Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

In flagranti olimposzi módra I. (Vendégposzt)


Friss és forró: ilyennek látták az előző posztot az olvasók és a szerkesztők: ahhoz képest, hogy többezer éves sztorikról esik szó, szerintem nem rossz teljesítmény. Köszönöm a címlapot, a 3800 olvasót egyetlen napon, és a kommenteket: ezúttal senki nem ragadtatta magát excrementumok emlegetésére, amit nagyon díjazok.

Most azonban átadom a szót egy avatottabb bloggernek, a nem afrikai származású, nem fekete, de nem is tejfehér (inkább sémi, képzeljétek!) Aphroditének alias Vénusznak (írjuk így, magyarosan), aki házassági kríziséről és kínos lelepzelődéséről beszél.
Végre megtudjuk az igazságot arról a bizonyos esetről, amikor a férje, Héphaisztosz (római nevén Vulcanus) mindenre rájött ... Vérfagyasztó illetve vérforraló részletek. Vagyis a világ egyik legszórakoztatóbb, legszánalmasabb és legszokványosabb forgatókönyve. Ki honnan nézi. Aphrodité már most leszögezi, hogy a Monika show-ban nem kíván szerepelni.

Biztos, hogy magadon akarod tartani azt a sisakot?


Drágáim, híveim, az erotika avatott és avatatlan szerelmesei!

Nem tagadom, miért is tagadnám, kezdettől fogva csaltam a férjecskémet. Árész, a hadisten (vagy ha úgy jobban tetszik: Mars) volt a legfontosabb szeretőm. Akadtak mások is, persze, de ő volt az első, és elég sokáig tartott a viszonyunk.

Héliosz a napszekérrel, négy fehér lóval. Minimum négy lóerő alapkövetelmény volt egy magára valamit adó isten számára.


Az a hülye botrány, amiről most beszélek, az agyament Héliosz miatt tört ki, aki napszekerén száguldozik hajnaltól alkonyig, ahelyett, hogy a maga dolgára figyelne, folyton kukkol, hátha kiszúr valami érdekeset. Na, aznap sikerült kiszúrnia minket Árésszal. Épp a thrákiai palota teraszán nyújtózkodtunk, baromi meleg volt az éjszaka, kint aludtunk, vagyis nem igazán aludtunk, ha jól emlékszem. Akkoriban keveset aludtunk.

Valami ilyet láthatott Héliosz, csak persze nem ennyire közelről. Árész meg mindig többet aludt, mint Aphrodité, aki jobb híján a puttóknak és a nyusziknak mesélt.


Héliosz élete olyan unalmas, mint egy autóversenyzőé, mindig csak körbe-körbe, karikába ... És neki még csak nem is szurkol senki. Jót szórakozott a férjecském elképedésén, mikor előadta neki, hogy miket látott odafentről. Pedig abból a magasságból olyan sok részletet nem is láthatott.

Én persze mit sem sejtve hazarepültem az Olimposzra, a legenda szerint (mert mindig gyártottam valami legendát, hogy ne legyen olyan átlátszó a félrekufircolás), azért késtem egy kicsit, mert még beugrottam Korinthoszra egy kancatej-preparátumért, ami még selymesebbé teszi a bőrömet (nem, mintha erre bármi szükség volna, de támogatni kell a honi ipart). Egyébként tökmindegy volt, mit adok elő, Héphaisztosz úgyse értett soha ezekhez a női dolgokhoz.

Fiúk Héphaisztosz műhelyében egy puccos megrendelővel, aki legalább is Apollónak képzeli magát.



A drága férjecském nem volt valami jó passzban, dörmögött össze-vissza, elvonult a műhelyébe (ő ugyanis a kovácsok és mindenféle piszkos munkát végző mesteremberek istene, akik soha nem akkor jönnek, mikor az embernek szüksége lenne rájuk), és ott piszmogott álló nap. Nem, mintha ez szokatlan lett volna, úgyhogy nem is foglalkoztam a dologgal. Kicsit meglepett, mikor váratlanul bejelentette, hogy most ő vesz ki szabit pár napra, Lémnoszra repül valami haverokkal. Ha nem ismerem olyan jól, még azt gondoltam volna, nő van a dologban, de Héphaisztosz nem az a fajta. A hűség a mániája.

Aphrodité egyik kedvenc állata. Kedvencei még a nyulak és a verebek is. Vajon miért?

Az igazat megvallva, olyan korszakomat éltem, hogy éjjel-nappal be voltam indulva (igaz, elég gyakran voltak hasonló korszakaim, de igazán nem az én hibám, hogy szerelemistennőként köpött ki magából a tenger), és a férjecském kanbulija épp kapóra jött. Nem sokat morfondíroztam, küldtem egyet a galambjaim közül Árésznak, hogy kapja össze magát, oszt siessen az olimposzi házunkba, mert szabad a pálya. Épp nem volt tervbe véve semmilyen hadgyakorlat, rajtaütés, vagy hosszabb háború, ahol mindenképp szurkolnia kellett volna valamelyik félnek, így jött, mint egy jókisfiú. Vagy rosszkisfiú. Nagggyon rossz ...

Ilyen az, amikor valaki hamar elmegy ... Igen, még Árésszal is megesik olykor. De az külön pofátlanság, hogy undok puttók szatírkölykök csúfolkodnak Aphroditén emiatt.

Így utólag be kell valljam, nem volt egy zseniális ötlet. Az ember, (még ha isten is) tartsa tiszteletben a saját vackát. Van épp elég hely még Görögország és Kisázsia-szerte, ahol összegyűrhetjük a lepedőt vagy a bársonyfüggönyt (hogy ezek a festők miért festenek mindig bársonyfüggönyöket körém, azt nem tudom), nem szép dolog a hitvesi ágyban fetrengeni. De egyikünknek se volt agya hozzá.

Az egyenruhának és a kidolgozott izmoknak nehéz ellenállni ...

Jött tehát Árész, teljes menetfelszerelésben, négylovas harci szekéren, szárnysegéddel, minden kiegészítővel egyetemben, mintha legalábbis háborúba indulna. (Hogy minek négylovas szekér, azt ne tőlem kérdezzétek, valószínűleg azért, mert Héliosznak is olyanja van.) A szárnysegédet lepasszolta a szolgálóimnak, hogy nekik is legyen valami örömük, mert a kovácsinasok valahogy nem elégítették ki választékos igényeiket.

Nem csak az amorettók  (kiskorúnak látszó, olykor szárnyas, zsizsegő humanoidok) zavarognak, de még a szobrok is leskelődnek. Így engedje el magát valaki az ágyban ...

A menetfelszerelést viszont becipelte a hálóba, mert körülöttem mindig lebzsel néhány, jobb sorsra érdemes kiskorú hímnemű, ezek nem csak kalapáccsal szeretik egymást fejbe verni, de szívesen játszanak adj király katonát is, sisakkal, vérttel és mindenféle, gyermek kezébe nem való szúró-vágó eszközökkel. (Egyébként nem feltétlenül gyerekek, csak így álcázzák magukat.)

Árész csupán egy dologhoz ragaszkodik, a kardjához, mert katonaember anélkül nővel sem bújik ágyba. Ha a teljesítményével lenne gond, még mindig a nő és maga közé teheti a kardot, mondván, hogy túlságosan tiszteli (már a nőt)… Bár ez nála nehezen elképzelhető.

Nem szaporítom a szót, miután Árész sikeresen megszabadult a menetfelszerelésétől, elhelyezkedtünk, és kényeztetni kezdtünk egymást. A fene tudja, hol tanulta ez a hadisten a fortélyait, de se halhatatlant, se halandót nem ismerek, aki így tudna simogatni. Az az igazság, hogy a finom hancúrozás után elaludtunk, mint akit agyonvertek (ami halhatatlanok lévén nem eshet meg velünk) …

És, ha ezúttal én lennék felül?


Mikor felébredtünk, alig bírtunk mozdulni.

Na nem, nem az izomláztól, ahhoz elég gyakorta tartottunk edzést, hogy ilyesmit már ne érezzünk … Egy nagyon finom szövésű, de elszakíthatatlan háló tartott fogva bennünket, mely, mint kiderült,  a mennyezetről ereszkedett alá. Árész mindjárt előhúzta a kardját és kaszabolni kezdte a hálót, de ettől csak még jobban belegabalyodtunk.

Na, most megvagytok!


Ekkor becsődült a szobába a fél Olimposz. Élen az állítólag Lémnoszon üdülő Héphaisztosszal, aki Zeusznak magyarázott, mégpedig üvöltve, hogy mindenki hallja. Pénzt akart tőle visszaszerezni, azt a pénzt, amit akkor perkált le neki, mikor engem elvett. Mivel Zeusz nem is az igazi apám, erre semmi szükség nem lett volna, de ez más lapra tartozik.

A két szakállas nyomában egymás sarkára taposva jött a többi férfiisten.

Ember, csak nem mindenkit idecsődítettél?

 

Mi történt a hálóban ragadt szerelmesekkel?

Visszakapta-e a pénzét Héphaisztosz?

Miket beszéltek egymás között a férfiistenek, mialatt a meztelen Aphroditét mustrálták?

A történet folytatása hamarosan!

Ha valaki nem bírja kivárni, üsse fel az Odüsszeiát.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr631372160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.12. 11:23:37

Az első széles képen Árész elég feminin csípővel rendelkezik, no meg a vonásai is inkább egy álmodozó bakfisra, semmint hadiistenre emlékeztetnek.

Kromoszómailag biztosan rendben volt az a srác?

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.09.12. 12:04:21

Kis kötözködés: a hatodik képen a puttócskák azok bizony kőkemény szatírok, de ez részletkérdés... A poszt marhajóóó, Aphrodité legalább nem volt álszent. Várjuk a folytatást (aminek a sztoryja ugyan ismeretes, de ebben a stílusban sokkal jobb.)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.12. 16:11:00

@tiboru: Nem hiszem, hogy megvizsgálták volna :) De hát Boticelli itt elég furcsa üzeneteket rejtett el, nem tudom, mi járhatott a fejében. Nőies férfiakat szerettek festeni a reneszánszban.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.12. 16:12:31

@Ms. Mazsola: Húha, tényleg, az alsótestükre nem is figyeltem! (De ezért jó, hogy vannak figyelmes olvasóim.) Köszi a helyesbítést! És a biztatást, mint mindig :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.13. 12:24:03

@Gloria Mundi:

Pedig az alsótestekre is figyelni kell ám!

Csuri / Bariildi 2009.09.13. 13:00:36

Azt mondja meg valaki, mért van a nőknek az összes képen olyan pici mellük? És nem csak hogy méretében kicsi, de az "állásából" tizenévesre lehet következtetni - vagy nem???
Fujjug!!! Nektek tetszenek ezek a csajszik, akarom mondani egyedül Aphrodité a különböző képeken??
Azzan nem vitatkoznék, hogy csípője, egy kis hasa viszont szinte mindegyiknek van :)))
Ezt meg sem kérdezem, hogy tetszik-e, mert evidens! :))))
A poszt pedig szuper, követelem a folytatást!
Átment a jelenet egy szwingerbuliba??? Bár ott nem illik kommentálni, inkább az a javallat, hogy vagy csendben nézed, vagy beszállsz...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.13. 16:13:13

@Csuri / Bariildi: Igazad van, ezt ennyire nem is figyeltem meg, nevetségesen kicsi a mellük minden képen. Nem tudom, miért, de szerintem a teljes testükhöz arányítva természetellenesen is, hiszen akinek ekkora a melle, annak általában csípője sincs, hasa meg főleg nem ... Még mindig az ókori ábrázolások a legarányosabbak, azt hiszem. Majd próbálok nagyobb mellű Aphroditét (Vénuszt) találni, elfogadok javaslatokat is ... :)
Szwingerbuli: ott azért nincsenek általában kiskorúak :) De elég érdekes egyezés, hogy a festők állandóan közönséggel ábrázolják a két isten szerelmi együttléteit. Valójában a mitológiai témák azért jöttek nekik kapóra, mert így büntetlenül festhettek meztelen embereket minden mennyiségben.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.13. 21:33:13

Most átnéztem vagy 50 Aphrodité-Vénusz-ábrázolást, de még mindig nem találtam nagyobb melleket ... A legnagyobbak még az ókorban. Rubensben reménykedtem, de a dús idomok ellenére mellben ő is szűkkeblű :)Persze közben azt is próbáltam figyelni, hogy más istennőket hogyan ábrázolnak, és úgy tűnik, azokat sem másképp. Talán a kis mell mindig is nagyobb ázsiójú volt művészeti-esztétikai szempontból ... (A nagy meg az ágyban? :) Egy dolog rémlik viszont, egy Santiago de Compostela-i templomban láttam egy kiállítást valamikor a 90-es években, madonna gyermekkel témában, középkori és reneszánsz szobrokkal. Ott voltak igazi szoptatós madonnák is (amilyeneket korábban nem nagyon láttam), és az egyiknek kifejezetten telt keblei ... Úgy látszik, nem szentségtörés ...

pogacem 2009.09.14. 15:19:13

@Gloria Mundi: Emitt van egy kimerítő elemzés mellügyben: melltortenet.transindex.ro/
Sajnos eszerint (is) a kis mell a nyerő, tradícionálisan.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.14. 15:38:18

@pogacem: Nagyon köszi a linket, csak képtelen vagyok továbbolvasni a szövegeket (nem görgethető, vagy az én gépem szart be?), pedig érdekelne. Azon kiakadtam, h az intelligenciát is a kis mellhez kötik, tiltakozom! :) A ffiak álszentsége, már megint. Vagy szexistennő vki, vagy okos. A 2 együtt nem megy? (Dehogynem ... Nézzétek meg Aphroditét!)

pogacem 2009.09.14. 15:53:00

@Gloria Mundi: Nekem firefoxban billentyűzettel megy a scroll, máshogy nem sikerült.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.14. 16:18:40

@pogacem: Köszi, így sikerült, de a weblap tervezőivel elbeszélgetnék ... Nagyon tetszett, h Rubens csak a feleségével tett kivételt, ott fellázadt a konvenció ellen, minden elismerésem :) Hogy a pasik hol maradnak ebből az eszmefuttatásból?

pogacem 2009.09.14. 16:29:08

@Gloria Mundi: Igen, a tartalom tényleg tanulságos, bár megnyugtatónak nem mondanám, hány évszázad kell, hogy a hülyeséget kitöröljük az európai tudatalattiból? :(
A pasik lehet nem elmélkednek, inkább bögyös Afroditékat keresgélnek a neten... :P

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.14. 20:43:19

@pogacem: De a poén az, hogy sztem a pasik tkp mindig buktak a nagy mellekre (persze a kicsikre is, biztos), csak a nyilvánosság előtt nem vallották be. És ez a kettősség ma is él, modellek deszkák, pornósztárok művileg nagyobbítva. Utalhatnék még a 35000 éves borzasztó termékenységi szobrokra: azoknak az alkotói még őszinték voltak, de azt esztétikának nevezni ugyancsak nem merném :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.16. 11:36:50

Hölgyeim, jelentkezem!

Szóval mellméret. Hm, mint annyi másban, ebben is szakértőnek számítok, ezért itt és most felelősen kijelentem, hogy eddigi tapasztalataim szerint az IQ és a melltartókosár mérete között nem állapítható meg szoros koreláció.

Ami pedig a lapos modelleket illeti, véleményem szerint egészséges férfiember maximum egyszer próbálna fel egy ilyet.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.16. 13:53:24

@tiboru: Üdv ismét körünkben!
Mellméretet tekintve megnyugodtam :) Bár eddig sem voltak kétségeim, az az igazság, de jó az ilyet sokszor hallani.

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.09.16. 14:40:26

@tiboru: Szuper, má keztem félni, hogy a közepes mérettel se szexistennő, se penge csaj nem lehetek... :-D

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.16. 14:51:10

@Ms. Mazsola:

Hát ahhoz, hogy egészen megnyugtassalak, legalább valami fotót is látnom kéne...

Csuri / Bariildi 2009.09.16. 22:16:20

@Gloria Mundi:
Egyetértek azzal az eszmefuttatással, hogy szemforgatósdi folyik mellügyben: a modellek laposak, de az elvárás (szexuális kontextusban) egy nővel szemben hogy legyen melle, sőt legyen nagy melle (pasik többsége sztem erre szavaz).
Azzal nem értek egyet, h a termékenységi szobrok nem esztétikusak..... Ha élő nőként képzeled el, akkor tényleg nem, de ezek a kis szobrocskák igenis szépek, a maguk enyhén visszataszító módján :))

Csuri / Bariildi 2009.09.16. 22:17:45

@pogacem:

Aszta, de jó kis linket adtál meg!
Köszönet érte, nagyon érdekes. Ha lesz egy kis időm, kikupálom magam mell-ügyben, komolyan.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.16. 22:33:43

@Csuri / Bariildi: De gustibus non est disputandum :) Ha neked tetszenek ezek a szobrocskák ... Mindenesetre sokat elmondanak a pasik évezredes fantáziáiról. Akárcsak az állítólagos női nemiszerv-rajzok az őskori barlangok falán.
Csak úgy elgondolkodtam rajta, h mikor látott egy folyamatosan éhezés által fenyegetett ősember kövér nőt. Sztem nem sűrűn ...

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.09.17. 09:41:56

@tiboru: Azt odáig értem, hogy fénykép alapján eldönthető a szexistennőség kérdése (bár ez is felületes), de ha az IQ-t meg tudod mondani ránézésre, akkor gyorsan védesd le a technikádat!

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.17. 14:21:01

@Ms. Mazsola: Szerintem az IQ-t már a kommentjeidből megállapította :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.17. 23:41:05

@Ms. Mazsola:

1.) Le van védve. 89,7%-os pontossággal működik.

2.) IQ? Szexistennőről beszéltünk, nem Heller Ágnesről.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.18. 00:03:34

@tiboru: Fénykép alapján? Szexistennőségről és IQ-ról beszélünk együtt!!! Hogy ez nem összeférhetetlen!

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.18. 00:11:33

@Gloria Mundi:

Tudtam, hogy ezt nem hagyod szó nélkül :-)

Persze, tudom, hogy nem összeférhetetlen; Katie "Jordan" Price is a makromolekuláris polimerizációból szerezte a PhD-jét, még mielőtt az Oxfordi Egyetem felkérésére újból Schopenhauert fordított volna.

NAR 2009.10.11. 17:54:36

@Gloria Mundi: a modelleknek a divattervezők igényeit kell kielégítniük, ők meg általában fiúkra buknak, ezért kell nekik melltelen nő.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.10.12. 08:50:21

@NAR:

No, ez a magyarázat érdekes, még nem hallottam. De abszolút hihető...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.10.12. 08:55:51

@NAR: @tiboru: Én már hallottam, úgyhogy nem volt új. Vmit kéne tenni. Heteró pasik miért nem terveznek női ruhát? Na, miért nem? Hát, ahogy belegondolok, ez elég logikus. Akkor legalább a női ruhatervezők lázadjanak fel!

Müszélia 2013.10.08. 18:19:21

szerintem azok nem termékenység-istennő szobrok, hanem a korabeli pornó nélkülözhetetlen elemei. a willendorfi venus pl egy szabályos guminő. ja, kőből.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2013.10.19. 16:11:53

@Müszélia: Hát, azért nem hiszem, h nagy örömük telt volna benne, ha ölelgették a követ :P
süti beállítások módosítása