Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

In flagranti olimposzi módra II. (Még mindig vendégposzt. Félig.)


Az előző részben jónéhány Árész (Mars)-ábrázolást láttunk, de mindig az az érzésem, hogy nincs igazán eltalálva a karakter. Vagy túl lányos, vagy túl bajszos, vagy csak hátat fordít ... A nagy festők bocsássák meg, de én nem így képzelem a hadistent. Jellemző, hogy rajzfilmekben, stratégiai játékokban, képregényekben mennyire kevéssé emberi a megjelenítése, és mennyire nem gondol senki arra, hogy ez a pasi nem gyilkológép, hanem minden idők egyik legjobb szeretője is. Ha már ...

Hölgyeim, melyikről tudjuk inkább elképzelni, hogy méltó Aphrodité szeretőjének címére?

És melyik színész jelenítené meg legjobban a hadisten figuráját? Lehet szavazni!  (Elsősorban a lemilesek tudnak ebben szakmai tanácsot adni, azt hiszem.) Néhány javaslat:

 


Kevin Smith (Árész) a Xénából, Russel Crowe (Maximusként) a Gladiátorból, Brad Pitt (Akhilleszként) a Trójából, Stephen Boyd (Messalaként) a Ben Hurból.

Az Aphrodité-/Vénusz-ábrázolásokkal kapcsolatban is felmerültek kifogások (l. előző poszt kommentjeit), íme az istennő egy modern megjelenítése (Alexandra  Tydings a Xénából). Mellbőség tekintetében kenterbe veri az összes szobrot és festményt, de, de, de ... Uraim?

Folytassa azonban Aphrodité a beszámolóját hálóba keveredésének történetéről:

Ott fekszem tehát, ahogy a kagylóból kikeltem anno, (az anyaszült meztelen itt nem helytálló kifejezés, mert nem anya szült), és még bársonyfüggöny se volt, hogy egy kicsit eltakarjam magam, de szerintem én voltam legkevésbé zavarban az egész társaságból.

Egyébként a mellméreteimet nem árulom el, illetve valahogy úgy vagyok vele, hogy mindenki olyannak látja, amilyennek leginkább szeretné. Ennyi azért kijár egy istennőnek, ha Zeusz, az a pofátlan apajelölt mindenféle állatokká változva rohanja le szerencsétlen áldozatait. Egy antropomorf isten legyen szerintem antropomorf. Vagyis humanoid.

Árész-Mars se zavartatta magát túlságosan, szokása szerint. Ahogy ő szokta mondani, már melegebb he
lyzetekben is volt része. Miután rájött, hogy a hálóból erőszakkal nem szabadul, kényelmesen elhelyezkedett, és hanyagul odavetette az egyik lebzselő amorettónak, hogy legyen olyan szíves, másszon már ki a sisakja alól, és szerváljon neki egy kehely bort (na de, Árész, ilyen idült alkoholistát, aki ezzel kezdi a napot!), nekem meg hozzon egy pixis ambróziát, mert biztos megszomjaztam. Figyelmes is tud lenni, ha akar.

Minden férfi álma: négy nővel egyszerre ... Na jó, a Gráciák itt csak hangulatot csinálnak és leisszák magukat, mert nem hívták meg őket az ágyba, pedig milyen szépen levetkeztek ...

Kár, hogy a mi olimposzi térségünknek nem voltak még  diplomáciai és kereskedelmi kapcsolatai az aztékok isteneivel, mert ehhez a hanyagsághoz az illett volna  a  legjobban, ha Árész rágyújt az ágyban. Még ahhoz is volt benne elég lélekjelenlét, hogy finoman simogasson egy kicsit, egy ujjal. Mindjárt eltoltam a kezét, mert ennyi szemtelenség a férjem jelenlétében mégiscsak túlzás.

Ennek a képnek az a címe, hogy Vulcanus rajtakapja Marsot és Vénuszt, de én nem látom Marsot. Csak nem az a sisakos, ott a sarokban, aki szégyenszemre elbújt? Vulcanus elég tanácstalan, de biztos, ami biztos, benéz a felesége lábai közé.


Héphaisztosz nagy hangon veszekedett Zeusszal, bizonygatta, hogy addig nem enged ki bennünket a hálóból, amíg az apósa vissza nem adja a pénzét, tőle aztán egy örökkévalóságig is ott rohadhatunk az ágyon, majd Lémnoszra költözik, és felszed egy kis nimfát, akinek megtiszteltetés lesz a nagy vulkánistent szolgálni, blablabla, blablabla.

Állítólagos atyám persze éktelen felháborodást színlelt, elsütött néhány ócska bölcsességet és villámot (mindig tartott magánál egy kisebbfajta, ártalmatlan készletet, csak a hatás kedvéért), és bizonygatta, hogy rendkívüli módon sajnálja, de nem áll módjában visszaadni a jegyajándékból egy megveszekedett aranyat sem, ugyanis Héra már elköltötte az egészet.

Apollónak se lenne ellenére befeküdni a háló alá ...

A többi férfiisten a nyakát nyújtogatta és egymást böködte. Rá is kérdeztem, hogy a lányokat hol hagyták, de erre csak hülyén vigyorogtak. Láttam, ahogy Apolló, a babérkoszorús költő (aki patkány- és pestisistennek indult, de nagy karriert futott be), oldalba löki Hermészt, a tolvajok, kereskedők és hírnökök istenét (ez mindig idétlen szárnyas kalapban járt, nehogy összetévesszék bármelyik bugris tehéntolvajjal, ugyanis már csecsemőként marhalopással tüntette ki magát), és megkérdezi nem lenne-e kedve helyet cserélni Árésszal, hálóstul, persze.

Hermész már le is vetkőzött, hogy minél hamarabb beugorjon az ágyba Aphrodité mellé, csak azt az ostoba szárnyas kalapot nem akarja levenni.

Naná, felelte Hermész, és majd' kigúvadt a szeme, azt se bánnám, ha háromszor ilyen sűrű volna a háló, sőt, azt se, ha a sok nyanya (mármint a többi istennő, akinek derogált eljönni az előadásra) itt sündörögne körülöttünk. Meghiszem azt, Hermészbe nem sok szégyenérzet szorult, az erkölcsi érzékről nem is szólva ...

A két jómadár ezen az ötleten akkorát röhögött, hogy zengett belé az Olimposz, egymás vállát meg a saját térdüket csapkodták, és tovább sutyorogtak, Zeusz azonban műfelháborodásában ismét elsütött néhány ártalmatlan villámot, és jól lecseszte Héphaisztoszt, amiért annyi esze sincs, hogy befogja a lepénylesőjét, ha felszarvazzák (amiről persze rajta kívül mindenki ezer éve tud már). 

Ezek után az istenek királya, állítólagos apám nagy lepellengetéssel elvonult.

Poszeidón (alias Neptunus) a maga spéci járművével: a szekér vízen, víz alatt és levegőben is kifogástalanul működött a félig óriás tengericsikó félig valódi lovaknak köszönhetően.

Poszeidón, a tengeristen, aki eddig diszkréten a háttérbe húzódva szemlélt engem, és a háromágú szigonyával próbálta takargatni izgatottságának látható jeleit, odalépett Héphaisztozhoz, átfogta a vállát, és komolykodva részvétét nyilvánította e tragikus esemény alkalmával, majd mediátorként illetve túsztárgyalóként ajánlkozott a konfliktus megoldására.

Magára vállalta, hogy markos félistenek segítségével bevasalja Árészon a váltságdíjat (ekkor merült fel először, hogy helyzetünket emberrablásnak is lehet tekinteni, ha váltságdíjról esik szó), vagyis a jegyajándéknak megfelelő összeget. Férjecském sötét képpel hallgatta, aztán ostobán kijelentette, hogy neki tökmindegy, ki fizet, de ha Árészon nem lehet behajtani a váltságdíjat, akkor bizony magának Poszeidónnak kell befeküdnie a háló alá. (A hősies túsztárgyaló ajánlja fel magát a foglyok helyett az emberrablónak, ez így helyes.)

Poszeidón olyan profin tárgyalt Héphaisztosszal, mint ez a két túsztárgyaló együttvéve egymással oda-vissza.

Apolló szemtelenül megkérdezte, hogy vajon én is ott lennék-e a hálóban, mert akkor bárki szívesen fogságba esik, főleg, ha még a házigazda borából is oly bőkezűen juttatnak neki, mint per pillanat Árésznak, aki jobb híján vedelt, mert nem nagyon bírta, ha tétlenségre kényszerítik. Héphaisztosz erre nyakonvágta az Árészt kiszolgáló amorettót, aki ijedt szárnycsapásokkal igyekezett menekülni a helyszínről.

Poszeidón nem jött ki a béketűrésből (egy mediátor őrizze meg a lélekjelenlétét minden körülmények között), mert persze nagyon is pontos tervei voltak velem kapcsolatban (egyébként nem csak neki). Vállalta, hogy fizet Zeusz illetve Árész helyett, mint egy hadvezér (azok már akkor se szoktak fizetni semmiért), ha kell, akár a háló alá is befekszik, sőt, elvesz feleségül (nocsak, nocsak, furcsa egy leánykérés ...) hajlandó bármire, ha a vulkánok félelmetes istene úgy kívánja, csak a saját lelki nyugalma és a haza érdekében húzassa már fel azt a hálót az ágyról, és engedjen el minket.

Héphaisztosz persze belement végül, a legényeivel együtt hosszan bütykölte a háló mechanikáját, míg végre kiszabadultunk, mert olyan zseniálisan tervezte meg, hogy csak az nem jutott eszébe, majd ki is kell nyitni valahogy. Árész addigra elvesztette a türelmét, és még a felszerelését se vette vissza magára, (igaz, hogy eléggé be volt állva) egy szál ágyékkötőben hajtott Thrákiába, a házban hagyva a szárnysegédjét, aki az egész botrányt átaludta, és csak késő délután tántorgott elő a szolgálóim hálóterméből.

Aphrodité ismét visszanyerte szüzességét, és készen áll (fekszik) a csábításra. A háttérben szolgálói éppen a levetett ruhái között turkálnak, kiskutyája pedig végre kialussza magát.

Héphaisztosz azonnal könyörgőre fogta, mikor kikászálódtam a hálóból: ne haragudjak rá, de megőrjíti a szerelem, és egyébként is adósságba verte magát, nagyon kéne a pénz ... Oda sem bagózva a lamentálására fogtam magam és Paphoszba repültem egy kiadós fürdőre, mert ezek után épp itt volt az ideje a szüzességem újbóli visszanyerésének. (Mielőtt megkérdeznétek: ettől nem felejtem ám el a korábbi szexuális tapasztalataimat, de nem ám!)

Epilógus:

1) Árésznak esze ágában sem volt kifizetni a váltságdíjat.

2) Zeusznak még annyira sem.

3) Poszeidón ugyancsak nem nyitotta ki a pénzes bukszáját. Az ágyékkötőjét viszont igen. Két fiút szültem neki.

4) Héphaisztosz nem vált el tőlem. Sajnos. Vagy a fene tudja.

5) Ja, Hermészt is felpróbáltam. Abból a bizonyos kufircból lett Hermaphroditosz: a hímnős gyermek.


Mára a mesének vége, bújjatok az ágyba végre ... Ez parancs!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr231378526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.16. 11:31:11

Először is: a lemilesek nevében köszönöm a reklámot; majd megháláljuk valahogy!

Másodszor: a képen Alexandra Tydings (már bocsánat) de egy külvárosi olcsó fodrászhoz járó, ostobenkó kurvának néz ki, nem Aphroditének. Mellbőség ide vagy oda.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.16. 11:40:37

Ja: a poszt legelső nyitóképén Árész olyan, mintha tolókocsiban ülne.

A második nyitókép meg olyan kicsi, hogy nem is látom világosan, kit kéne a mozgássérült istenhez hasonlítanom.

Kattintásra-képnagyító-funkció?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.16. 13:33:13

@tiboru: Először is, nem kell meghálálni, mert már ti is reklámoztatok :) Másodszor: szegény Alexandra ... A haja nekem se tetszik, de sztem úgyis paróka :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.16. 13:34:37

@tiboru: Mozgássérült, na ez jó! Kattintásra képnagyítás -- tudom, kéne, de nehogy azt hidd, h megjegyeztem, hogy kell csinálni ... :(

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.16. 14:10:20

Az írod:

"Minden férfi álma: négy nővel egyszerre... "

Nos, én a józanság és a fokozatosság híve vagyok: először egy, aztán kettő, majd három, és CSAK EZUTÁN négy!

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.16. 14:20:56

@tiboru: Jogos :) Legyetek csak józanok, fokozatosak, és azért érjétek be egy nővel is, ha úgy adódik :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.16. 16:18:56

Ééééés: gratula az újabb címlaphoz :-)

Remélem, mellméret- és "ménage á cinq" ügyben nem én leszek az egyetlen férfi hozzászóló...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.16. 16:59:57

@tiboru: Köszi a gratulát :) Ó, de művelten fogalmaz vki! De a jelek szerint inkább csak olvasnak, röhögnek és nem szólnak hozzá, csakazértse :P

diktatorikus kleptokrácia 2009.09.16. 17:00:01

csak így tovább - ha van tovább. lehet későbbiekben szó egyéb mitológiai alakok, mondakörök erotikus történeteiről is?
(egy másik férfi hozzászóló)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.16. 17:26:20

@Zanzo: Miért ne lenne tovább? Hülye lennék abbahagyni, mikor ilyen sokan olvassák! És élvezem, be kell vallanom :) Tervbe van véve más is, persze. Mire gondoltál egyébként?

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.16. 17:39:16

@Gloria Mundi:

Hogy mire gondolt?

Ejnye, Glória, szerinted erre mit válaszolhat egy igazi férfi?

"Konkrétan a [moderálva]-ra!"

:-)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.16. 17:40:30

@Gloria Mundi:

Hja, én sem értem, hogy miért nem hemzsegnek itt a kommentek..?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.16. 17:43:11

@tiboru: Most ezt a rendszer moderálta, vagy te? :P

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.16. 17:47:45

@tiboru: Lehet, h a pasikat mégis jobban érdekli a had- és rendvédelem, mint a szex :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.16. 18:33:00

@Gloria Mundi:

Háború mégiscsak gyakrabban van, mint dugás...

:-)))

Csuri / Bariildi 2009.09.16. 22:09:27

Alexandra akármi télleg lotyó kinézetelű (bocsika), de a felsorakoztatott pasik sem olyan jajde nagy számok. Na jó, na jó, Brad Pitt elmegy :))
Más.
A Vulcanus rajtakapja Marsot c. opust sztem láttam élőben valahol (vajon hol???), mármint a festményt - de az az igazság, hogy az ilyen témájú festmények a sztorik ismerete nélkül sokkal kevésbé érdekesek. Márpedig a festészet tele van a témával (lehet h igazad van: végre fösthettek büntetlenül meztelen embereket :)).
Biztos, hogy ezután másképp fogom nézni ezeket, úgyhogy hajrá! Kupálj ki a többi történettel is, és ne spórolj a képanyaggal sem!

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.16. 22:53:51

@Csuri / Bariildi: Én is Brad Pittre szavaznék a választékból, de ha nem tetszik a felhozatal, tessék javaslatot tenni! :)
És Aphroditére??? Senkinek nincs ötlete?
Az említett opusz Tintoretto festménye, lelőhelye: Alte Pinakothek, München. Nocsak, hányszor megnézhettem volna én is, de sose tettem.

diktatorikus kleptokrácia 2009.09.16. 22:59:37

@Gloria Mundi:
@tiboru:
gondoltam még a rómaiakra (már a rómaiak is, ugye), aztán ne feledjük a hindu isteneket sem. ott is lehetne egy kicsit izzadni a moderáláson :)

Csuri / Bariildi 2009.09.16. 23:07:28

@Gloria Mundi:
Ez az!!!! Köszike!
A müncheni Alte Pinakothek-ot már 3x láttam, és vannak kedvenceim. Nagyon jó lépek vannak ám ott! Ne hagyd ki, ha arra jársz, nem fogod megbánni.
És amúgy a Neue is jó!

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.09.17. 09:40:27

:-D Aphrodité még mindig kedvenc. Most nem tudok sokkal relevánsabbat hozzászólni, egyszerűen csak jót röhögtem a poszton.
Esetleg lesz majd az Odüsszeia szextani feldolgozásáról is szó valamikor? Odüsszeusz nagyon népszerű pasi lehetett...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.17. 10:25:19

@tiboru: Hogyhogy hol? Ezt nem értem.
Egyébként vártam, hogy kiokíts a BTK túszejtésre vonatkozó szabályaiból :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.17. 10:28:15

@Zanzo: Rómaiak lesznek, persze :) Sőt, sőt! A hindu istenekhez annyira nem értek, de majd kikupálom magam (egyébként elfogadok vendégposztot is hozzáértő billentyűzetből :) Azért a még ma is "élő" vallásokkal kicsit vigyáznom kell, nehogy vki megsértődjön. Pl. halálos ítéletet nem vállalnék a szólásszabadság védelme érdekében :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.17. 10:32:08

@Ms. Mazsola: Persze, Iliász is, Odüsszeia is :) Odüsszeusz valóban jó pasi, bár nem lettem volna a felesége. Még a róla készült filmben is eltalálták a színészt (Armand Assante), ami ritkaság. :) Na, majd akkor visszatérünk rá. Rengeteg téma kínálkozik, az az igazság. És a középkort nagyon hanyagoltam eddig, ami nem szép tőlem ...

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.17. 23:20:26

@Gloria Mundi:

Armand Assante jáccotta Odüsszeuszt?

De hát a csávó defaultban inkább egy kokainfüggő paraguayi bordélyház-tulajdonosnak néz ki, nem egy görög mitológiai hősnek...

(Elismerem, hogy a filmet nem láttam...)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.18. 00:02:08

@tiboru: Nézd meg, 2 részes film, sztem nagyon jó Odüsszeusz Assante :) Az ő karaktere van a legjobban eltalálva.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.18. 00:25:54

@Gloria Mundi:

Megnézem, ha nem énekelnek benne, és ha van legalább félmeztelen női szereplő.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.18. 17:37:17

@tiboru: A szirének énekelnek, persze, de másra nem emlékszem :) A toplessre se, bár elképzelhető. Viszont disznóvá változó pasik garmadával vannak :)

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.09.19. 16:05:09

@Gloria Mundi: Igenigenigen! Armand Assante azon férfiak közé tartozik, aki nem a hústorony izomzatukkal, a kocka fejükkel, hanem a borzasztóan férfias kisugárzásukkal (és szerintem kifejezetten markáns az arca, nem egy felejthető tucatember) hódítanak. Kár, hogy kicsit időske már.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.20. 00:19:09

@Ms. Mazsola: Erre tiboru vmi olyat fog írni, h a ffi olyan, mint a jó bor, minél régebbi, annál zamatosabb ... Vagy nem?
Kár, hogy a nőkre ez nem érvényes ...
Látom, Ms. Mazsola, hasonló az ízlésünk pasik tekintetében :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.20. 19:09:27

A férfi olyan, mint a jó bor: minél régebbi, annál zamatosabb!

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.20. 19:14:49

@Gloria Mundi:

És egy bizonyos korig a nőkre is érvényes.

Mondjuk úgy 25-ig :-))))

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.20. 19:21:58

@tiboru:

Jó na, ez rossz és szexista vicc volt, elismerem...

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.09.20. 21:33:55

@tiboru: Ez nem korfüggő, mivel egy bizonyos nőtípus akár 50 évesen is NŐNEK néz ki, nem pedig kicsit szétcsúszott nagymamának... Csak hát kevés ilyen génállományú nő mászkál az utcán.

Férfiakra ugyan ez áll, nem működik a ,,jó bor" effektus, ha hagyják magukat elkényelmesedni, sörpocakot és egyéb tekintélyeket növesztgetni.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.20. 22:52:28

@tiboru: Látom, kezdesz óvatos lenni :) Az amazonok mindent észrevesznek!

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.20. 22:55:38

@Ms. Mazsola: Nem tudom, génállomány kérdése-e vagy ... Inkább vagy. Stílus, kisugárzás, magabiztosság ... Nem árt, ha az embernőnek van ideje önmagára és nem gürcöl éjt nappallá téve.
Azért egy pasihoz kegyesebb az idő általában, mint egy nőhöz, berzenkedhetünk ellene, de attól még nem lesz másképp ...

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.21. 12:18:05

@Gloria Mundi:

Lehet, hogy a pasasokhoz az idő kegyesebb, de a nők nem :-)
süti beállítások módosítása