Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jelentkezzen az a férj, aki szívesen mutogatná legjobb barátainak a saját feleségét - persze nem ám estélyiben vagy fürdőruhában, hanem a maga természetességében... Esetleg kisebb társaságot hívna össze e célból? És vajon mit szólna hozzá az asszony?

candaules-1859-b_1.jpg

Nem kétséges, hogy a legtöbb férj nem szívesen osztaná meg az élményt a haverokkal, még akkor sem, ha a feleségét valóságos műremeknek tartja, de azért ma is akadnak, akik másképp gondolkoznak, például, ha nem is élőben, de valamelyik közösségi oldalon névvel, esetleg szexoldalakon névtelenül mutatják be a barátnőjük bájait (jó, sokszor a sajátjaikkal együtt), és vannak olyanok is, akik nem csak bemutatni szeretik az asszonyt, hanem meg is osztoznak rajta testvériesen. Ha a feleség számára ez örömforrás, akkor az ég világon semmi baj nincs az egésszel, végül is felnőtt emberek azt csinálnak, amit akarnak. De ha az asszony kifejezetten szemérmes, nem egyezett bele, nem is tud róla, akkor már egyáltalán nincs rendben.

Nemrégiben megosztottam a Facebook-on egy érdekes cikket Eszter könyvéről. Mivel a történetről én is írtam, különösen érdekelt, milyen rejtett értelmezések jelennek meg a bibliai könyvvel kapcsolatban... Az egyik meglepő magyarázat azt az epizódot hozza fel, amelyben Ahasvérus király (vagyis Xerxész) hatalmas, több napig tartó lakomát szervez. Mikor már mindenki elázott a társaságban, de leginkább maga a király nem tudja, mit tegyen jódolgában, eszébe jut kedvenc felesége, Vásti és magához hívatja. (Ahogy a posztban kiemeltem, az ottani udvari szokások szerint még egy királyné sem járulhatott külön parancs nélkül a király elé, ha azonban a férje hívatta, akkor kötelessége volt rohanni. Na persze, csak annyira, hogy a ruhája és a sminkje azért rendben legyen.)

alexandre-cabanel_phc3a8dre_1880_oil-on-canvas_286x194cm.jpg

Most ehhez képest a királyné visszautasítja a kérést. A Biblia szövegéből nem igazán derül ki, hogy miért... Félt a több száz részeg embertől, akik már hetedik napja dorbézoltak, vagy rohadtul elege volt abból, hogy ugráltassák, főleg egy harmad évnyi hanyagolás után... mindenesetre nem ment be az oroszlánbarlangba. Most jön a csavar: a minap olvasott értelmezés szerint ugyanis nem olyan érthetetlen, hogy az életét is kockáztatva visszarettent a feladattól: mivel Xerxész azt adta volna parancsba, hogy egy szál semmiben jelenjen meg.

És ez így egy kicsit már érthetőbb. Akármennyire is ki volt képezve Vásti mindenféle csábító feladatra, ebben a helyzetben igazából attól tartott, hogy egy nagyon csúnya gangbang, vagy tömegverekedés tör ki... Bár szerintem mindennek kevés volt az esélye... Feltételezhetően a férfitársaságot az addigi dorbézolás folyamán is jól tartották hivatásosokkal. Inkább csak baromi megalázó helyzet, hogy az ember lánya részeg disznók előtt vonulgasson pucéron, és azok megjegyzéseket tegyenek rá. 

stripper.jpg

Nos, egy másik királynénak ennél sokkal kevesebb is elég volt ahhoz, hogy kijöjjön a sodrából.

Kandaulész, lüd király feleségéről van szó, akinek nem kellett többszáz ágyassal osztoznia a férjén, és nem is lett volna semmi baj a házasságukkal, ha a nevezett férjet nem szállja meg ugyanaz a betegség, ami Xerxészt, csak ő sokkal diszkrétebben és kisebb létszámú közönség előtt kívánta lebonyolítani a mutatványt. Annyira bele volt bolondulva ugyanis az asszony tökéletességébe, hogy állandóan erről áradozott kedvenc testőrének, Gügésznek.

the-three-musketeers.jpg

Szerencsétlen Gügész csak bólogatott, sóhajtozott, elege volt a témából, mit érdekelte a királyné bájainak felsorolása, látott épp elég jó csajt életében... Kandaulész azonban csak kötötte az ebet a karóhoz, hogy Gügész tuti nem hisz neki, látszik a szemén. Talán a főváros legjobb nyilvánosházának sztárját szebbnek tartja? Vagy azt a kis szolgálólányt odahaza, akivel szabadnapjain élvezkedik? Még az is lehet, hogy Gügész valakit szebbnek tartott, végtére is a női szépség nem egzakt tudomány, bármennyire is igyekeznek egyesek uniformizálni, az a természetes, hogy ne mindenki ugyanazt lássa non plus ultrának. 

Gügész persze igyekezett meggyőzni róla a királyt, hogy szemernyi kétsége sincs a felesége tökéletességéről, csak szálljanak már le a témáról. De Kandaulész nem nyugodott, és kitalálta, hogyan bizonyítsa be testőrének, hogy az ő felesége minden létező nőnél dögösebb. Hát, majd beereszti Gügészt a hálószobába, elbújtatja, és mikor a királyné este levetkőzik, a szerencsés kiválasztott alaposan megsasolhatja a nőt.

kandaulesz_ujjak.jpg

Ahogy már Dávid és Uriás történetéből is tudjuk, nem okos dolog ellenkezni a királlyal, mert úgyis neki lesz igaza. Pedig Gügész megpróbálta, mert sejtette, hogy ebből semmi jó nem fog kisülni. Vagy Kandaulész bánja meg, hogy megmutatta a nejét és végez rövid úton a testőrrel, vagy a királyné veszi észre, és ő fog bosszút állni (hogy milyet, azt még nem lehetett tudni). De hiába volt minden, testőrünk kénytelen-kelletlen végig kellett nézze a világ állítólag legszebb nőjének vetkőzését. Na jó, nem állítom, hogy nagyon kellemetlen látványban lett volna része, tetszett is neki, de elég nehéz volt a gyönyörűségre koncentrálnia, miközben kiverte a víz. Testőr ide vagy oda, azért olyan nagyon nem szeretett volna meghalni.

kandaulesz_fenek.jpg

Kandaluész boldog volt: úgy érezte, jól sikerült a csíny, Gügész most már tuti nem fog kételkedni, és a felesége se vett észre semmit... De ha az első dologgal kapcsolatban igaza is volt, a másodikat illetően tévedett: a királyné kiszúrta a testőrt. Érdekes módon rögtön átlátta a helyzetet, és még csak eszébe se jutott, hogy Gügész magánakciója lett volna a leskelődés. Tudta, hogy Kandaulész sara.

Ha nem lüd asszony, és nem nevelik különösen szemérmesnek, akár még hízelgőnek is érezhette volna, hogy a férje ennyire büszke rá... Hérodotosz szerint azonban (ő hagyományozta ránk a sztorit)  a lüdek elég prűdek voltak, még a férfiak se meztelenkedtek (nem úgy, mint a jó görögök, akik éltek-haltak a nudizmusért), a nők meg végképp nem szoktak hozzá, hogy a férjükön kívül más is láthassa őket. A királyné teljesen kiakadt. De ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ott helyben patáliát csapott. Épp ellenkezőleg, hallgatott, mint a sír, és mosolyogva feküdt le a férje mellé. Voltak idegei.

olympics1.jpg

Hogy mennyire nem volt szívbajos, az abból is látszik, amit másnap csinált: diszkréten magához hívatta Gügészt (persze saját leghívebb szolgáinak védelmét élvezve), és egyszerű választás elé állította: mivel a testőr azzal, hogy őt meztelenül látta, főbenjáró bűnt követett el, vagy meg kell halnia, vagy feleségül kell őt vennie (és vele együtt trónra kell lépnie) - már persze azt követően, hogy Kandaulészt eltakarítja az útból. Abból, hogy ezt a két opciót kínálta fel, azért sejthetjük, hogy a királynénak egy ici-picit tetszett ez a Gügész. És az áradozó Kandaulész már úgyis az idegeire ment.

Gügész először könyörgőre fogta, ne kelljen már két ilyen szörnyűség közt választania (a szörnyűség alatt nem a királynét értette, bár ki tudja, ezt a vérszomjas némbert feleségül venni nem biztos, hogy főnyeremény), de mikor látta, hogy nincs kecmec, vagy most azonnal széttrancsírozzák, vagy ő döfi le azt az embert, akinek a védelmére  felesküdött, azért a kisebbik rosszat választotta.

gyges_and_candaules_wife_f_by_pinelmariachi-d5t0gm2.jpg

A királyné még azt is megszabta egyébként, hogy miként kell végrehajtani a merényletet. Ugyanúgy be fogja csempészni Gügészt a királyi hálószobába, ahogy előző este Kandaulész tette, és a dicsekvő férjet álmában szúrja le. Nem valami szép módszer, de ezzel a nővel nem lehetett vitatkozni. Minden terv szerint történt, a királyt sikerült eltenni az útból, özvegye pedig szemrebbenés nélkül maga mellé vette Gügészt, és megtette férjnek. A lüdek ugyan hőzöngtek, hogy így meg úgy, mégis, mi ez, hogy legyilkoljuk az uralkodót. és a gyilkosát ültetjük a trónra, de a hidegvérű hölgy ezt is lerendezte.

Nagylelkű adománnyal dobta meg a delphoi jósdát, amely ezek után arra a döntésre jutott, hogy az istenek is Gügészt szánták a trónra, nincs mese, most alapít egy szép kis dinasztiát, és pár generációval később a családja megbűnhődik a királygyilkosságért - de őszintén szólva, kit érdekelt ez akkor?

Eddig tartott a mai mese, álmodjatok szép meztelen nőkkel, meg férfiakkal, kinek mi a kellemesebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr317547382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicepsz Elek77 2015.10.02. 17:43:52

Ostoba mese. Mindkettejuket szettepettek volna!!

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2015.10.02. 20:07:23

Hát, szép a 18ezer olvasó, de néhány érdemi kommentnek is örülnék...

Gábor Gévai 2015.10.03. 07:41:04

Ugyan ez sem érdemi komment, de nekem nagyon tetszett a két sztori azért, mert laza mai szóhasználattal lett megírva. Jól szórakoztam, és talán ez a lényeg, nem?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2015.10.03. 20:31:31

@Gábor Gévai: Igen, megmentetted a kommentelők becsületét. :) Köszi.

Observer99 2015.10.04. 11:11:41

Érdeklődöm, a "A Szexcsaták a Facebook-on"-hoz, hogy lehet eljutni?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2015.10.04. 18:50:50

@Observer99: www.facebook.com/Szexcsat%C3%A1k-anno-168580756495841/timeline/?ref=hl
Nem látszik oldalt? Nálam látszik.
A csoportot viszont nem működtetem, csak a közösséget.

notC 2015.10.05. 16:29:54

Természetesen nálam is a kedvencek között szerepel a blog, és nem érdemtelenül! Csípem a történelmet, a mitológiát, és bár ez utóbbi tényleg leginkább a szexről szól (na jó, valójában a történelem is, csak ott picit hátrébb vannak a nők, mint inspiráló tényezők), de ebben a könnyed stílusban írva, mintegy sztorit lehet olvasni: kiváló csemege a délutáni kávé mellé :-)

Érdemben hozzászólni? Nos, igaziból ezek szaftos sztorik, amik mostanság a blikkben jelennek meg, akkoriban meg legenda lett belőlük. A királyok mostanában miniszterek, a királynék meg celebek és az ami akkoriban természetes volt (szeretők, grupen partik és a többi) mostanság tiltott gyümölcs, betegség, perifériára száműzött erkölcstelenség :-)

vollibre 2015.10.08. 09:31:01

Ha meglátom, hogy végre van új poszt rögtön mosolygok(és rávetem magam az olvasnivalóra).

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2015.10.08. 10:00:36

@notC: Tudod, csak az bosszant, mikor van 26ezer olvasó, de egy komment se - az olyan felemás dolog. :)
Egy 4 soros baromságra több komment jön sokszor...
A blogger is hiú ember, mint bárki más, aki írásra adja a fejét. :)

@vollibre: Köszi, ez kedves tőled.

Geronim0 2015.10.15. 15:40:13

Kedves Glória!

Eddig nem szóltam hozzá, mert lusta voltam, pedig mikor ráakadtam tavasszal a blogra végigrágtam magam az összes írásodon. Nagyon tetszett, annyira, hogy utána ebből a szempontból kezdtem el újraolvasni a görög mítoszokat, meg a magyar népdalokat is ;)
Azóta is jókat mosolygok, hogy miket énekelnek az óvodáskorú gyerekeink.
Gondolom a népmesék is bővelkednek hasonló történetekben, azokat nem akarod egyszer feldolgozni?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2015.10.15. 21:26:16

@Geronim0: De, gondoltam már rá, h egyes népmeséket is át kéne írni, elég vadak is vannak köztük. Lehet, h majd sort kerítek rájuk is. :)

És örülök, h ennyire bejött a blog. :)
süti beállítások módosítása