Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Legutóbbi posztunkban főként a következő szereplők kavartak Leszbosz szigetén:

- Daphnisz, 15 éves kecskepásztor
- Khloé, 13 éves birkapásztorlány
- Lamón, nem tudjuk, hány éves, de Daphnisz nevelőapja (természetesen kecskepásztor)
- Drüász, nem tudjuk, hány éves, Khloé nevelőapja (természetesen birkapásztor)
- Pán isten (Ne essünk pánikba, örökkévaló, Daphnisz és Khloé jóakarója)
- Lükainion, maximum 17-18 éves, ügyeletes kikapós menyecske

Érdekes, van itt egy kör, amibe bele lehetne illeszteni egy botot ... Majd megbeszélem Khloéval, ha felébred.

Ott tartottunk, hogy Daphnisz, mindannyiunk döbbenetére és helytelenítő fejcsóválása ellenére sem jött rá a kufircolás nyitjára, ezért Lükainion, az önjelölt tantónéni  megszánta. Beadta neki a „ments meg, tigrisem, jóbarátom” című mesét,  vagyis könyörgött, hogy szabadítsa ki egy libáját egy gonosz sas karmai közül. Az ilyen felkérésnek (lásd még: cserélje már ki a kereket, mert én nem tudom) kevés pasi tud ellenállni. Főleg, ha házi szárnyasokról van szó.

Menjél csak, Daphnisz, már vár a szexterapeuta nénid.

Khloé, Daphnisz hivatalos barátnője meg álmában se gondolta volna, miben sántikál a másik nő, ráadásul nem csak a saját, hanem az ő jól fel nem fogott érdekükben (is). Úgyhogy békésen legeltette Daphnisz nyáját, amíg a libamentő superman akcióba lendült.

Lükainion jó messze vezette a szexben és minden egyébben zöldfülű Daphniszt, és ahelyett, hogy hosszan köntörfalazott volna, inkább gyorsan bevallotta neki, hogy kisállatmentésre nincs szükség, ő tulajdonképpen a kufircolás mesterségére akarja megtanítani. Puszta önzetlenségből, persze, mert véletlenül kihallgatta Khloéval folytatott egyik beszélgetését, amelyből kiderült, hogy még azt se tudják, mit hová kell rakni. Daphnisznak esze ágában se volt haragudni az átverés miatt, majd kibújt a bőréből, illetve aztán tényleg ki is bújt … Hálálkodott Lükanionnak, és könyörgött, hogy rögvest kezdjék el a tanulást, mert neki nagyon sürgős.

Okay, bevallom, én vagyok a liba, akit meg kell mentened ... De ehhez muszáj lesz levenned azt az idióta bugyogót.

Nos, ha itt valami részletekbe menő pornóleírást várunk, akkor keservesen csalódni fogunk. Longosz bácsi még azt se képes közölni tudatlanságban fetrengő olvasóival, hogy hová is kell tenni, és micsodát, pedig ezért szenvedte végig az ifjúság az eddigi méhecskezümmögést, kalóztámadásokat, meg a birkalegeltetést. Annyival szúrja ki a szemünket, hogy Lükainion Daphnisz alá ügyeskedte magát, oszt megmutatta neki az utat, a természet pedig gondoskodott minden másról. Na, köszönjük, ezzel ki vagyunk segítve.

Remélem, figyeltetek: a nő alul legyen (ez volt itt a kulcsfontosságú), és semmiféle technikáról szó sincs. Durr bele, oszt kész. (Miért emlékeztem én huszonvalahány év távlatából úgy, hogy Lükainion hetekig tanítgatta Daphniszt, azt majd Freud bácsi jól megmondaná.)


Üngyürüm-büngyürüm, drágám, most már megdöngetsz végre, vagy mi lesz?

A srác, aki időközben férfinek hitte magát, persze rögtön azt gondolta, hogy már mindent tud, és jajdejó, rohanhat Khloéhoz gyakorolni. (Posztkoitális pihegés? Ugyan ...) Az, hogy a hűségesküje egy pillanatig se akadályozta a tanulásban, remélem, nem kerülte el a figyelmeteket. Lükainionnak azonban volt annyi esze, hogy figyelmeztesse, nem addig van az ám! Mert az első alkalom egy csajnak nem olyan egyszerű, és a legkevésbé sem élvezetes. Khloénak bizony fájhat, sőt, lehet, hogy vérezni is fog. Amennyiben Daphnisz úgy dönt, hogy beavatja, akkor vigye el valami félreeső helyre, ahol víz is van, hogy a lányka tisztálkodhasson utána, na, meg hogy ne hallja senki a kajabálását. (Jó tipp erőszaktevőknek ...)

Ti azért ne feledjétek: eldugott hely, mosakodási lehetőség, meg gumi ...

Na, tessék. Se a terhesség veszélyéről, se a nemi úton terjedő betegségekről egy szó nem esik. Szép kis szexuális felhomályosítás.

Daphnisz köszönte szépen, visszament Khloéhoz, és kijelentette, hogy a liba meg van mentve, ami tulajdonképp részben igaz is volt. Oszt nem csinált semmit. Nem avatta be a kis Khloét szerény szerelmi tudásának rejtelmeibe. Ugyanis irtózott a vértől. És a sikítástól. És egyébként is. Nem kell azt elsietni.


Most miért nem akarod már próbálgatni, hogy mit hová kell dörzsölni?

Megtartotta hát magának új tudományát, és továbbra is csak a finom simogatások és csókocskák szintjén maradt. De elhatározta, mert ő ilyen jóravaló kissrác volt, hogy elveszi feleségül Khloét, már, ha hozzáadják. Nem a lány beleegyezésén múlt, természetesen, hanem az apjáén.

Daphnisz szegényebbnek számított, mint Khloé, és a két pásztorapa mit sem tudott a másik talált gyerekének eredeti társadalmi státuszáról. Tehát mind a kettő meg volt győződve arról, hogy mesalliance lenne a frigy, és azon agyaltak, hogy lehetne valahogy kibekkelni, amíg feltűnnek a gazdag rokonok, mert azok fel szoktak tűnni, ha már odatették a luxus csecsemő-csecsebecséket a lelencek mellé.


Éljen a naturista mozgalom! Birkák, kecskék, utánunk!


Daphnisz nem tudta, hogy ő tulajdonképp milyen kékvérű gyerek, ezért a maga szempontjából rossz esélyekkel indult Khloé kezéért, de Pán isten megszánta, és ráküldött egy álmot, amelyben megsúgta, hol lehet a közelben zsozsót találni. Igaz, egy kicsit hányingerkeltő helyen, egy delfintetem közvetlen közelében, de ha pénzről van szó, akkor az ember ilyen kicsinységekkel nem törődik. Daphnisz tehát megszerezte a pénzmagot, és rögtön szaladt Drüaszhoz, Khloé nevelőapjához, aki meglehetősen ledöbbent Daphnisz hirtelen támadt gazdagságán, és szeget ütött a fejébe, hogy a srác akkor mégse olyan rossz parti, mint ő gondolta. De nem kötelezte el magát teljesen.


Kénytelen vagyok folyton egy virágkoszorúval leplezni az erekciómat. Igazán fölöltözhetne már ez a fruska.

Volt Khloénak más kérője is (mindenki szereti a csibehúst), például egy ökörpásztor, aki már nagyon biztosnak látta a helyzetét, és elbízta magát. Mikor Daphnisz beelőzött, alaposan kiborult, és a maga vadbarom módján állt bosszút. Drüaszt, aki nem a saját földjén és legelőjén gazdálkodott, olykor meglátogatta városban élő gazdája, hogy csekkolja a helyzetet. Mivel hallott a kalóztámadásokról, egyebekről, bejelentette magát Leszboszra. Olyan nagy eseménynek számított ez a szolgák életében, mint katolikus országban a pápalátogatás.

Az ökörpásztor tehát pont jókor időzítette a garázdaságot: a látogatás előtt pár nappal belehajtotta a jószágot az öreg virágoskertjébe. Nem csak egy ejnye-bejnyével kellett ilyenkor számolni büntetésként, az úr könnyen ki is nyiffanthatta volna a hanyagságon ért szolgát, Drüaszék tehát totál pánikba estek. Szerencséjükre a gazda fia, Asztülosz három nappal korábban állított be, mint az apuka, és őt meg lehetett puhítani: vállalja magára a felelősséget, mintha az ő lovai dühöngtek volna, mint az eszeveszettek.

Ó, ez a popsi, ez a popsi lesz a vesztem!

Asztülosz magával hozott egy kéjenc havert is, egy bizonyos Gnathónt, aki erősen ráhajtott Daphniszra, ugyanis nem a nőket, hanem a fiúkat szerette. Mint tudjuk, ez az ókori görögöknél nem minősült perverz elhajlásnak, betegségnek, végzetes tévedésnek. Gnathón tehát mindenhová követte a kezdetben mit sem értő srácot, aki azonban elég hamar megelégelte a hátulról jövő ölelgetést, és lekevert egy hatalmasat a városi ficsúrnak. Az meg kifeküdt.

De nem adta ám fel, ha nem megy szép szóval, gondolta, majd megszerzi a srácot, mint ajándék rabszolgát. Rendezett Asztülosznak egy olyan jelenetet, hogy a legnyálasabb dél-amerikai teleregény legnyálasabb hősszerelmese is sikoltozva tapsolta volna meg. Asztülosz megvonta a vállát, és megígérte, hogy megszerzi a havernak a pásztorkát.


Gnathón, a világfi bevezette volna Daphniszt a korabeli gay kultúra csodálatos titkaiba.

Mikor azonban Lamón, Daphnisz nevelőapja meghallotta, mi készül, előhozakodott az anno a srác mellett talált luxus cuccokkal. Ugye, nem kell sok fantázia hozzá, szappanoperákon edződött olvasóim, hogy kitaláljátok, kinek a testvére volt Daphnisz? Hát persze, Asztüloszé. Apja maga a gazda, Lamónék ura. Érdekes módon nem valami titkos szenvedélyt takargatva hajították ki a gyerkőcöt tizenöt évvel korábban. Egyszerűen volt már három gyerekük, és unták a banánt, így a negyediket kitették a pusztaságba, hátha felfalja valami vadállat. Az istenek aztán jól kibabráltak a drága szülőkkel, az első két gyereküket tényleg megölték. Úgyhogy csak Asztülosz érte meg a felnőttkort. Nem tudom, mi lett volna, ha a két legidősebb életben marad, de így még örültek is a megtalált Daphnisznak, aki nem kaparta ki a szemüket, hanem illedelmesen jó képet vágott a dologhoz.

Köszi, papa, hogy kitettél a vadonba, tényleg nem bírtam volna elviselni, ha nincs hello kittys rucim, akkor inkább a halál.

Hamarosan Khloé őseit is felkutatták, tőle az apja azért szabadult meg születésekor, mert snassznak gondolta csóringerként gyereket nevelni, persze amint kihajította a lányát, elkezdett hozzá dőlni a pénz, és sírhatott, hogy mekkora barom volt. (Több gyereke nem született, az istenek szeretnek kibabrálni az ilyen emberekkel.)


Végre a feleségem, erre felöltözik. És folyton balettozni akar.

Mielőtt Daphnisz apja bólintott volna fiacskája házasságára, még megtudakolta, hogy Khloé szűz-e, mert az ilyen előkelő ficsúrok csak szűz lányokat vehetnek el. Ugye, milyen szép mese? Szerintem is. Ennyit számít a társadalmi státusz. Mindenesetre Daphnisz áldhatta Lükainion okosságát, a saját vériszonyát (vámpírnak tuti nem vált volna be), meg a rossz megfigyelő képességét,  amely ennyi viszontagságon keresztül megóvta attól, hogy gerincre vágja a lányt.

A nászéjszakán aztán beavathatta, de hogy ebben mennyi köszönet volt, arról már hallgat Longosz bácsi. Mert ez egy illedelmesen szemérmes história, csupa pozitív szereplővel, nehogy megsértsük valakinek az érzékenységét.

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr932102191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sztalaktit 2010.06.23. 10:51:01

Mindig is irigyeltem azokat, akik ilyen könnyed, humoros, ugyanakkor informatív stílusban tudnak írni. Nagyon jó a blog. Megboldogult ifjukoromban faltam a görög regéket és mondákat. Nagyon megragadt bennem Szelénének a mondája. Nincs a terveid között ennek a feldolgozása?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.23. 12:52:21

@sztalaktit: Köszi :) Mindenre sor kerülhet. Csak kedv kérdése. Rengeteg tartozásom van máris, de úgyis hosszú távra tervezek :)

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.06.23. 13:00:15

Ó, Jézusom! Teljesen kifeküdtem a sztoritól. Ennyi bénázást...:) Ez tényleg édes. Meg olyan érdekes, hogy amúgy minden görögös sztori tele van korhatáros jelenetekkel, itt meg semmi, de semmi... :)
Komolyan, Asztülosznak eszébe sem jutott eltenni láb alól az új tesót? Vagy elraboltatni? A felvilágosítós részről meg már ne is beszéljünk...
A szerencsés szűzlányos végkifejlet már csak hab a tortán. Tényleg bájos kis matiné ez. Tetszett. :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.23. 13:12:36

@lunanyuszi: Ez az antik görög regény ilyen, lásd még Héliodórosz: Sorsüldözött szerelmesek. Az ideális szerelmes pár állandóan szenved, mindenki meg akarja őket erőszakolni, kalózok rabolják el, stb, de vhogy megússzák, mert ők az istenek kegyeltjei. És a lány szűz marad a házasságig ...
Egyébként sztem a legkiakasztóbb ez a gyerekkidobálás. Ráadásul a szerző a legkisebb mértékben sem ítéli el a dolgot, mintha ennél természetesebb már nem is lehetne semmi. Nem arról van szó, h vki halálos veszedelemben szabadult meg a gyerekétől, mind a 2 indok abszolút mondvacsinált, nevetséges. De hát nem ért semmit az emberélet, még gazdagéknál sem.
Tartozásaim között az uccsó Trisztán, meg a Nibelungok, biza, már nem is merek rágondolni :(

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.06.23. 13:28:59

@Gloria Mundi: A gyerekkidobálás tényleg az...
Érdekes egyébként egy csomó mostani tizenéves szeret sorsüldözött szerelmes lenni (lehet, hogy nem csak mostanában persze), legalábbis oly könnyen kialakítják maguknak ezt az életérzést. (Viszont általában tudják, mit hova kell dugni, ha jót akarnak.)

juditmanó 2010.06.23. 14:14:36

Gloria, szuper volt. Megcsalt az emlékezetem, azt gondoltam, hogy a könyv egy kicsit gazdagabb pikáns rézletekben. Tényleg ennyire felhasználóbarát ez a történet? Semmi erotika?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.23. 14:37:51

@lunanyuszi: Milyen szempontból érted, h szeretnek sorsüldözött szerelmesek lenni? Esetleg direkt elraboltatják magukat kalózokkal? :P
@juditmanó: Jópofa, mert én is így emlékeztem. Pikáns részletek nincsenek. Az a kiadás, amely nekem megvan, 1975-ös, Détshy Mihály követte el, a francia Longus: Pastorales, 1934 kiadás alapján.
A szöveg története elég érdekes, ui. nincs meg az eredeti, a XVI. században egy francia püspök találta meg, ha igaz, a XIX.-ben pedig lemásolta egy bizonyos Courier nevű kutató, majd, miután befejezte a másolást, az eredeti kéziratot jól leöntötte tintával. :P
Az ilyen fordítási procedúrák nyomán sokszor pont a pikáns részek mennek veszendőbe.

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.06.23. 15:55:23

@Gloria Mundi: :D Például.
Pár szülői vagy baráti kérdés (és nem megjegyzés)után, már úgy élik meg, mintha az egész világ ellenük lenne, és nekiállnak dédelgetni egy ilyen rómeóésjúliás, sorsüldözött szerelmeses érzést. Ketten a világ ellen.
(Pedig sorsüldözöttnek lenni cseppet sem menő.)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.23. 16:25:21

@lunanyuszi: Ez természetes. A fiatal felnőttek mindig ilyenek, főleg, ha nem kell halálra melózniuk magukat. Biológiailag érettek, szellemileg nem, ráadásul még el is tartják őket jó sokáig, teljesen függnek anyagilag. Ez elég nagy feszkó. De ez a Daphnisz meg a Khloé nagyon bárgyú párocska, még csak nem is lázadnak. Mondjuk, a pásztorkodás mellett nem nagyon van rá módjuk :)

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2010.06.23. 17:15:20

Olyan édes kis film lenne belőle... vagy opera, sok nyafka kontratenor pasival és belevaló mezzoszoprán szexológus nénivel.

Mozart szerintem tudott volna belőle valami jó pjazán dolgot kerekíteni. :D

Csore60 2010.06.23. 18:41:15

Nagyon jó az írás. Remélem, néhányan kedvet kaptak, hogy elolvassák eredetiben is. Ha már szórakoztató ókori irodalom, tudom ajánlani Apuleiosz Aranyszamár című alkotását. Nem regény a mai értelemben, inkább novellafüzér, néhány nagyon jó sztorival. Kicsit a Dekameron előzménye, ha jól emlékszem, van is benne olyan történet, ami visszaköszön Boccaccionál.

juditmanó 2010.06.23. 20:12:05

@Csore60: Olvastam az Aranyszamarat, némileg azért izgalmasabb mint a nagyon visszafogott Daphnisz és Khloé. Ha jól emlékezem a római mitológiában a szamár a bujaság jelképe, bizonyos méretek miatt.

juditmanó 2010.06.23. 20:13:31

@Gloria Mundi: Nagyon érdekes, ezt nem is tudtam a fordításról. Pedig nekünk az egyetemen fejünkbe verték, ha már fordítás, akkor csak pontosan, szépen ....:))

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.23. 20:18:33

@Donna Anna: Van operett Offenbachtól, opera Rousseau-tól és balett Raveltől. Ezen kívül: JOSEPH BODIN DE BOISMORTIER is elkövetett egy zeneművet. Filmet a görögök forgattak 1966-ban. 2006-ban rádiójáték készült a BBC-nél. Utóbbi komikus felfogásban. Biztos vannak még más feldolgozások. És a Glória kiadó kiadta Chagall-képekkel a sztorit, Faludy verseivel. Sajna ez a könyv nekem nincs meg, de biztos szép. A 2 posztban azért vannak Chagall-képek.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.23. 20:23:12

@juditmanó: Az Aranyszamár megéri a pénzét ... Na, abban aztán vannak nagyon durva dolgok. :P
Fordítás? Avagy ferdítés?
Na, erről majd regélek alkalomadtán. Pontos fordítás persze nem is lehetséges, de most az elméletbe biztos nem megyek bele, ha vki akarja, olvassa el Polgár Anikó: Catullus noster c. könyvét. Viszont a középkor kapcsán rengeteg jó sztori felhozható ferdítés, álfordítás témakörében. Akkor a szerzők max adaptáltak, de nem fordítottak a szó mai értelmében. Szabadon kezelték a szöveget. És olykor csak állították, h van eredeti. Mert amit mondjuk latinból fordít az ember, az sokkal rangosabb, mint amit maga talál ki :)

juditmanó 2010.06.23. 20:42:41

@Gloria Mundi: Mondjuk én nem műfordítok, hanem szakszövegeket csinálok, ott azért pontosnak kell lenni:))

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.23. 21:11:31

@juditmanó: Persze, az más. Kevésbé izgalmas, de sokkal jobban megfizetik :)

Csore60 2010.06.23. 21:23:24

@juditmanó:

Hát... ennyire azért nem mélyedtem el a témában.:) Meg aztán van annak 25-30 éve, hogy olvastam, de jókat röhögtem néhány sztorin. Különösen az volt a jó, amikor a szamár bosszúból rátaposott a gonosz molnárné kosár alatt rejtőző szeretőjenek a kezére, amikor a molnár váratlanul hazajött. Így esett, hogy az egyszer nem a szamarat, hanem a molnárnét verték el....:)

aachi2 2010.06.23. 21:33:54

a képaláírások továbbra is olvashatatlanná teszik a szövegtestet. ez nem tördelés hanem barmolás. ronda is, olvashatatlan is.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.23. 21:36:04

@aachi2: Ha nincs más hozzáfűznivalód, ettől megkímélhetsz. Nem fogok rajta változtatni.

gabor4x 2010.06.23. 22:19:17

@aachi2: Sztem semmi baj a tördeléssel. Lehet, h a te készülékedben (böngésződben) van a hiba.

Akvyr 2010.06.23. 23:03:48

Nagyon jó! :)
Bár nem tudom mennyire szándékos az, hogy a képaláírás széjjel cseszi a szöveget is.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.23. 23:08:29

@gabor4x: Ja, ez nem lehetetlen, de sztem már ő is gondolhatott volna rá.
@Monsanto: Használati utasítás: a képek szorosan kapcsolódnak a sztorihoz, és kb ott állnak, ahol a sztori tart. A szövegek is a sztorival együtt érthetők csak. Választhatod azt, h a keretes dógokat átugrod, és csak az alapszöveget olvasod, aztán térsz vissza a képekre. Ennél jobbat nem tudok javasolni.

Mike36 2010.06.24. 01:50:38

A sítlus tökjó, nagyon tetszik.
Annyi megfjegyzést fűznék az egészhez, hogy abban a korban 13 évesen már felnőttnek számított az ember (és mint tudjuk 40 évesen a siratóasszonyok már görbén néztek rád, hogy munka nélkül hagytad őket :)

Mike36 2010.06.24. 01:52:35

@Gloria Mundi: talán mert akkor ez bevett szokás volt?

Mike36 2010.06.24. 01:56:40

ja és most bevillant, hogy igazából tényleg kitették a gyereket, de nem hajigálták le a szikláról meg a satöbbi, hanem kitették, aztán akinek kellett az meg elvitte. Általában nem haltak meg ezek a gyerekek.
Már meg nem mondom miben olvastam.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.24. 07:54:13

@Mike36: Ezért jópofa, mikor azt mondogatják, h a mostani fiatalok korábban érnek. Már mihez képest? A különbség az, h akkor a legtöbb tényleg melózott is, már gyerekkorától kezdve. És mire 13-14 éves lett, családfenntartásra alkalmasnak tekintették.
A gyerekkitétel tényleg bevett szokás volt, mivel az abortusz-technikákat még nem tökéletesítették. Mindig a mai agyunkkal "ítélkezünk", főleg ebben a blogban megengedett az anakronizmus :)
De akkor is meglepő, h a megtalált gyerekek a lehető legnagyobb lelki nyugalommal fogadják, h az őket eltaszító, halálra szánó szülők hirtelen basáskodjanak rajtuk. Lélektanilag nem igazán hiteles :P De ez nem is az a műfaj, persze.

NAR 2010.06.26. 12:43:12

"Daphnisznak esze ágában se volt haragudni az átverés miatt, majd kibújt a bőréből, illetve aztán tényleg ki is bújt …" - szóval nem volt divat a körülmetélés :-)

"Longosz bácsi még azt se képes közölni tudatlanságban fetrengő olvasóival, hogy hová is kell tenni, és micsodát, pedig ezért szenvedte végig az ifjúság az eddigi méhecskezümmögést, kalóztámadásokat, meg a birkalegeltetést." - pedig ez fontos információ, pláne sötétben könnyű eltéveszteni a lyukat :-P

Euphorbia Neohumbertii (törölt) 2010.06.29. 09:18:24

Sziasztok!
Tetszik, végigolvastam az egészet tavaly augusztustól. Várom a folytatás(oka)t, de nemigen fogok írni.

Martialis · http://martialis.blog.hu 2010.07.01. 16:09:59

Nem rossz!
Mitológia érdekes dolog. Főleg így.

Akit érdekel az ókor, annak ajánlhatnám az én blogomat is?
martialis.blog.hu

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.07.01. 22:09:40

@Martialis: Persze, h ajánlhatod. :)
@Euphorbia Neohumbertii: Na, az nem semmi volt, egyben végigolvasni :)
süti beállítások módosítása