Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Múltkor ott hagytuk félbe a valkűrkirálynő sztoriját, hogy befejeződött az atlétikai verseny, mind a két (nem, három) résztvevőről folyt a víz, és mind a két (nem, három) résztvevő frusztrált volt, de igyekezett jó képet vágni a dologhoz.

Ha még szkandereznénk is egyet, tuti nem győznél le.

Brünhildének nem tetszett se az, hogy legyőzték, se az, aki legyőzte (márpedig ehhez a pasihoz kellett hozzámennie), Gunthernek szar érzés volt, hogy Siegfriedre szorul (és nem ez volt az első alkalom, titokban ki nem állhatta már, hogy a haverja annyira jóságos hozzá, de még magának se merte bevallani), Siegfriednek meg megfeküdte a gyomrát, hogy átverte a királynőt, valahol sejtette, hogy ez nem volt egy szerencsés húzás, de ami történt, megtörtént.

Ráadásul Gunthernél még egy tisztességes jegygyűrű se volt, hogy felhúzza Brünhilde ujjára, azt is Siegfried szervált neki gyorsan, mégpedig a sárkány legyőzése után megszerzett Nibelung-kincs legértékesebb darabját, azt a bizonyos gyűrűt, amelyről az egész Ring is szól, és amely persze meg van átkozva … Mintha nem is Gunther, hanem Siegfried jegyezte volna el a királynőt.

Siegfried, mibe, hogy előbb-utóbb kiszedem belőletek, hogyan vertetek át!


Aztán felcuccoltak, és elindultak Burgundiába. Wormsban elég hamar kiderült a királynő számára is, hogy Siegfried nem éppen csicskási státusznak örvend az udvarnál, és ha akarta volna, benevez a kőhajító versenyre. De hát nem akart. Mégpedig, amint elég hamar kiderült,  egy másik csaj, Kriemhilde miatt, aki történetesen Gunther hugicája volt.

Mivel az izlandi szépséget Wormsba érkezve persze azonnal Kriemhilde szállásolta el, Brünhildének nem kellett külön kémeket alkalmaznia annak érdekében, hogy úgy körülbelül mindenről értesüljön, ami Siegfrieddel kapcsolatos. Kriemhilde azon túl, hogy mint magától értetődő tényt közölte, hogy ő és a sárkányölő jegyesek, és ugyanakkor akarnak összeházasodni, mint Guntherék (kettős esküvő, hát nem csodálatos?), reggeltől estig a pasija kalandjairól és csodás tulajdonságairól áradozott. Brünhilde választhatott, hogy hányingert kap, vagy ő is beleszeret ugyanabba a pasiba.

Én vagyok a jani! Letepertem a valkűrkirálynőt!


Az biztos, hogy Gunther egyre kevésbé volt az ínyére. Hiába király, hiába Siegfried hűbérura, Gunther csak Gunther maradt. Vagyis másodhegedűs. Ami Brünhildének nagyon nem tetszett. Tutibiztos volt benne, hogy átverték, hogy Gunther a büdös életben nem emelhette fel azt a malomkövet, de úgy járt, mint Jack Bauer, mikor a megérzéseire apellálva akcióba lendül. Szóval abban bízott, hogy majd kiveri valakiből az igazságot.

Kriemhilde és Siegfried turbékolt, végül is már egy éve szemeztek egymással, alig várták a nászéjszaka kellemetességeit. Brünhilde meg csak duzzogott és sötét pillantásokkal méregetett mindenkit maga körül, legfőképpen Gunthert. Nagy pompával megülték a menyegzőt, ahogy Kriemhilde akarta, édes négyesben, és menyasszony-szokás szerint sírtak is, az egyik örömében, a másik meg dühében.

Nagy dínom-dánom, eszem-iszom, pajzán dalocskák, részeg harcosok, vörösre csipkedett szolgálók, szájtáti gyerekek, végül a párocskák elvonultak a hálószobájukba.

Ha le nem veszi rólam a mancsát ez a hülye Gunther, még behúzok neki egyet.


Siegfriedéknél nem volt semmi gond, legalábbis a mese nem számol be rendellenességekről, Kriemhilde maximum szégyenlősködött, de biztos nem tanúsított ellenállást. A másik hálóban viszont egész érdekes forgatókönyv valósult meg.

Mikor Gunther finoman próbálkozni kezdett azzal, hogy lefejtse a „kis” menyasszony csinos hálóingét annak habtestéről, Brünhilde kijelentette, hogy addig nincs szüzességelvétel, comb közé hatolás, meg hasonló finomságok, amíg ki nem nyögi a király, hogy milyen módszert vetett be a versenyen. Gunther persze tette a hülyét, mint Annus Adrián a vizeletvételnél, miféle módszer, tisztességes verseny volt, hagyjuk már ezt a témát.

Mivel a pasi folytatta a tapizást és megpróbálta lesmárolni élete párját, további szóbeli figyelmeztetést követően (melyet ismét nem vett figyelembe) egy akkora taslit kapott, hogy lefordult az ágyról, kezében maradt a fél hálóing.  
- Látod, mit csináltál? - sziszegte Brünhilde – Eltépted a ruhámat!  Pedig épp elég drága volt. Na, ezt még nagyon megbánod.

És behúzott ...


A királynő úgy, ahogy volt, deréktól felfelé meztelenül, kipattant az ágyból, levette méregdrága, ékkövekkel kirakott övét, ráugrott Guntherre és kezét-lábát összekötötte, de nem ám azér, hogy szadomazo játékot játsszon vele, hiába reménykedett a jóember.   Egyszerűen fogta és felakasztotta egy kampóra. (Még szerencse, hogy abban az időben épp elég kampót szereltek a hálószobák mennyezetére, és nem kellett még azzal is bajlódnia a drága leánynak, hogy felszereljen egyet.)

Gunther hiába siránkozott, hogy fáj a keze, bedagadt a lába, pisilnie kell, Brünhilde magára húzta a takarót, és elaludt. A félelmetes kerál egész éjjel a kampón függött és nyivákolt. Itt most képzeljétek el, milyen az, ha az embert a saját menyasszonya felakasztja a plafonra, mint egy fél marhát, majd otthagyja száradni. Szép kis nászéjszaka.

Gyönyörű látvány vagy innen, komolyan ...
 

Reggel Brünhilde leszedte a vőlegényét a kampóról, hogy a szolgák ne sejtsék, milyen édesdeden töltötték az elmúlt órákat, oszt felöltöztek, és mentek a templomba. Az ájtatoskodás közben Gunther odasomfordált Siegfriedhez, és töredelmesen bevallotta, hogy miként lógott a szeren, miközben sógora élvezkedett. Ha Siegfried nem röhögte el magát, akkor az csak kifejlett önuralmának volt köszönhető.

De amilyen jótét léleknek született, meg persze nem engedhette, hogy egy ilyen balek legyen a hűbérura (vagyis, hogy mindenki megtudja, mekkora balek), megígérte, hogy majd ő beugrik Gunther helyett a következő éjjel. A királynak tetszett is az ötlet, meg nem is, őszintén szólva attól félt, hogy Siegfried majd nem elégszik meg a bunyóval, szexelni is akar (ha már ennyi melót fektet ebbe a csajba). A sárkányölő azonban esküdözött, hogy őt csak Kriemhilde érdekli, más nőre rá se tud nézni … Bár, mivel az akcióhoz úgyis tök sötétnek kellett lennie, ránézni elég bajos lett volna.

Elkövetkezett a pót-nászéjszaka. Siegfried kidolgozta az akciótervet, ahogy Trisztánék esetében, itt is elsődleges fontosságú volt a teljes elsötétítés. Nem, mintha Siegfriedet felismerhette volna Brünhilde, hisz ott volt a láthatatlanná tévő sapesz. De az már elég érdekes lett volna, ha Siegfried épp két vállra fekteti, és közben ott téblábol valahol Gunther.

Itt épp Brünhilde van felül, és nagyban fojtogatja Siegfriedet.
 

Gunther tehát elsötétített mindent, és besomfordált Brünhilde mellé az ágyikóba, de kábé abban a szent pillanatban ki is penderült onnan. Tán nem volt elég a himbálózás előző éjjel? Na, ekkor lendült akcióba Siegfried. Elkezdett ő is taperolni, mire Brünhilde feldühödött, és komolyan odacsapott. A sárkányölő úgy nyekkent, hogy alig bírt feltápászkodni. Rájött, hogy a fele se tréfa, ez a némber ugyan nem fogja széttenni a lábát, oszt várni a csodát.

Vad szabadfogású birkózás kezdődött, aminek megvolt az a szépsége, hogy se az egyetlen néző nem látott belőle semmit, se a résztvevők, de a nyögések és sikoltozások alapján akár lehetett volna egy igazi szexcsata (Gunther olykor komolyan gyanakodott rá, hogy ezek ketten most őt verik át, de nagyon, és vadul kufircolnak, míg ő azt hiszi, hogy bunyóznak.)

Itt meg Siegfried van fölül, és nem nagyon fojtogat.
 

A küzdelem nem korlátozódott az ágyra, Brünhilde és Siegfried a szoba minden zugát kihasználták a vad birkózásra, Gunther hol a körmét rágta, hol imádkozott, nehogy már az asszonykája győzzön, mert akkor vége nem csupán az ő királyságának, hanem a patriárchátusnak is, a nők nem fognak többé engedelmeskedni a férfiaknak, nem lesz többé finom házastársi hancúrozás, és egyébként is, összedől a világ.

A királynak azonban arra kellett legjobban ügyelnie, hogy mindig idejében elugorjon a küzdőfelek elől, mint a bíró a ringben, különben még halálos találat érte volna. (Ez vaksötétben nem volt egyszerű feladat.) Végül Siegfried mégiscsak kétvállra fektette Brünhildét, eddigre már egyikükön se volt valami sok ruha, a királynő hanyatt, lihegve, a lovag fölötte, a küzdelemtől izzadtan, és felajzva …

Snitt. Siegfried valahogy csak átadta a helyét Gunthernek, de ennek a pontos részleteit nem ismerjük. Vajon Brünhildét ki fosztotta meg a szüzességétől? Miért hagyott volna nyugtot a combjai közé nyomuló pasinak, ha még megvolt benne az eszméletlen erő? Kockáztathatta volna Siegfried vagy Gunther, hogy a menyasszony ismét meggondolja magát, és lenyomja bármelyiküket? Vagy biztos ami biztos, Siegfried végigcsinálta a műsort?  

Azért a Nibelung-gyűrűt túlzás lenne más nőjére pazarolni.
 

Egyet tudunk: az izlandi lány végre elvesztette a szüzességét, és ezzel együtt baromi nagy erejét is. Maradhatott volna ennyiben a dolog, de Siegfried nem állta meg, hogy vissza ne vegye a Nibelung-gyűrűt, és el ne csaklizza azt a díszes övet, amivel Brünhilde felakasztotta Gunthert. Mivel pedig nem tudott velük sokat kezdeni, odaadta Kriemhildének. Ez se volt egy nagy ötlet …

Folytatás legközelebb. És ne nagyon bunyózzatok az ágyban!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr621463639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.10.21. 21:03:44

Áh, megérte hazajönni. Érzek némi perverz fantáziát a műben, milyen már, hogy előbb le kell birkózni a menyecskét a szexhez?!
:-D Kis középkori szado-mazo?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.10.21. 22:27:05

@Ms. Mazsola: Végre! :) Ma nem tom, mi van az emberekkel, de nem akarnak kommentelni! Ennyire nem lopta be magát a szívetekbe a jégkirálynő Brünhilde?
Egyébként a szado-mazón túl: Brünhilde alakjában a hatalmas és erős pogány nő meg a domesztikált keresztény nemeshölgy keveredik, azért ilyen ellentmondásos.

Mérges gomba 2009.10.21. 22:31:21

felülről a hatodik kép tényleg szado-mazo:D van belőle több is?:D nem tűnik modern darabnak, ejjnye az a pajzán 18. század:D (jól tippelem hogy oda valósi?)

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.10.21. 22:38:14

Gloria! Látom, hogy 9-kor posztoltad, de nekem a Feedreaderemben csak este 8-kor jelent meg, haza pedig csak fél 9-kor értem... Pedig délelőtt nézegettem a blog.hu-t... Talán ezúttal nincs címlap? :-(
Brünhilde nagyon izgi csaj, de nem annyira ismert, mint pl. az antikok. Én is most ismerkedem csak a történettel.
Egyébként a szado-mazo rosszpoénon kívül tényleg tetszik Brünhilde karaktere. Ma sem kívánnak kevesebbet egy nőtől: legyen macsó, vagy mégmacsóbb (a munkába) mint egy férfi, de legyen törékeny virágszál, mint oldalborda...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.10.21. 22:40:56

@Mérges gomba: Igen, bár a pontos dátumot nem tudom: Johann Heinrich Füssli /1741-1825/ műve. Mire gondoltál, h van-e több is? Ezt a jelenetet más ábrázoláson nem találtam, pedig nagyon érdekes lenne :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.10.21. 22:44:34

@Ms. Mazsola: Kicsit később jelent meg, nem 9h-kor, mert véletlen vázlatban hagytam, de még délelőtt. A superfeed-ajánlásban benne volt egész du. Címlap tényleg nem lett belőle, pedig azt hittem, h ez a téma kapós lesz. De egész nap mindig a Lüszisztratét olvasták legtöbben, nem értem, miért ... Nekem ez magas :)
Egyébként ennyire részletesen én is most olvasok csak utána először, a Nibelung-éneket eredetiben eddig nem bújtam (na jó, nem eredetiben, német fordításban, mert a középfelnémet tudásom nem tökéletes :)
De amint látod, kedvelem az ilyen erős női figurákat, szívesen írok róluk :)

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.10.21. 23:05:58

@Gloria Mundi: Hoppá, superfeedet nem nézegettem :-D Tisztelem a műveltségedet, hogy eredetiben tudsz ilyeneket olvasni (és még élvezed is).
Lüszisztraté nevével pont nemrégiben futottam össze (csak egyszerűen nem emlékszem, hol, ez kellemetlen), és most rágugliztam, hátha eszembe jut, hogy hol, erre kiderül, hogy Óbudán pont a volt színi tanárnőm játszotta tavaly nyáron Lüszisztraté szerepét... Basszus, miről nem maradtam le. :-(

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.10.22. 09:37:18

@Ms. Mazsola: Ez a szakmám elvileg, h eredetiben olvassak ilyeneket :) Egyébként tényleg élvezem, persze, h stílusos legyek, kimazsolázva bizonyos részeket. Mindig máshová teszem a hangsúlyt, mint az eredeti, főleg a középkori sztorik esetében. És mivel látom, milyen érdekesek ezek a művek, emészthetőbb formában továbbadom :) Több embert érek így el, mintha az egyetemen tanítanék, az tuti. Bár, mint látom, egyetemisták is olvasnak :)

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.10.22. 11:21:24

@Gloria Mundi: Hoppá, végülis sejthettem volna, hogy ez nem csak hobby, ahhoz túl mélyen ástál bele a témákba. És igen, olvasnak az egyetemisták is, ha már tankönyveket muszáj, akkor mellé kell pótolni némi élvezettel is (ez alatt értem a blogokat, de a szórakoztató irodalmat is). Haszontalan tudás márpedig nincs.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.10.22. 22:56:49

@Ms. Mazsola: Szakma is, meg hobbi is. Azt hiszem, ezt másképp nem lehet csinálni. Tudod, sok tudományos cikket írtam már, elsősorban kevéssé ismert témákról, de azokat kevesen is olvassák. Így legalább megvan az a jó élményem, hogy látom, mennyi embert érdekel. És persze rengeteget tanulok, mialatt megírok 1-1 posztot. Meg a kommentekből is sokszor.

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.10.22. 23:16:17

@Gloria Mundi: (*öregtudósbácsi sóhajtozás* Hát igen, a mai fiatalságot már csak a szex és a pikáns bulvártörténetek érdeklik, a tudományos cikkeket pedig a kutya sem olvassa...)
Komolyan ne vegyél :-D Nem lenne pl. a Rubiconnak se olvasottsága, ha nem lenne egy csomó ember, aki kíváncsi rá. De erre úgy tűnik, még többen vevők. (Bár nem ismerem a blogod látogatottsági méreteit, de szerintem okkal kerülsz címlapra majd' minden poszttal.)

NAR 2009.10.23. 12:13:25

Érdekes pozíció ez a "vőlegény lóg a kampón", a Kámaszutrában, úgy emlékszem, a mennyasszony van felül :-)

Csuri / Bariildi 2009.10.23. 19:09:51

Gloria,
én még egy-két tudományos cikkedet is olvastam, de - sorry!!! - egyik sem volt rám ilyen jó hatással!
Ezekről a történetekről pedig ez a számomra legélvezetesebb forrás, nem hogy az eredetihez, de még annak magyarosított, "komoly" verzióihoz sincs cérnám.
Úgyhogy meglehet az a jó érzésed, hogy némely műveletlenek titkolt hiányosságait pótlod ezúton.
Melyért is köszönet és hála :))

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.10.23. 19:37:33

@Ms. Mazsola: Ha kikerülök a címlapra, akkor 1000 fölött van aznap. De a Brangäne-gyilkolós sztorit aznap 8000-en olvasták (az volt a csúcs :)
Persze kissé kétes dicsőség olykor címlapra kerülni, ha azt a sok gagyit nézed, ami folyamatosan ott van ...
Természetes, h nem olvassák a tudományos cikkeimet tömegek, nem is számítottam soha ilyenre. A Rubicon meg a História ugyancsak nem tudományos cikkeket közöl, az is ismeretterjesztés, csak komoly formában :) Ami egy kicsit zavarni szokott, hogy drága népünk köldöknéző természetű, és leginkább a saját dolgai érdeklik. Azt hiszem, még az átlag európainál is jobban. Persze ezt lehet azzal magyarázni, h velünk úgyse foglalkozik senki más, amiben van vmi ... De sztem csak jót tesz, ha mi mással is foglalkozunk.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.10.23. 19:40:50

@Csuri / Bariildi: Szívesen :) De nekem könnyű, mert nem kell mindent elmesélnem, csak, ami engem szórakoztat belőle :) Ha a teljesség igényével írsz ugyanarról a témáról, elkerülhetetlen, hogy unalmas dolgokról is beszélj.
Egyébként az egyetemen a legjobb órák, amelyeken részt vettem, ilyen sztorizósok voltak. Ezért is jutott eszembe, h hasonlót kéne írni.

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.10.23. 20:12:22

@Gloria Mundi: Jó-jó, az csak ismeretterjesztő, igazad van. De még így is sokkal kevésbé szórakoztató, mint a blogod.:-P (Szép ez a 8000... És lám, nem minden szemét, ami címlap.)

Neoprimitív 2009.10.23. 23:37:26

Akkor is nagyon szoktam élvezni a cikkeidet, ha éppen nem egész nap vérzivatar megy mindenhol, de így még üdítőbb!
süti beállítások módosítása