonban, akár Akhilleuszé, nem sikerült  tökéletesre (különben örök életű lett volna, vagy egy hőshöz méltatlan módon az influenza végez vele ...), csak nem a sarkán, hanem a hátán volt a gyenge pontja, mert egy hársfalevél hullott rá, mikor nagyban dagonyázott a vérben. Hagen küldetése volt, hogy kiderítse, pontosan hol van ez a sebezhető kis folt.

Hogy mit derítsek ki? Valami ex-falevél pontos koordinátáit egy pasi hátán?

A titkos infót a sebezhetőség pontos helyéről persze nem egy bombabiztos széfben vagy számítógép merevlemezén őrizték, tehát Hagennek semmiféle kötéltáncos mutatványt nem kellett előadnia ahhoz, hogy megszerezze. Kriemhildét kellett csak palira vennie. Siegfried naivitását és feleségéhez való vak bizalmát ismerjük már, kellett neki a Gunther-Brünhilde-féle nászéjszaka részleteit is megosztania asszonyával … A sebezhetetlenségi infót is megtarthatta volna magának, de hát a pasik valakinek mindig elmondják a legféltettebb titkaikat is, és ez a valaki elég gyakran nőnemű.


Csókolom, jöttünk dezinformálni. Jó helyen járunk?

Miután Hagen megszervezett egy ál-küldöttséget, amelynek egyedüli feladata az volt, hogy Siegfriedet dezinformálja egy sosem létezett külső támadásról, amely miatt azonnal hadba kell vonulni, fogta magát és beállított Kriemhildéhez, és folytatta a dezinformációs hadműveletet. A legnagyobb pléhpofával felajánlotta, hogy Siegfried testőre lesz, mint az árnyék követi majd, csak mondja meg az aggódó feleség, miként lehet leginkább a sárkányölő hasznára. Hogy vehette be ezt a maszlagot Kriemhilde, az rejtély. Mindenesetre bevette, és elárulta Hagennek, hogy a férje a háta melyik pontján nem sebezhetetlen. Mire a tenyérbemászó udvaronc szerényen azt a javaslatot tette, hogy Kriemhilde hímezzen egy kis jelet a hős ruhájára, pont oda, ahol Hagennek leginkább védelmeznie, árnyékolnia kell majd őt, kábé, mint  fővárosunk majdnem örökös polgármesterével teszik testőrei fekete esernyőkkel tojászápor idején.


Majd megmondom a főnöknek, hogy varrasson ő is vöröskeresztet a ruhájára, hátha akkor pontosabban eltalálják.

Az asszony kapva kapott az ajánlaton, gyorsan elővette a varrókészletét, és a hímzőtudományát, applikált is a ruhára két vonalat, amelyek kábé ott keresztezték egymást, hol anno a Siegfried hátára hullott hársfalevél mértani közepe lehetett. Azért nem semmi térlátása volt ennek a Kriemhildének, ha egy zekén úgy eltalálta azt a bizonyos pontot, hogy a férje nem is viselte éppen a mondott ruhadarabot. Mindenesetre térlátása és kézügyessége több volt, mint logikája.


Amikor még nem volt GPS, a hímzés is megtette ...

Miután Hagen meggyőződött róla, hogy Kriemhilde ügyesen hímez, a támadásról szóló dezinformációt egy ellen-dezinformációval fejelte meg, miszerint a szászok lefújták a hadműveletet, nem lesz háború, biztos rájöttek, hogy a kincstár üres, vagy pacifistákká váltak hirtelen … De ha háború nem is lesz, azért testmozgásban ne szenvedjenek hiányt. Lovagi torna nemrég volt, akkor most jöjjön a másik sportág, a vadászat.

Kriemhilde ekkor már sejtette, hogy marhaságot csinált, megpróbálta visszatartani Siegfriedet a vadászattól, mindenféle rémálmokra, rossz előérzetre hivatkozott, de hiába. A férje teljesen be volt sózva a vadászat gondolatától is, és ahogy kiszabadult az erdőbe, olyan mészárlást vitt véghez a vadállományban, hogy az állatvédők köpni-nyelni nem tudtak volna, ha látják. Igaz, akkoriban legalább még létezett vadállomány meg erdő. Mikor már mindenki más ki volt purcanva és megszólalt a kürt, amely az uzsonnaidőt volt hivatott jelezni (a vadásztársasággal tartott az egész udvari konyha, főszakácsostul, kuktástul, bográcsostul, edényestül, na, meg a fél borospince, nem sóherkedtek az élvezetekkel), Siegfried brahiból még elkapott egy medvét is, és halálra rémítette a kiéhezett bagázst, mert eleresztette a medvét, az meg becsörtetett a svédasztalok közé … (Nemsoká elérte a végzete és hulla formájában tért vissza az asztalokhoz.)


Fel a mancsokkal, maci pajtás!

Hagen, a  vén összeesküvő igazán jól megszervezte az ozsonnát, csak a borocskát küldte „véletlenül” rossz helyre. Siegfried volt a legszomjasabb, hisz ő melózott legtöbbet, szóvá is tette a dolgot, mire Hagen kérte a bocsánatot. Gunther, ismervén a sárkányölő kisfiús jellemét, miszerint mindenben mindig első akart lenni, futóversenyt javasolt neki a közeli forrásig, mert bor híján olykor a víz is megteszi, bár csakis akkor, ha a bort eltérítették a terroristák. Siegfried persze szívesen versenyzett már megint, ő ért előbb a forráshoz, de amilyen jólnevelt volt, bevárta a királyt, hogy az igyék előbb. Közben Hagen is odaért. Mikor Siegfried lehajolt a vízhez, Hagen megragadta a halálraítélt egy fához támasztott dárdáját, kényelmesen célzott, akkora vörös kereszt volt a hős ingén, hogy manapság mentősnek néznénk a viselőjét … és döfött.

Hol is van a vöröskereszt? Romlik a szemem, asszem ...

Siegfried nem halt meg azonnal, még volt ideje keresetlen szavakkal illetni legjobb barátját, és megjósolni neki, hogy az ő meggyilkolásával saját magával is végzett. A vadásztársasághoz visszatérve a király és Hagen azzal az ócska szöveggel próbálkozott,  hogy Siegfriedet valami arra kószáló rablók gyilkolták meg. Hitte, aki akarta, valószínűleg senki. Hagen visszavitette Siegfried holttestét Wormsba, és az éjszaka közepén Kriemhilde szobája elé dobatta, hogy az asszony majd zsolozsmára menet találja meg. (Igazán kedves gesztus, biztos a maffia is a Nibelung-énekből tanul.)


Te voltál az a szemét, aki kézimunkára kényszerített, de megkeserülöd!

Kriemhilde bánatát elképzelhetjük, és a gyászhoz még hozzájárult a bűntudat is, hogy ő árulta el, hol sebezhető Siegfried. A seb elhelyezkedéséből természetesen azonnal tudta, hogy Hagen a gyilkos (és Brünhilde a felbujtó). De bizonyítani hogyan bizonyíthatná? Rendőrségi nyomozás, helyszínelők, boncolás persze nem volt, csak a tetemre hívást választhatta, mert ugye ennél tudományosabb módszert rajzolni se lehet: a legendákban mindig működik a dolog, ahogy Aranytól is tudhatjuk … A tetem ugyanis a véralvadás törvényeinek fittyet hányva rögvest elkezd vérezni, ha a gyilkos 5 méteren belülre kerül. Minek akkor rendőrségi apparátus, meg ujjlenyomat-vétel? Miért pazarolnák ilyesmire az adót nem fizetők pénzét?

A bizonyítási eljárásról, a temetésről és a gyilkosság közvetett hatásairól a következő posztban számolok majd be. Addig is vigyázzatok a férjetek leggyengébb pontjára!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr291595411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2009.12.14. 09:34:21

Jaj de jó, végre Brünhilde-folytatás. A maffiás megjegyzés feldobta a reggelemet.

Szatír Ikon · http://erotikusmasszazs.blog.hu 2009.12.14. 13:22:02

Hát nem mondom!
Ez olyan jó, hogy szívesen be is linkelem a saját blogomba!
Linkcsere, hmmmm?

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.12.14. 18:37:25

Hát Kriemhildét sem az eszéért vágták gerincre, Hagen meg különb ellenfelet érdemelt volna, nem ezt az idióta lotyót.

Szerintem nem is érzett elégtételt; nagyon hülyéket átverni elég mérsékelt sportértékkel bíró foglalatosság.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.14. 20:37:21

@Szatír Ikon: Háááát ... Nemtom, mit keresne Kriemhilde a te blogodban. Hogy pont most jut ez eszedbe, amikor nem is erotikus témákat feszegetek ... Kicsit megleptél, mit mondjak. Én azért lájtosabban tárgyalom a szexet, mint te. De örülök, ha tetszik, amit írok.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.14. 20:41:52

@tiboru: Valóban elég nagy ostobaság volt, amit Kriemhilde csinált, attól kezdve, h kikotyogta a nagy titkot Brünhildének. De azért Hagennel nem tudok szimpatizálni ... Az ő marhaságai miatt még sokan fognak kipurcanni ebben a sztoriban. Egyébként meg mit szólsz ehhez képest ahhoz, amikor a trójaiak lebontották a városfalat, h bevonszolják azt a bazinagy falovat? Ki érti az ilyesmit?

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.12.14. 22:39:36

@Gloria Mundi:

A faló egy négy emelet magas metafora volt, Kriemhilde meg egy igazi ókori plázacica.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.12.14. 22:41:22

Amúgy meg most jutott eszembe, hogy ez a falevél-história Ádám óta a férfiak legsebezhetőbb pontját hivatott jelezni/jelképezni.

vén betyár 2009.12.15. 08:51:06

A női butaságnál/hiúságnál csak a férfiúi
butaság/hiúság nagyobb -és veszélyesebb.
Remélem azért, hogy ha már a jó nem nyeri el méltó jutalmát, a rossz elnyeri méltó büntetését.
Várom a folytatást.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.15. 10:32:43

@tiboru: Ha a faló metafora, akkor a Nibelung-mondát se kezelhetjük úgy, mintha a valóságról szólna. Most direkt utánanéztem, a monda korábbi változatából hiányzik ez a hímzős epizód, sőt, a falevél is. Siegfried ott nem megfürdik a sárkányvérben, hanem bekeni magát vele, és a háta közepét egyszerűen nem éri el, azért marad az ki. Elég logikus, nem? De mennyivel költőibb a falevél-változat.
Ami Kriemhildét illeti, a régebbi változatban is hibás, mert haragjában elárulja Brünhildének a nászéjszaka titkát, viszont ez a keresztöltéses dolog kifejezetten a Nibelung-ének szerzőjének hozzátoldása. És itt hosszasan tárgyalhatnám a középkori művek nőábrázolási szokásait. Mert maga a monda sokkal korábbi ugyan, de a Nibelung-ének, amely alapján a sztorit elmesélem, XIII. századi. És ez erősen rányomja a bélyegét.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.15. 10:34:45

@vén betyár: Sajna sok derűs epizód nem várható a továbbiakban ... Büntetés viszont igen. De ki lenne a "jó" ebben a sztoriban? Tán Siegfried volt a legnemesebb jellem, a sok doppingvétség ellenére.

vén betyár 2009.12.15. 12:53:49

A legkevésbé rossz a JÓ.Mint az életben,
az élet minden területén.Neki már az is jutalom, ha nem büntetik.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.12.15. 20:33:57

@Gloria Mundi:

Miért van egy olyan kósza érzésem, hogy (talán öntudatlanul) megpróbálod azt a buta ringyót (Kriemhildét) védeni?

Amúgy meg mit jelent a nevének első tagja, a Kriem?

Merthogy Ilyenolyan Hildéből van egy szakajtónyi: Brünhilde, Gunhilde, Hildegard, Hildebrand, stb., de ez logikus, mert asszem az egyik valkűrt hívták így.

Szóval mi az a Kriem? Remélem, nem valami tejfölszerűség, mert akkor egy (germán) világ fog összeomlani bennem.

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.12.15. 21:07:42

@tiboru: Ez a mondat és a poszt együtt most alaposan megütött :-D Ha kifetrengtem magamat, majd még írok.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.15. 22:18:09

@tiboru: Nem próbálom védeni a buta ringyót, ahogy te nevezed ... :) A sztorin belül, ha valóban úgy vesszük, mintha az egész megtörtént volna, a szerepe valóban szánalmas. Csak felhívtam rá a figyelmet, h ez egy kitalált sztori, annak is 1 változata, és, h amikor keletkezett, akkor előszeretettel ábrázolták a nőket pl ostobának ... De főleg hibásnak a ffiak vesztében.
A nevet illetően: ófelnémetül a grim = maszk, álarc, álöltözet, a hilt(j)a = hős, harcos. A Kriemhilde név így szó szerint: harcos álöltözetben vagy maszkírozott hős. Vagyis titkosügynök? :)
Nehogy összeomoljon benned a germán világ :)

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.12.15. 22:46:42

Ööö, egészen pontosan banánnal a kezemben az ottomán birodalom területi igazgatásának vázlata felett. Szóval felüdült a lelkem az ármányos Hagentől és a bosszúálló harcos majdnemszűztől.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.12.16. 11:09:32

@Gloria Mundi:

Köszi a magyarázatot, klassz név :-)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.12.16. 11:12:14

@Ms. Mazsola:

Csak óvatosan annak a gyümölcsnek az emlegetésével egy ilyen blog olvasgatása közben; még félreviheti az amúgy emelkedett és szigorúan tudományos hangulatban kommentelők figyelmét :-)

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.12.16. 13:36:25

@tiboru: Először nem értettem mire gondoltál, mert annyira antiszexuális hülyeséget tanulok, hogy frigiden hagy a banán. Aztán leesett. :-D

NAR 2009.12.23. 00:14:37

@tiboru: Nekem is az jutott eszembe, hogy szegény asszonynak bizonyára nem az IQ-ja, hanem a mellbősége lehetett 100 felett :-)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.12.23. 10:05:03

@NAR:

Ami azért szintén értékelendő :-)
süti beállítások módosítása