Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Valamilyen rejtélyes oknál fogva az emberek szeretik, ha 10 pontba foglalnak nekik valamit, gondolom, már a Tízparancsolat is azért áll éppen ennyi ukázból – illetve tiltásból, mert az Úr is tudta, hogy mennyire van kalibrálva az emberi elme.

2c-Bouguereau-Young_Girl_Defending_Eros-1024X768.jpg

Valentin-nap lévén meg már úgyis mindenkinek tele a szívecskés hócipője a könnyfakasztóan giccses lávsztorikkal, így arra gondoltam, összeállítok nektek egy kis listát a mitológia legpechesebb szerelmeseiről illetve áldozataikról. A 10 történetből 9-et már külön posztban el is meséltem, így ha valamire részletesebben is kíváncsiak vagytok, elég a linkre kattintani. De van egy újdonság is.

Nézzük tehát, kik pályázhatnának a mitológia legnagyobb szerelmi lúzerei címre – a poszt végén szavazni is lehet majd.


1. Akhilleusz és Pentheszileia

Ki faraghatna rá jobban, mint az, aki abban a pillanatban lesz szerelmes, amikor épp lemészárolta álmai nőjét? Akhilleusz márpedig így járt: épp ledöfte Pentheszileia amazonkirálynőt, Árész lányát, és ahelyett, hogy ünnepelt volna egy jót, búskomorsága esett, ugyanis mikor levette ellenfele sisakját, azonnal beleszeretett. Egyik társa froclizni kezdte ellágyulása miatt, nos, ő sem úszta meg szárazon. Heinrich von Kleist színdarabjában kicsit másképp történnek a dolgok: a királynő öli meg Akhilleuszt, majd öngyilkos lesz, mert halálosan imádja. Van olyan verzió is, hogy a görög hős megelégedett az amazon porhüvelyével, mint szexuális tárggyal, de ebbe inkább ne is gondoljunk bele.

pentes.JPG


2. Íó és Zeusz

Zeusz alkalmi szeretői úgy általában nem nevezhetők a szerencse lányainak, de Íó még köztük is extrém pechesnek számít. Héra papnőjeként esett teherbe egy nyirkos légköri képződménytől (na jó, viharfelhőtől, vagyis Zeusztól), aki aztán tehénné változtatta, hogy eldugja a felesége elől. Ez persze nem sikerült: Héra végül rátette a kezét a kistehénre, és egy böglyöt bízott meg annak hosszadalmas kínzásával és üldözésével. Édeskettesben bejárták az akkor ismert világot – ha belegondolunk, el lehet képzelni ennél rosszabb turistautakat is.

170px-Correggio_028c.jpg


3. Rhea Silvia és Mars

Ióhoz hasonlóan Rhea Silvia is egy kanos férfiisten pofátlanságának köszönheti szerencsétlen sorsát. Ugyancsak papnő volt, mégpedig Vesta-szűz, és Mars úgy teperte le, hogy ő nem is tudott semmiről. Mikor a társnői rájöttek, hogy gyereket vár, még megszülhette a később Róma alapítóivá avanzsált ikreket, Romulust és Remust, de a szigorú törvények értelmében őt magát életfogytiglan börtönbüntetetésre ítélték, amelyet a magánzárka és a táplálékmegvonás súlyosbított. Mars a kisujját se mozdította, hogy megmentse, de 15 év múlva a befalazott, és elvileg étlen-szomjan tengődő nő mégis élve került elő. Ki tudja, talán Mars olykor mégis meglátogatta.

moroni-vestal-virgin-tuccia-NG3123-fm.jpg


4. Pasziphaé és a bika

Szerencsétlen Pasziphaé nehezen vállalható szerelmét a férje, Minósz és annak kedvenc istene, Poszeidón közötti tulajdonjogi vita okozta, de nem ám rajta vesztek össze. Poszeidón egy álomszép fehér bikát ajándékozott Minósznak, hogy az azonnal áldozza fel neki az állatot, de a krétai királynak annyira megtetszett a bika, hogy inkább egy másikat áldozott fel helyette. A tengeristen haragjában elintézte, hogy az őt átverő Minósz felesége fülig szeressen az említett szarvasmarhába. Márpedig a plátói rajongást akkor még nem nagyon kultiválták: a királynő addig nem nyughatott, amíg technikai megoldást nem talált arra, hogy finoman szólva egyesüljön a bikával. Így jött létre Daidalosznak, a zseniális feltalálónak köszönhetően az első szexgép, és kilenc vagy ki tudja hány hónapra rá így születhetett meg Minótaurosz, aki/ami még rengeteg fejfájást okozott később a krétaiaknak meg a görögöknek. 

pasiphae-2.jpg


5. Adonisz és Aphrodité meg Perszephóné

Szép nőnek lenni nem túl jó, de ha valaki azt gondolná, hogy a fiúk jobban járnak, akkor nagyot téved. Ha nem hiszi, forduljon Adoniszhoz, a zombi sráchoz, akin két istennő is huzakodott: Aphrodité meg Perszephóné. Az egész dolog azzal indult, hogy Aphroditének bepipult, amiért egy halandó nőt szebbnek tartanak, mint őt, így elintézte, hogy az adott nő, Szmürné belebolonduljon a saját apjába, gyereket csináltasson magának, majd az apa majdnem meggyilkolja a lányát.

Venus_and_Adonis_1786.jpg

Ez a bizonyos gyerek volt Adonisz, akit a szépség megkérdőjelezett istennője előbb csecsemőként ládába zárt, majd barinőjére, Perszephónéra bízott, ő azonban ahelyett, hogy elásta volna valahol, inkább felnevelte magának és a szeretőjévé tette. Erre Aphrodité előállt azzal, hogy a srác csak kölcsönben van. Addig-addig veszekedtek rajta, hogy kié legyen a szerencsétlen flótás, akinek a véleményét egyszer se kérdezték, hogy Kalliopé múzsa tett köztük igazságot: egyenlő részben osztozhattak szeretőjük idején. De ezzel még nem lett vége Adonisz megpróbáltatásainak: Aphrodité ugyanis varázsöve segítségével teljesen magába bolondította, így a srác már képtelen volt teljesíteni az alvilági királynő ágyában: mire a sértett Perszephóné felpiszkálta Árészt, a szerelemistennő örök bérletes pasiját, hogy ne tűrje már ezt a vircsaftot. A hadisten tőle elvárható módon az egyetlen megoldást választotta, amit ismert: féltékenységében legyilkolta a fiút. De Adonisznak még ettől sem lett nyugta: az ügy újratárgyalása és némi mediáció után ismét az az ítélet született, hogy mindkét istennőt egyformán kénytelen szexuálisan kiszolgálni.


6. Attisz és Kübelé

Sokmindent láttunk már, de azt, hogy egy isten a saját nemi szervébe szeressen bele halálosan, még nekünk se megszokott. Pedig a hímnős entitással, bizonyos Agdisztisszel ez történt: miután leválasztották róla a hímtagját, az önálló életre kelt, és vidáman grasszált a mezőkön, a hímtagfosztott többi rész pedig női istenként, Kübeléként folytatta pályafutását, de egymásra találtak és számtalanszor végrehajtották az újraegyesítést. Az egykor egy testben lakozó férfiú azonban hamarosan más nő után nézett, amit eredeti gazdatestasszonya nem bírt elviselni: addig kergette a szerencsétlent, míg az nem fosztotta meg magát a férfiasságától – ami önellentmondás, ha amúgy két lábon járó nemi szerv volt úgyis. Ennek a sztorinak a képregényes ábrázolását szívesen megnézném...

angelo-monticelli-cybele-on-her-chariot-and-attis-from-le-costume-ancien-ou-moderne-_i-G-15-1502-K3DBD00Z.jpg

7. Alkésztisz és Admétosz

Alkésztisz házasságába kétszer is durván beleszóltak az istenek: először Artemisz távolította el a saját nászágyából, mikor épp a férjére, Admésztoszra várt, hogy nekikezdjenek az elhálásnak, ugyanis a férj tisztára megfeledkezett a vadászat istennőjéről az esküvőn kötelező áldozatbemutatáskor. Ezt még valahogy helyre lehetett hozni némi kenőáldozat segítségével, és egy ideig nyugalom is volt. Majd azzal álltak elő az égiek és pokolbéliek együttesen, hogy a férjnek meg kéne halnia, mert a párkáknál elfogyott a pamut, de ha a csóka talál valakit, aki helyette beugrik Kharón ladikjába, akkor megtarthatja az életét. Alkésztisz vállalta ezt a szerepet (talán annyira tele volt a hócipője a drága embörrel), de az istenek kegyetlenül visszatoloncolták az alvilágból, úgyhogy kénytelen volt tovább tengetni életét mellett, amit akár még boldog befejezésnek is tekinthetnénk, ha nagyon akarnánk.

450px-Affreschi_romani_-_pompei_-_alcesti_e_admeto.JPG


8. Métisz és Zeusz

Amint láttuk, a házasság sem fenékig tejfel a mitológiában, de ha a főisten első feleségének posztja jut valakinek, az tán némi reményre ad okot. Nos, ha így gondolnánk, nagyon tévednénk. Szegény Métisz a megmondhatója: Zeusz ugyanis elhitte a jövendölést, hogy a gyereke fogja kiebrudalni az Olümposzról, és gyorsan felfalta épp terhes nejét annak magzatával együtt, pusztán hatalomféltési okokból. A magzatból Athéné lett, aki később teljes fegyverzetben pattant ki az apja fejéből, de az első nej örökre ott maradt férje szürkeállományában, lévén amúgy az ész istennője. Hogy mit kell elviselnie az exétől, azt könnyű elképzelni, ha magunk elé vetítjük, milyen lenne egy nőcsábász pasi gondolataiban lubickolni egy örökkévalóságon át. Fincsi, ugye?

16073919_6be2_625x1000.jpg


9. Szemelé és Zeusz

Kilencedik versenyzőink egyike is Zeusz (mint tudjuk, a mitológia kb 75-80%-a abból áll, hogy ő nem bírja az ágyékkötőjében tartani a szerszámot): ebben a történetben azért ő is pórul járt valamelyest. Szemelével hosszabb távon is összemelegedett, persze teherbe is ejtette gyorsan, ami megint csak szemet szúrt Hérának, az örökké féltékeny 2. feleségnek. Héra boszorkánynak öltözött, és úgy adta elő magát, mintha ő lenne Szemelé párkapcsolati trénere: addig hajtogatta neki, hogy vegye rá a szeretőjét a teljes őszinteségre, míg Zeusz villám alakjában nyilvánult meg és az asszonyka el nem hamvadt. Ebből is látszik, hogy az őszinteség pusztító dolog, nem érdemes túlzásba vinni. (A gyerek persze azért megmaradt: Dionüszosznak nevezték el, de sose lett normális.)

semele.jpg


10. Ízisz és Ozirisz

Zárásként nézzünk egy virtigli nekrofil és incesztusos történetet: hol másutt járhatnánk, mint az egyiptomi mitológia világában. Ízisz és Ozirisz ikrek voltak, Szeth-tel és Nepthüsszel együtt fogantak és ücsörögtek egy anyaméhben. Már odabent le is vajazták, hogy ki kivel alapítson családot, csak aztán Nepthüsz, akinek a pszichopata Szeth jutott, mégiscsak kavart egyet Ozirisszel (anélkül, hogy az tudott volna róla, hogy nem a saját feleségével örömködik).

Szeth egy cseles, koporsós nyereményjátéknak köszönhetően megszabadult Ozirisztől, de Ízisz előbányászta a férje holttestét – több se kellett Szethnek, előtört belőle a hullagyalázó és darabolós gyilkos, azt hitte, ezer puzzle Egyiptom-szerte szétszórva még Ízisz lelkesedését is lelohasztja, ami a 3D-s kirakósokat illeti. De tévedett: az istennő nem csak férje hulláját rakta össze, hanem arra is képes volt, hogy ezt az összetákolt holttestet egy napra életre keltse és teherbe essen tőle, majd (tessék kapaszkodni) ugyanott, a holttesten megszülje Hóruszt.

susanbouletisisandosiris2860_596567_61137.jpg

Nos, listánk végére is értünk, azt hiszem, elég atipikus lávsztorikat sikerült összegyűjtenem, most már csak a szavazás van hátra: döntsétek el ti, melyik történet szereplői a legpechesebbek. (Egyetlen szavazata van mindenkinek.) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr905813543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

α Ursae Minoris · http://noreg.blog.hu/ 2014.02.14. 22:37:21

Tulajdonképp József és Mária története is kvalifikálná magát erre a listára...

Müszélia 2014.02.15. 08:41:22

szia Csilla.
megmondta Murphy, amit el lehet cseszni, az el is lesz cseszve. Attisz és Kübelé a legizgalmasabb, bár én úgy tudtam, hogy a nénit terhes asszonyként ábrázolták Phrígiában, és elég nehéz teherbe esni, ha valaki egy izé, egy phallosz. ja, és Attiszka nem vágott le semmit, hanem fújta-fújdogálta a Pánsípot, permanens részegen. persze elismerem, hogy a fenti változat sokkal izgalmasabb.
van egy indiai sztori, Indra főistennek megtetszett egy Ahaljá nevű, egyébként súlyosan elhanyagolt asszonyka. Indra fölvette a vénséges vén férj alakját, és történt, aminek történnie kellett. Vén férj rájött, hogy átverték, rögvest ezer izét, vaginát varázsolt Indra testére, Ahalját pedig, aki nem is tehetett semmiről, kővé változtatta.
mindig a nők szívják meg.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2014.02.15. 09:14:23

@α Ursae Minoris: Hát... Ha már Biblia, vannak ott cifrábbak is, de sztem azok mégse annyira elcseszettek, mint ezek. De azt hittem, neked József és Mária nem mitológia. :)

@Müszélia: Van egy csomó változata Attisznak és Kübelének, ebből a róluk szóló posztban 3-at írtam le, de nyilván van sokkal több is, csak egy blog ezt már nem viseli el. :)
A levágós sztori a legelterjedtebb, mert mikor Rómába vonszolták Kübelét, akkor épp ez volt az aktuális. Kübelé amúgy nem volt fallosz, az Attisz, de eredetileg egyek voltak, és kétneműek, ami más mitológiában is simán előfordul, mondjuk Iemanjáról is azt tartják Afrikában, h kétnemű volt (róla is írtam posztot).

Az indiai mitológiába még nem ártottam bele nagyon, köszi a sztorit, emlékeim szerint rengeteg kincs van ott is, de még a hozzám közelebb álló kultúrköröket se merítettem ki egyáltalán. Így persze a lista merőben önkényes - mint minden ilyen lista :)

Pipas 2014.02.15. 11:06:17

@α Ursae Minoris: Nekem is ez jutott eszembe, különös tekintettel, hogy jézus saját apja így nem csak fattyú, hanem vérfertőző is, akit aztán az apja kinyír, mert valakik mások bűnösek, de feltámaszt, így jézus meghal az emberekért, de mégsem hal meg, mert előre tudja, hogy a halál után élni fog a menyországba, de mégsem akar meghalni, viszont az apja mégis megöli, aki tulajdonképpen saját maga, akkor tehát mégis meg akar halni és öngyilkos lesz.

Pipas 2014.02.15. 11:08:46

@Gloria Mundi: "József és Mária nem mitológia."

Khmmm... Jahve és Mária. :D

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2014.02.15. 11:21:30

@Pipas: Ez még kommentben elmegy, de ha posztot írnék belőle, megnézhetném magam. :)

Ewok 2014.02.15. 11:49:47

Még ideférne: Emesét megdugja egy turulmadár.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2014.02.15. 11:52:46

@Ewok: Az olyan, mint Léda és Zeusz hattyú, madarak elég gyakran szerepelnek hasonló sztorikban. :)

Ewok 2014.02.15. 11:57:05

@Gloria Mundi:
Fene a gusztusukat ezeknek a csajoknak, rendes betevő falat nem jutott nekik, azért fordultak a madarakhoz?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2014.02.15. 13:07:11

@Ewok: Nem volt nagy divat megkérdezni őket, mielőtt a madár vagy más életforma lecsapott.

Ewok 2014.02.15. 13:18:21

Arról nem is beszélve, mekkora fütyije van egy ilyen madárnak...
Nem nagy örömük lehetett a csajoknak...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2014.02.15. 13:47:08

@Ewok: Én nem képzelném el ezt nagyon naturalista módon :D Ha egyáltalán lehetséges lenne egy isten számára az alakváltás, miért ne lenne lehetséges akármekkora farkat is növeszteni akármelyik pillanatban? :D

Trónkövetelő 2014.02.15. 14:28:43

Hogy maradhatott ki Zeusz és Ganümédész története? Azért nem mindennap alakíthat valaki ki kapcsolatot egy homoszexuális sassal... :)
A sztori még izgalmasabb B-verziója szerint Ganümédészt előzőleg már elrabolta magának Eósz, de közben talált magának egy másik csávót, Tithónoszt, akit elment elrabolni, és Zeusz ekkor vitte magával sas alakjában Ganümédészt. Tehát Ganümédész eredetileg heteroszexuálisnak indult. De a B-verzió ezzel nem ért véget, ugyanis Eósz annyira belehabarodott szerencsétlen Tithónoszba, hogy kijárta Zeusznál, hogy halhatatlan legyen, viszont nem a teljes csomagot választotta, ugyanis Tithónosz egyre öregebb és öregebb lett, fizikailag és szellemileg teljesen leépült, Eósz nem tudta mit csináljon vele, úgyhogy fogta és bezárta egy szekrénybe. Egy alverzió szerint Zeusz egy idő után megkönyörült rajta, és tücsökké változtatta. Ganümédészből meg csillagkép lett, ez gyakori módja volt a kellemetlenné vált személyek eltávolításának az Olümposzon.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2014.02.15. 14:32:03

Még olyan is van, amikor Zeusz aranyeső képében csábított el valakit, ehhez képest a hattyú meg a bika (olyan is volt) smafu. Bár lehet, hogy a viharfelhőt mindent veri. Még valami ionplazma képében történő elcsábítás hiányzik ide vagy nem is tudom.

Hüpna · http://almosblog.blog.hu/ 2014.02.15. 17:14:05

@Yooha: Danaé volt az aranyesős hölgyemény :)

juan74 2014.02.15. 18:33:44

"Márpedig a plátói rajongást akkor még nem nagyon kultiválták".
Mivel Platón még meg sem született. :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2014.02.15. 19:45:16

@Trónkövetelő: Jó kis név :)
Mind2 sztorit feldolgoztam már, és gondoltam rájuk, de a 10-es listába mégse vettem fel őket... Kemény volt a mezőny :D
Ganümédésznél az a legdurvább, mikor iszonyú ronda kisgyereknek ábrázolják a festők, úgy rabolja el a sas...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2014.02.15. 22:51:10

@Yooha: Zeusz tarsolyában volt pár meglepetés, aztán ízlés kérdése, kinek mi tetszik kevésbé. :)
Én az aranyesőt mindig virágnak képzelem...

@Hüpna: Attól még rajongani lehetett volna úgy. :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2014.02.15. 22:52:29

@Hüpna: Ja, a Platónt nem te írtad, sorry, félrement a komment.

Syaray Attila 2014.02.16. 01:27:45

▀██▀─▄███▄─▀██─██▀██▀▀█
─██─███─███─██─██─██▄█
─██─▀██▄██▀─▀█▄█▀─██▀█
▄██▄▄█▀▀▀─────▀──▄██▄▄█
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▀██▀─▄███▄─▀██─██▀██▀▀█
─██─███─███─██─██─██▄█
─██─▀██▄██▀─▀█▄█▀─██▀█
▄██▄▄█▀▀▀─────▀──▄██▄▄█

α Ursae Minoris · http://noreg.blog.hu/ 2014.02.16. 09:50:20

@Gloria Mundi: Mitológia vagy vallás... Van különbség?
Gondolom, volt idő, amikor az emberek jelentős hányada úgy tekintett az általad idézett sztorikra is, hogy ezek valóban egy az egyben megtörténtek. :-)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2014.02.16. 11:15:50

@α Ursae Minoris: Számomra nincs különbség, de azt hittem, számodra van.
Látod, ez egy nagy kérdés: hogy tényleg vannak-e, akik ezeket egy az egyben elhiszik... Mert ezt sose tudom elképzelni.

α Ursae Minoris · http://noreg.blog.hu/ 2014.02.16. 11:59:51

@Gloria Mundi: Nem vagyok én annyira szent, mint amilyennek képzelsz. :-)

@Müszélia: Ez az Indra nem lehetett valami nagyhatalmú isten, ha egy random halandó átvarázsolhatta a testét.
Ha már indiai istenek, akkor még érdekes Krishna esete is (bár az éppen nem elcseszett sztori) akinek 16.108 felesége volt, és állítólag egyiknek sem volt hiánya semmiben. :-)
Bár a valóságban inkább az lehetett (már ha Krishna egyáltalán létezett a valóságban, és tényleg tett a neki tulajdonítottakhoz hasonló dolgokat), hogy ebből 16.100-at pusztán "papíron" vett feleségül, hogy valamelyest emelje a kérdéses nők társadalmi státuszát (a kitaszítottról az elfogadott szintre) - ami ebben az esetben kifejezetten jófejség volt tőle.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2014.02.16. 13:55:53

@α Ursae Minoris: Na, azért szentnek nem gondollak. :)

Furcsák ezek az indiaiak, sose lehet tudni, kinek mire van hatalma. :)

Miért pont 16.108? Ez valami matematikai rejtvény? :)

Müszélia 2014.02.16. 15:24:48

@α Ursae Minoris: igen, tényleg emelni kellett a státuszukat - egy "démon" elrabolta és fogságban tartotta a lányokat, akik ezek után nem számítottak tisztességesnek, vagy hogy is mondjam. de a 16.108 házasság mind igazi volt, és mindegyikből 10 fiú és 1 lány született (a lány nem olyan értékes). nem tudom, miért 16.108 - ebből 8 nem volt a démon foglya, és a 8-ból 2 az igazi, nagy szerelem.
indiában volt egy időszak, amikor azt képzelték, hogy a bölcs aszkétáknak nagyobb erejük van, mint a Védák isteneinek. aztán ezek a védikus istenek kimentek a divatból, és csak úgy emlegették őket, mint mi a görög-rómaiakat, pl. egy versben: ámor nyilai, kipattant a fejéből (az ötlet) mint athéné zeuszéból és hasonlók.
a puránák korában indra kifejezetten rosszul járt, részeges trógernek, tolvajnak stb. állították be. ma már sehol sincs, csak Krisna (Visnu) vagy Siva fontos.

Müszélia 2014.02.16. 15:26:53

@Gloria Mundi: a ronda kisgyerek a pedofilok büntetése.
az a legjobb, amikor elrablás közben még pisil is.

FunkTazmagora 2014.02.18. 12:53:41

Narkisszosz története miért maradt ki ? Szerintem ő volt a görög mitológia legelcseszettebb szerelmese, hiszen saját maga tükörképébe szeretett bele.

Egyébként a Dredd bíró Amerika c, képregényében van az a mitológiai drámákat idéző sztori, h. a két szerelmes közül megölik a lányt, s a fiú annyira szereti, h. átülteti az agyát a lány testébe, s időközben terhes lesz tulajdonképpen önmagától ( amikor még élt a lány, akkor ejtette teherbe még férfi testtel ). geekz.blog.hu/2009/12/11/judge_dredd_america

Emese álma azért is érdekes, mert Anonymus szövege szerint a nő már terhes volt ( Ügyektől) , mikor a Turul megtermékenyítette őt.
Ennek alapján a régi magyarok a mondai elemeket realitással színezték.

Egyébként a madárfajok többségének nincs hímvesszője ( kivétel az emu és a ludak ), tehát az is még egy érdekes kérdés, hogy hogyan oldhatták meg a dolgot... :)

FunkTazmagora 2014.02.18. 19:42:46

@Müszélia: Nem hiszem, hogy Emesének csőre lett volna :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2014.02.18. 22:56:57

@Müszélia: Ja, lehet ezt még fokozni. A festőknek micsoda perverz fantáziájuk van sokszor...

@FunkTazmagora: Sztem Narcissus története teljesen hétköznapi, rengeteg pasi szerelmes saját magába :D Biztos rengeteg nő is.

A madarak nemi életéről keveset tudok, de kevés borzasztóbb dolgot bírok elképzelni, mint egy madár és egy emberszabású szexuális együttlétét.

Ez a képregény is nagyon klassz lehet. Vannak még ilyen sztorik, gondolom, a sci-fi irodalom is szívesen merít a mitológiai abszurditásokból.

Mr Anonimus 2014.03.18. 18:38:01

Üdv! Személy szerint Herkules és Déianeira történetét hiányolom... Herkulesnek is volt pár allűrje, akár Héra bosszúit is be lehetne mutatni, és héroszunk lehetne a főszereplő... Remek tanulságok szűrhetőek le a történeteiből, például: Ha meg akar valaki erőszakolni, és a fazon, aki megmentett a férjed, a támadód vérével átitatott inget ne add a férjedre később, mert esetleg elég...

nandras01 2014.10.15. 13:22:53

nem mintha türelmetlennek szeretnék tűnni, de lesz még valaha új poszt, vagy a linket törölhetem a kedvencek közül?

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2014.10.24. 09:10:54

@nandras01: Jogos a kérdés, ui. én se tudom. Per pill ott tartok, h a jelszavam is elfelejtettem, ezért léptem be egy másik nick-kel - én vagyok Gloria. :)
Borzasztó sok a munkám mostanában, nem jutok hozzá a kedvenc blogomhoz, sorry.

nandras01 2014.10.24. 13:18:46

@Carmesina:
megértem, de azért igen nagyon sajnálnám, ha megszűnne a blog :(
a törléssel még várok egy darabig...

Tóthi 2014.11.26. 10:50:17

Gloria, mi lenne, ha karácsonyi ajándékként hű olvasóidnak egy újabb történettel kedveskednél? :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2014.12.06. 19:56:17

@nandras01: @Tóthi: Na, legalább újra be tudok lépni Gloriaként...

Nem rajtam múlik, h nincs több időm, én is szeretném folytatni, higgyétek el.
Ha a december tényleg nyugisabb lesz, megpróbálok írni egy posztot.

Köszi a kitartást. :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2014.12.15. 13:19:14

@nandras01: @Tóthi: Kedveskedes megtortent, olvassatok az új posztot!
süti beállítások módosítása