Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Beugró. Játsszunk nászéjszakát.


Legutóbb kelta vizekre evezvén bemutattam nektek Trisztánt, aki ugyan nem egy Jack Bauer, de gyilkolászni és trancsírozni, árulókat leleplezni és nőket elkápráztatni, valamint többször majdnem meghalni és feltámadni azért ő is tud. Az előző posztban már eljutott odáig, hogy meggondolatlan módon felhajtson egy fél pohár kehely, bornak látszó ajzószert, és hatására lerohanja a rábízott Izolda 2.0-t.


Velem foglalkozz, Trisztán, ne ezzel a koszos sólyommal!

Ez nem lett volna persze baj, ha a mondott hölgy rendelkezik kedvenc Aphroditénk szüzesség-visszanyerő tehetségével, de sajnos nem ez volt a helyzet. Pedig elképzelhető, hogy anyja, a varázslónő Izolda 1.0 ismert gyógymódot erre is, hisz a középkorban léteztek olyan hentes sebészeti beavatkozások, amelyek a szűzhártya tatarozásával próbálkoztak több-kevesebb sikerrel. Érdekes, hogy ez ma ismét divat, a vaginaszobrászat elképesztő műfajának egyik ága. (Erről most nem lesz kép, csakazértse.)

A sok csókolózás, hancúrozás és petting után, közben, ki tudja, hogyan (lehetnek elképzeléseink) megtörtént, aminek nem szabadott volna megtörténnie (a Márk királlyal aláírt menyasszony-beszerzési és -szállítási szerződésben a sértetlen csomagolás vastaggal volt szedve és kétszer aláhúzva), Trisztán először is kialudta magát, majd felébredvén konstatálta, hogy nagy szarban van.

Jé, most, hogy ezt a kisfröccsöt megittam, tényleg olyan, mintha egész jó csaj lennél!

Úgy körülbelül minden íratlan és írott szabályt megáthágott, amit ismert (sőt, azokat is, amelyekről sose hallott), a családi/nemzetségi/törzsi/hajózási szabályoktól kezdve, a hűbéri eskün keresztül a házinyúlra nem lövünk ősi igazságáig. Hogy a tanítványunktól és más menyasszonyától el a kezekkel típusú bölcsességről már ne is beszéljünk. Trisztán posztkoitális szótlanságába merülve elkezdett azon agyalni, hogy miként úszhatnák meg a dolgot Izoldával felkoncolás (máglyahalál, felnégyelés vagy valami hasonló könnyed kipurcanási mód) megtapasztalása nélkül.

Ez még a bájkotyvalék hatása, vagy már anélkül is megy?


A nagy ötlet, hogy miként maradhatnának életben a kellemetlen (kellemes? nézőpontfüggő)  incidens ellenére, persze mégis Izolda fejéből pattant ki. Először megbizonyosodott róla, hogy rokona és személyi testőre,  Brangäne valóban szűz-e még (noha a a javasasszony-képzés során ennek empirikus vizsgálatára is okították, megelégedett a szóbeli információval), aztán összeült Trisztánnal, és kikérdezte arról, hogy szerinte egy pasi észreveszi-e, ha két hasonló termetű, hajszínű és illatú nővel hál egyetlen éjszakán (persze úgy, hogy nem tud róla).  Mekkora különbség van nő és nő között? Ha  Brangänét küldenék be helyette az első menetre, Márk észrevenné-e a cserét? Ötmilliós kérdés.

Szerencsére Márknak nincs olyan szaglása, mint a vadászkutyámnak, különben esélyünk se lenne.

Noha erről nincsenek híradások, elég valószínű, hogy Trisztán tesztszemélyként ajánlkozott a minél szakszerűbb válaszadás érdekében. Ugyanis erről még neki sem volt tapasztalata. Brangäne, lévén Izolda 2.0 unokatestvére, hasonlított is úrnőjére: ugyanaz a termet, hasonló mell- csípő és fenékméret, ugyanaz a szőke haj (hiába, a képeken vörösnek festik, de csak azért, mert a buja nő színe a vörös), és ha ugyanazzal az illatszerrel kenik be a testét, akkor esetleg, esetleg sikerülhet a csel. Trisztán sommásan azt válaszolta a tesztsorozat lezárulta után, hogy attól függ elsősorban, Márk mennyire lesz részeg. Mert nagyon részegnek se szabad lennie, hisz akkor kidől, és nem veszi el az ominózus szüzességet, de nagyon józannak se, mert akkor rájön az átverésre.


Márk még a leitatás előtt, de már a beetetés után. Azért egy ilyen Márkot még Trisztán helyett is elfogadna a legtöbb nő. 

A terv tehát kivitelezhetőnek tűnt, csak az áldozati báránnyal kellett közölni. Izolda elővette minden manipulációs képességét, hogy felvázolja a projektet, és legnagyobb meglepetésére (legalább is úgy tett, mintha meglepődne) nem ütközött Brangänénél ellenállásba, mikor megpendítette neki, hogy dublőrként kellene beugrania a király ágyikójába. Sőt, a lány töredelmesen bevallotta, hogy ő a hunyó, mert nem vigyázott eléggé a bájkotyvalékra, ennek megfelelően életét és vérét, valamint szüzességét is felajánlja a haza oltárán vagyis fekhelyén.

 

Ilyen mély dekoltázzsal simán le tudod kötni az öreget, míg mi előkészítjük a terepet.

A terv pontosabb kidolgozásához természetesen helyszíni bejárást kellett tartaniuk a királyi hálóteremben. Amint Cornwallba értek tehát, Izolda megjátszotta az elfogódott és félénk szüzet, és igyekezett minél jobban lefoglalni Márkot, akiről megállapította, hogy nem is olyan öreg, egész jó pasi, és lehet, hogy jobban járt volna, ha vele kezdi a szexuális tapasztalatszerzést, de spongyát rá.

Trisztán és Brangäne a jegyesek turbékolását kihasználva sűrűn el-eltűnt a királyi hálóban, amit a helyiek azzal magyaráztak, hogy bizony alaposan összemelegedtek az úton, és ez lovagunk némely korábbi hódításától eltekintve senkinek a csőrét nem bántotta. Zavartalanul felmérhették a terepet és kidolgozhatták a haditervet, amely valójában pofonegyszerű volt. Lényege: ruhacsere és teljes elsötétítés.


Aztán nehogy azt hidd, hugica, hogy ebből rendszert csinálunk! Az én férjem az én férjem, értve vagyok?
 

Tudni kell azt hozzá, hogy egy királyi nászéjszakán szó sem lehetett teljes magányról. Mármint a jegyespár magányáról. A bennfentesek, ha nem is  bújtak  be a ágyba, azért vizuálisan figyelemmel kísérték a történéseket. Mivel akkor még nem léteztek mindenféle szofisztikált, képrögzítésre alkalmas eszközök (videokamerák, mobiltelefonok és hasonlók), csakis a személyes tanúságtétel jöhetett szóba. (Nem tudom, azóta mi a gyakorlat, talán már beérik a házi pornóval.)

Esetünkben igazán finoman ment a dolog, Trisztán meggyőzte Márkot, hogy két tanú épp elég lesz, ne sokkolják már Izoldát a kelleténél jobban, és érezze úgy, hogy barátok között van, szóval ő, Trisztán, mint régi tanítója és Brangäne, a lány kedves udvarhölgye majd diszkréten meghúzódnak a hálóterem másik sarkában, és utólag tanúsítják, hogy minden a legnagyobb rendben zajlott. Ez igazán több privát szféra, mintha mondjuk szwingerklubba mentek volna.

Nehogy magadra boríts valami pacsulit, Brangäne, csak a rózsavizemet használd!
 


A csapda elő volt készítve, csak a balek Márkot kellett alaposan leitatni, amit Izolda korához és helyzetéhez képest meglepő profizmussal végre is hajtott. Mikor újdonsült férje véralkoholszintjét megfelelőnek ítélte, jelt adott Trisztánnak, aki átvette az irányítást, vagyis betámogatta Márkot a hálóterembe, majd elment úgymond Izoldáért. A két lány időközben ruhát cserélt,  Izolda Brangäne ujjára húzta a jegygyűrűjét, meghintette a saját rózsavizével, aztán átadta Trisztánnak, aki a király ágyához vezette a dublőrt.

Brangäne becsülettel helytállt. Még egy sóhaj erejéig se lazított szerencsétlen, ami azért elég nehéz, ha az ember lányát életében először gyömöszölik. Izolda és Trisztán lélegzetvisszafojtva füleltek a nászágy felőli neszekre, de szinte semmit hallottak. Mikor Márk végzett, a szokás azt kívánta, hogy a vadiúj férj és feleség igyon egymás egészségére (és az alkohol hatására minél hamarabb elfelejtse a kezdeti bénázást), ekkor Brangäne kikecmergett az ágyból és helyette már Izolda poharazott a királlyal.

Ittak előtte, ittak utána, ittak közben.
 

Eztán az igazi Izolda feküdt be Márk mellé, és a hajnal felé bekövetkező második menetre már ő nevezett be. A király pedig semmit sem vett észre, vagy ha esetleg észrevett is valamit, a részegségre fogta. Arról nem szólnak a híradások, hogy Trisztán és Brangäne mit művelt az éjjel hátralévő részében.

A sztorinak azonban még nincs vége, a következő részben maffiamódszerekkel ismerkedünk meg és behatóbban tanulmányozzuk Izolda jellemét.

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr941427469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.10.05. 14:52:44

Hinnye, ha egyszer a lúzerről kéne szobrot készíteni, ez a balfasz Márk nyugodtan odaállhatna modellnek...

Trisztán és Brangäne pedig egészen ügyesen szervezték a maszkirovkát, riszpekt nekik.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.10.05. 17:26:01

@tiboru: Miért is akkora lúzer szegény Márk? Mert hagyta magát átverni? Hol marad a ffiúi szolidaritás? :)

Csuri / Bariildi 2009.10.05. 18:32:28

Gloria,
az a helyzet, hogy megint nagyokat kacarásztam itt magamban, és határozottan élveztem a mesét! nagyon jól mesélsz, de ezt biztosan tudod.
Bár az ilyen hosszúságú posztokra rá szoktam unni, most egyáltalán enm volt ilyen érzésem, sőt, sajnáltam h vége és nem tudom meg mi a fene lett velük a továbbiakban??!!
Még hány részt tervezel belőle???
Olvasóid türelmével sem illik ennyire visszaélni .... :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.10.05. 19:14:25

@Csuri / Bariildi: Gondolkodtam rajta, h nem unalmas-e, de megnyugtattál :) Nem fogom most az egészet elmesélni, de még a héten jön a közvetlen folytatás, mielőtt a kedvenc kommentelőim melegebb éghajlatra vándorolnak :) (A többi kommentelőm is kedvenc, nem diszkriminálok itten! Az egész Trisztán-sztorit majd lassanként mesélem el. Elég szövevényes. Nem tudom, hány rész lesz még.

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.10.05. 22:11:53

Nem is tudom, hogy most sajnáljam-e egyáltalán Márkot... Persze, csalfa a kedves neje, de hát azért egy éjszaka két nővel, nem lehetett annyira rossz neki. (És dicséretes, hogy részegen is jó volt az állóképessége!) Egyébként Izolda miért nem tudott úgy tenni, mintha szűz lett volna? Ha Márk király nem vett észre egy nőcserét, akkor egy sérült szűzhártya már igazán átcsusszant volna az ellenőrzésen. :-D (Nem ér vérrel ellenpéldázni, még nagyanyáink is tudták, hogy lehet azt kijátszani!)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.10.05. 23:05:17

@Ms. Mazsola: Ezt a kérdést én is feltettem magamnak, mármint, hogy miért ez az egész nőcsere. Egyébként Wagner persze szépen ezt is kihagyja, mint annyi más motívumot az eredetiből. Valami miatt azt gondolhatták Trisztánék, h Márk elég tapasztalt szüzek terén, tán a ius primae noctis gyakorlása miatt? Bár ennek létezését is sokan tagadják, ha volt is, nem valószínű, hogy az eredeti kelta legenda történelmi hátterében. De az ilyen nászéjszakás csere-sztorikat szerették a németek, majd lesz még.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.10.05. 23:09:44

@Ms. Mazsola: Ja, még a vérről annyit, h az nem is mindenkinek van a szüzesség elvesztésekor, mint tudjuk (meg szűzhárytája se feltétlen). Az volt a nagy koppanás, amikor vki szűz volt, vér meg sehol. Azt a pasik mondhatják meg, h miből lehet biztosan tudni, vki szűz-e, bár kétlem, h manapság olyan sok pasi szakosodna a szüzesség elvételére. Úgy hallottam, nem egy fáklyásmenet, úgyhogy inkább húzódoznak tőle.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.10.05. 23:45:39

@Gloria Mundi:

Hát az a csávó, aki két nőt (illatra meg tapintásra meg egyébre) nem tud megkülönböztetni egy-két óra leforgása alatt, az csak lúzer lehet.

Vagy orbitálisan részeg.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.10.05. 23:56:24

@tiboru: Bár nem vagyok ffi, de ha pasikkal lenne ugyanez, én is kötve hiszem, h meg tudnának téveszteni :) Úgy emlékszem pedig, h a Veszedelmes viszonyokban is van egy ilyen megtévesztős mozzanat, abban is bosszantott.

antifeminin 2009.10.05. 23:56:27

először arra gondoltam, hogy mily igazságtalanság, h. csak az egyik féltől, nevezetesen az elnyomott női nemtől várja el a férfiuralmú társadalom, jogrendszer srb., h. ilyen megalázó procedúrának vesse alá magát, ill. magát a tényt is, h. ő tartóztassa meg magát a házasság előtti buja élvezetektől, aztán meg az jutott az eszembe, h. nem lehet, h. a nőkből magukból fakad ez az (önmaguk felé irányuló) elvárás?!, hisz ezt bizonyítja az is, h. nem lázadoztak ellene, igába hajtott testtel tűrték-tűrik a könyörtelen és méltánytalan követeléseket. Vagy? ráadásul mégsem olyen óriási elvárás egy nőnek saját magától, h. az ágyát azzal ossza meg, aki egy életre szólóan elköteleződik mellette?

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.10.06. 08:43:46

@antifeminin: Ha a nőktől jönne a késztetés, hogy annyira de nagyon megtartóztassák magukat, akkor nem lenne egy csomó praktika arra, hogy az a picike vérfolt megjelenjen szüzesség híján is (igen, Gloria, olvastam a véleményed, hát tulajdonképpen úgysincs semmi funkciója annak a kis hártyának)... Ha meg valakinek az a terve, hogy az igazinak tartogatja, egészségére. (Bár hány kapcsolatot tett már tönkre a rossz szexuális élet...)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.10.06. 13:24:14

@antifeminin: @Ms. Mazsola: Egyszer írok 1 posztot a monogámiáról, mert nagyon sok dolog felgyülemlett már bennem ennek kapcsán. Nem a nők találták ki maguknak, bár nemrég ezt az érvelést olvastam Szendi Gábornál, de semmi logika nincs benne. Ui. az a ffi-eltartós családmodell, amiben most még sok nő él (a nyugati világban azért egyre kevesebben), viszonylag új keletű. A ffi érdeke, h tudja, az övé-e a gyerek, akire energiáit és érzelmeit "pazarolja", a nő ab ovo tisztában van vele. A szüzesség kötelezővé tétele a nők számára (bizonyos társadalmi körökben, mert ez se volt olyan általános, inkább ott jellemző, ahol vagyon is van), ugyanabból a forrásból fakad, mint a nőktől elvárt hűség (miközben a ffiakkal szemben mindig elnéző a társadalom): nem akarják mások csemetéit felnevelni. Erre rakódik minden más, kulturális és vallási máz, de ez az alap ... Ha pasikat kérdeztek, sztem meg fogják erősíteni, még a legnagyobb nőcsábászok is azt gondolják, h a feleségük nem szabad préda, és ha nem is tudatosan, de zsigerileg emiatt.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.10.06. 22:06:50

@Gloria Mundi:

Veszedelmes viszonyok? Az a bajor pornófilm a nyolcvanas évekből a mosógépszerelővel és az unatkozó franciatanárnővel a főszerepben?

antifeminin 2009.10.07. 20:09:45

még mindig uaz...

szóval, elég kifacsart logika, hogy a nőnek csak házasság előtt lehet mástól gyereke (más pasitól is összejöhetett a soron következő terhesség), ez vetekszik a Szendi-féle magyarázat logikátlanságával... sokkal inkább kisajátítási, birtoklási aktusról lehet szó; előjogokról, kiváltságokról, egyfajta rituáléról; ne váltsunk mindent (illogikus) aprópénzre... (persze továbbra is hajlok a női szemszögből való misztikus értelmezésre)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.10.07. 21:54:34

@antifeminin: Senki nem állította, h 1 nőnek csak a házasság előtt lehet mástól gyereke. Sok rendszabály létezett arra, h a pasik elkerüljék a kakukkfiókákat, a szűz menyasszony csak az egyik. Utána jól kell őrizni a csajszit, bezárni, egyedül az utcára nem engedni, és hasonlók (szofisztikáltabb elhitetni vele, h Isten várja el tőle a hűséget). Tökéletes biztonság még akkor sincs, soha nem volt és nem lesz. Persze, h mindez birtoklásról, hatalomról, erőszakról IS szól, de a dolgok legmélyén ez van, csak az elsődleges indokra próbáltam rámutatni. Egyébiránt pl a paraszti társadalomban épp hogy nem a szüzesség volt követelmény, a lányt el se vette a pasi addig, amíg teherbe nem esett, ui. steril nő nem jöhetett szóba (max., ha gazdag volt). Misztikus magyarázat, ... A patriarchális vallások ki vannak nagyon találva.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.10.14. 15:13:56

Ha vkit ez a nászéjszaka-sztori a Gottfried-féle változatban is érdekelne, itt találja a magyar fordítását:
www.prae.hu/prae/palimpszeszt.php?menu_id=93&jid=20&jaid=63
süti beállítások módosítása