Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Drága Olvasóim,

tegnap derült ki, mégpedig számomra teljesen váratlan módon, hogy a Goldenblog egyik kategóriájában (nem, nem a szex vagy pornó kategóriában, olyan nincs is), a kult-szórakozás területén negyedik helyet szerzett a szexcsaták.

Ne bántsatok! Miért ne lehetne nekem is emelvényem? Vagy legalább egy felfestett sorszámom?

Elgondolkodtam, miféle híres negyedik helyezettel hozhatnám párhuzamba magam, de a történelem, a mítoszok és hasonló kegyetlen versenyeztető testületek csak az elsőket szokták feljegyezni. (Igaz, tavaly a Szórakozás kategóriában a konteo lett a negyedik, igazán megtisztelő a nyomdokaiba lépni.)

Lánykérés esetén a nyertesen kívül olykor mindenki másnak lecsapják a fejét, például. Vagy olyan vérszerződést köttetnek vele, amely miatt később  kénytelen teljesen értelmetlen háborúba vonulni. Az istennő-szépségversenyen meg nem is volt negyedik induló. De még a második díjat se osztották ki. Pedig lobbizásból nem volt hiány.

Lát valaki olyan futót, akinek glória van a fején?

Jut eszembe, jelentkezzék, aki a Szexcsaták nevében lobbizott, mert szeretném megrázni a kacsóját, és leszerződtetni egyéb tevékenységeim menedzselésére. Egyelőre fizetni nem tudnék, de a dicsőség, a gloire, az garantált!

Köszönet azoknak, akik egyáltalán jelöltek, akik szavaztak rám,  köszönet a zsűrinek (amelynek mindig rendkívül nehéz a munkája), és gratula a többi helyezettnek, meg mindenkinek, aki bekerült a legjobb 50-be!

Itten van a zsűri összetétele:

- Szlengblog
- László Éva Lilla, a hvg.hu kultúra rovatának vezetője
- Szertár blog

És a szöveges értékelés:

Szertár:

"A
Szex/csaták anno az ötvenes lista egyik legkiválóbb blogja. Gloria Mundi a történelem és a mitológia egy olyan vetületét mutatja be, amely garantáltan mindenkit érdekel - olyan stílusban, hogy mégse kelljen a 18-as karikát kitenni.  Lám, nem múlik el a világ dicsősége. Gratulálok."

Hálás köszönet.

Gloriátok

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr232154800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Ruthwen 2010.07.16. 09:22:08

Gratulálok az eredményedhez! Nagyon megérdemelted, ez az egyik legjobb magyar blog, stílusát és témáját tekintve egyaránt!

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.07.16. 09:44:04

Ismételten csak elismerésem szeretném kifejezni, különösen azért, mert gyakorló bloggerként pontosan tudom, hogy mekkora meló egy-egy ilyen posztot megírni.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.07.16. 10:07:29

@Lord Ruthwen: Megtisztelsz :)
@vén betyár: Köszönöm.
@tiboru: Drága vagy. Úgy is van, tényleg nagy meló. Főleg, ha közben két kölyök húzza az ember szoknyáját :)

mittu_domain · http://mittu-domain.blog.hu 2010.07.16. 10:53:16

Gratulálok, mert végre egy olyan blog is bekerült, ami szórakoztató és érdekes témákkal foglakozik. A történelem nagy eseményeit a Teáltalad írt dolgok határozták meg, a többi már a történészek dolga, mert az már csak ezek következménye.
Még egyszer, Gratula!

Felicitasz · http://felicitasz.blog.hu 2010.07.17. 00:40:45

Gratulálok. Továbbra is szívügyem a mitológia, ez egy nagyon jó blog, és örülök, hogy ezt hivatalosan is fel- és elismerték.

juditmanó 2010.07.18. 18:08:19

Gloria, gratulálok, nagyon ügyes vagy, cmikor lesz új poszt? Esetleg nyáriszünetet tartasz?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.07.19. 08:37:00

Köszi mindenkinek.
@juditmanó: Nem szándékos nyári szünet, csak most talált meg egy nagyobb, pénzkereső meló ... Ami határidős. De azért vmikor megpróbálok újra posztolni is.

gabor4x 2010.07.19. 10:57:48

Megkésve bár (önhibámon kívül), de maximálisan csatlakozom a gratulálókhoz.
Megnéztem egyébként az első három helyezett blogot. Mit ne mondjak, nem tetszenek különösebben, ami persze a szakmai teljesítményt tekintve még nem biztos, hogy jelent valamit. Még egy szubjektív vélemény, hogy nem csak a blog (és írója), de az olvasótábor (kommentelők) tesznek igazán vonzóvá egy blogot. Az olvasótábor (közösség) összetétele persze szervesen következik a blog stílusából, színvonalából. Így együtt jön ki a blog igazi értéke.

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2010.07.19. 17:55:00

Gratulálok! Ha tanítanék, tutira hozzád irányítanám a kölkeket, mindjárt jobban érdekelné őket a mitológia... (Tényleg, a thébai bagázs lesz valamikor? Esetleg a mükénéiek?)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.07.19. 21:02:15

@gabor4x: Köszi. Persze én is megnéztem a többi helyezettet, hát, elég érdekes az összetétel. Nem mondanám, h az első 3at azonnal betettem a feed-be, nehogy lemaradjak a legközelebbi posztjukról.
A kommentelők összetétele hosszú távon valóban számít, bár ezen a blogon nincs elég gyakori frissítés ahhoz, h családias környezet jöhessen létre. A posztok túl munkásak ...
@Donna Anna: Ha elég sokáig fennmarad a blog, mindenféle bagázs sorra kerül :) De már írtam vhol, h hosszú és szövevényes sztorikba nem túl szerencsés belekezdeni. Vagy nem egyszerű. Ill. belekezdeni még hagyján, de végigvinni ...

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2010.07.19. 22:15:19

Ha kéne segítség vagy vendégposzt, csak szólj. Szeretek ilyesmiket írni, bár eddig főleg operákat és a Szilmarilokat céloztam meg.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.07.20. 17:25:46

@Donna Anna: Köszi a felajánlást, küldjél vmit, amit eddig írtál belső üzenetben az indaneten!
süti beállítások módosítása