Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kedves Olvasóim, Barátaim,

tavaly teljes meglepetésként ért a Kult-szórakozás kategóriában elért 4. helyezés, ugyanis még csak tudomást se vettem a versenyről. Nem neveztem a blogot, és nem is szavaztam rá. Kommentekből tudtam meg, hogy ilyen előkelő helyen végeztem.

Idén megpróbálok egy kicsit kampányolni, hátha bejön. Most ugyan másképp lehet szavazni, a Facebook-on keresztül, ami nem túl kedves dolog, mert ha valakinek nincs ott tagsága, vagy nem is akar tag lenni, az így automatice kiesik a pixisből. Ráadásul névvel szavazni nem olyan, mint névtelenül. Ki tudja, mit gondol az egykori szigorú tanítónénitek, ha meglátja, hogy erre a borzalmas, szexualitást is tárgyaló blogra voksoltatok! Brrrr ... Vagy esetleg a vaskalapos házastársatok! Vagy a főnök! Nincs többé titok, ha rám szavaztok, mindenki fogja tudni, hogy ti szeretitek az erotikus sztorikat, és senki nem hiszi majd el, hogy CSAK a kultúrtörténeti érdeklődés vezetett el hozzám benneteket. 

Úgyhogy megértem, ha ez némelyeket visszatart. Sajnos a szabályokat nem én találom ki, hátha jövőre másképp lesz. Most azonban arra kérlek titeket, hogy voksoljatok, természetesen rám. Tudom, nagyon nehéz a választás, mert vannak olyan versenytársak, akikre legalább ennyi joggal szavazhatnátok, de mégis ... 

Szavazni majd csak aug. 8-tól lehet egyébként, akkor újra szólok!

Köszönet,

Glória

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr183057584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.07.19. 14:20:06

A kultúrtörténet erotikus oldala abszolút nem szégyellnivaló - szerintem.

Arról a blogponthusról meg, aki a múltkor kirakatta a Szexcsaták-blogra a 18-as karikát, megvan a roppant lesújtó véleményem...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.07.19. 14:50:54

@tiboru: Sztem se szégyellnivaló, de ezt nem mindenkinek a csatolt részei látják így, sajna ...

Kíváncsi vagyok, kapok-e megint 18-ast, az eddigi 2 mellé. Lassan gyűjteményem lesz :-)
süti beállítások módosítása