Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az élet nagy rejtélyei között minden bizonnyal előkelő helyen szerepel az a kardinális kérdés, hogy ki élvez többet és jobban: a pasik vagy a nők? Attól eltekintve, hogy ez persze eszméletlen személyfüggő, elvileg úgyse lehet eldönteni, mert az emberiség csak igen kis hányada transzszexuális, anyagi eszközök hiányában, például, bár a jelenség társadalmi elfogadottsága sem éppen olyan magas, mint az utcai zavargásoké IMF-segítség érkezése idején.


Mennyire beindulnék most önmagamra, ha még pasi lennék.

A kérdés azonban nem a mi, XX-XXI. századi pihent agyacskákban fordult meg először. Sőt, a válasz is megszületett már … hol is? A régi görögök kifogyhatatlan mitológiájában. Egy Teiresziász nevezetű ifjonc nevéhez fűződik a tapasztalati alapon létrejött, akár tudományosnak is nevezhető eredmény, de ne szaladjunk előre, nézzük meg előbb, ki volt ez a csóka, és milyen úton-módon jutott abba a helyzetbe, hogy kísérletezzen a hím és női ivarszervek működési mechanizmusaival.

Mint minden valamirevaló mítosznak, ennek is több változata ismeretes, és egyik jópofább, mint a másik. Teiresziász a jövendőmondói hivatást választotta pályakezdő korában, amely már akkor sem volt rossz karrier, még abban az esetben sem, ha az embert megváltozott munkaképességűvé tette az aggszűz Athéné, aki nem bírta elviselni, hogy pucéron látják fürdőzni az erdő közepén (miért nem bírtak ezek kádban fürdeni, mint a tisztességes polgárasszonyok?). Tapasztaltuk már párszor, hogy Athéné nem szívbajos, ha pasik megleckéztetéséről van szó, ezúttal se sokat morfondírozott, simán megvakította a szerencsétlen Teiresziászt. (Bár van, ahol Aphrodité szerepel mint haragos fürdőző, az istennő viselt dolgait és szégyentelenségét ismerve kizártnak tartom, hogy zokon vette volna a leskelődést.)

A fenébe, pont most kell valakinek itt kolbászolnia, mikor nem vagyok rendesen depilálva?

Még jó, hogy a jövendőmondói szakmában a látássérültség nem befolyásolja alapvetően a munkavégző képességet, sőt, egyesek szerint kifejezetten előnyös tulajdonság. (Akinek a figyelmét nem terelik el a külső vizuális ingerek, az jobban figyel a belsőkre. Logikus. Ezt még Obi van Kenobi és Luke Skywalker is milyen jól tudta.) Apollón mint munkáltató így mindenesetre megmenekült az esélyegyenlőségi hozzájárulás (magyarul büntetés) fizetésétől is. (Mai munkáltatóknak ezzel nem akarok ötleteket adni arra nézvést, hogyan érhetik el, hogy dolgozóik 5%-a megváltozott munkaképességű legyen, azt azért leszögezem, vagy még valaki a btk-t fogja meglengetni az orrom előtt!)

Egy másik mítoszváltozat szerint, és most térünk tulajdonképpeni témánkra, Teiresziászt nem Athéné vakította meg, és nem ilyen piszlicsáré vétségért, mint a kukkolás. Úgy esett a dolog, hogy egy alkalommal ez a jómadár kufircoló kígyókra bukkant, és mivel nem egy  Greenpeace-aktivista veszett el benne, hanem inkább egy állatkínzó, gondolkodás nélkül agyonverte a szerencsétlen hüllőket. (Vagy csak a nőstényt.) Mivel a kígyók Héra kedvenc állatai, baromira nem smakkolt neki ez a dolog, és elég szokatlan büntit eszelt ki az állatgyilkos számára. Nővé változtatta.

Mért kell pont itt rosszalkodnotok, mintha nem tudnátok, hogy hónapok óta nem szexeltem!

Nőnek lenni pedig nem egy leányálom, hogy stílusosan fejezzem ki magam. Mert mit lehet csinálni halandó nőként a görög mitológiában? Vagy akár az életben? Egyrészt férjhez lehet menni, és gyerekeket szülni. Teiresziász asszony az egyik mítoszverzió szerint éppen ezt tette. Az őt nem éppen kedvelő Héra papnőjeként dógozott, és szült pár kölyköt a férjének, többek között egy olyan lányt is, aki utána szintén a jósmesterségre adta a fejét. (A férjről nem tudunk semmit, pedig érdekes lenne, hogyan kezelte felesége transzszexualitását, és mit szólt, mikor az asszony visszaváltozott.) A másik verzióban azonban Teiresziász ismert és elismert, rendkívül népszerű prostiként szerzett szexuális tapasztalatokat (nem csodálnám, ha egy szentélyben űzte volna az ipart, ahogy akkoriban sokan: a szakrális prostitúció ugyanis elég elterjedt volt a Közel-Keleten).


Ma egész jó napom volt. De azért kimegyek a pusztába párzó kígyókat hajkurászni.

Hét év iparszerű örömszerzés után ismét párzó kígyókra bukkant, és az megint verziófüggő, hogy agyonverte-e őket (esetleg csak a hímet, ezúttal), vagy épp ellenkezőleg, jó szórakozást kívánt nekik, és továbbállt, mindenesetre a varázslat megtört, és hősünknek visszasüppedtek a keblei a mellkasába, a lábai között végbemenő jelentős változásról már nem is beszélve. Újra pasi volt! Hurrá! Ezt csak azt tudja értékelni, aki átélte … gondolom én.


Próbáljuk meg még egyszer, hátha menni fog!

Megpróbáltatásai azonban nem értek véget, de nem ám. Zeusz és Héra ugyanis szokásos házastársi civakodássorozatában napirendre tűzte azt is, amit már a poszt címében  említettem: ki élvez többet szex közben: a férfi, vagy a nő? Nyilvánvaló, hogy Héra szerint a pasik, Zeusz szerint meg a csajok, még véletlen se állították volna, hogy a saját nemük képviselői. Zeuszt meg lehet érteni, ha a nők élveznek többet, akkor egyrészt elég Hérának, ha ő, a férj, csak minden sátoros ünnepen teljesíti házastársi kötelességeit, másrészt számos félrelépése pusztán ember- ill. nőbaráti cselekedet, ő úgymond feláldozza magát a női szexualitás oltárán. Héra érvelése is logikus: ő több szexet akar. Ne kelljen már osztoznia, úgyis kevesebb élvezetben van része, mint a férjének.

Most már úgy rémlik, nőként jobb volt. Becsszó. Ne üssetek meg!

Mivel egyetlen ember létezett, aki eldönthette a vitát, és az az ember ráadásul Héra ex-beosztottja volt, nem sokat teketóriáztak, mindjárt fülön csípték a párzó kígyók kukkolásában jeleskedő transzszexuálist, és nekiszegezték a kérdést. Na, fiam/lányom, kinek van igaza? Mire az az ostoba Teiresziász képes volt azt mondani, hogy a nők kilencszer annyit élveznek, mint a pasik. A jósok és hasonló csepűrágók szokásos módján nem részletezte, hogy ezt hogy kell érteni, egyetlen aktus alatt, esetleg coitus közben, ide számít-e az előjáték és az orális szex, vagy sem, arról már nem is beszélve, hogy a személyes adottságok és a partner ügyessége, lelkesedése, hozzáértése milyen szerepet játszik (főleg a nők esetében). De hát a jó reklám is rövid és velős, az már tökmindegy, hogy a valósághoz köze nincs. (És az milyen jellemző egy pasira, hogy matekos nyelven fogalmaz!)



Na, akkor bizonyítsd itt, helyben, embör, hogy én kilencszer annyit élvezek, mint te! Gyerünk, számolni fogok!

A jelek szerint Héra nagyon felkapta a vizet ezen az orbitális hazugságon, hogy jön ahhoz egy nyikhaj gyerek, aki csak átmenetileg állomásozott női testben, mindössze hét évig (mi az az örökkévalósághoz képest), még ha szajhaként is kereste a betevőt, hogy ilyen módon nyilatkozzék a női platószakaszról, meg az orgazmusról? Ha meg annyira jól érezte magát csajként, miért keresett folyton párzó kígyókat, ugyan már! Csak Zeusznál akar jó pontokat szerezni, ha úgyis pasiként fogja leélni a maradék életét, egy patriarchális társadalomban mégiscsak az erősebbnek kell igazat adnia.

A büntetés nem maradt el: Héra megvakította Teiresziászt. (Legalább párzó kígyókat se lát többé, tiszta haszon.) A szerencsétlen hiába óbégatott, Zeusz papa nem tudott rajta segíteni, vagyis szemműtétre nem vállalkozott … (Vagy csak nem volt kedve ezzel pepecselni. Bezzeg volt már olyan szeretője, akinek megengedte, hogy ki-bevegye a szemét. Nagy ajándék, mi? Kábé, mint a protkó a levesben …) Arra viszont hajlandó volt, hogy extra képességekkel ajándékozza meg a srácot, aki attól fogva értette az állatok nyelvét, ráadásul hétszer annyi ideig élhetett, mint egy normál halandó. Bár nem biztos, hogy vakon annyira nagy buli több száz évig élni.

És büntiből 7 emberöltőn át várhatod, hogy akadálymentesítsék az Olimposzt.

Teiresziász összegyűjtött jóslatait és cselekedeteit most nem részletezzük, szakmai életrajza meglehetősen gazdag, előbukkan az Odüsszeiában, az Oidipusz királyban, az Antigonében, hogy az ismertebb klasszikusokat idézzük (ezeket még a régi gimis tankönyv is emlegeti, csak azért voltam olyan bátor, hogy felhívjam rájuk a figyelmet). Kíváncsi vagyok a véleményetekre „ki élvezi jobban” ügyben, ne habozzatok beszállni az istenek vitájába, garantálom, hogy látássérülés nem lesz a dologból, hacsak azért nem, mert túl sokat bámuljátok a képernyőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr912036796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tóthi 2010.05.28. 11:30:34

Ajánlom figyelmetekbe az egyik kedvenc könyvemet. Devecseri Gábor: A meztelen istennő és a vak jövendőmondó

Gloria, ha már így megszólaltam, akkor megköszönöm azokat a kellemes perceket, amelyeket egy mitológia-rajongónak szereztél. :-)

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.05.28. 11:53:18

@Tóthi: Ezentúl tessék kommentelni, főleg ha mitológia-rajongó vagy :)

Terézágyú 2010.05.28. 12:51:05

@Tóthi:
"Ajánlom figyelmetekbe az egyik kedvenc könyvemet. Devecseri Gábor: A meztelen istennő és a vak jövendőmondó"

Mellesleg Devecserinek van egy eszmefuttatása, hogy bizony ha választani kell egy rettentő rusnya és büdös (hogy hiába csukod be a szemed) és rikácsoló nőszemély, meg egy fiatal, kívánatos fiatalember között, akkor bizony ez utóbbit választaná még egy heteró is...

vén betyár 2010.05.28. 12:55:37

@Terézágyú: Szeretnélek pontosítani, ha megbocsátasz:
Így igaz, ahogyan írod, de mindez egy olyan szigeten, ahol CSAK hárman vannak.
Húszévesen olvastam ezeket a sorokat, akkor beleborzongtam.Azóta elgondolkoztam rajta...

Netuddki. 2010.05.28. 13:05:03

@Terézágyú: Ja, a búzák szerint. Egy normális férfi inkább Marok Marcsát választaná.

aachi2 2010.05.28. 13:14:17

borzalmasan idegesítővé és nehezen olvashatóvá teszi a szöveget hogy a kép"aláírások" állandóan belepofáznak a szövegtestbe. tördelésből bukta! A cikk viszont jó, tetszik.

Terézágyú 2010.05.28. 13:28:58

@vén betyár:
"Szeretnélek pontosítani, ha megbocsátasz:
Így igaz, ahogyan írod, de mindez egy olyan szigeten, ahol CSAK hárman vannak."

Persze, azt hittem ez egyértelmű abból, hogy csak az a két lehetősége van... :)

Terézágyú 2010.05.28. 13:29:50

@kovi1970:
"Ja, a búzák szerint. Egy normális férfi inkább Marok Marcsát választaná. "

Hát örülnél te annak, ha csak tizedannyi nővel lehetnél, amennyivel Devecseri volt... :)))

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.05.28. 13:36:55

@vén betyár: @Terézágyú: Szerencsére az ilyen szituációba keveredés esélye egészen alacsony.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.28. 13:40:05

@aachi2: Menj panaszra a blog.hu-hoz, mert nincs olyan megoldás, amely rendes képaláírásokat tenne lehetővé. Szegény asszony vízzel főz. Meg a gazdag is. Persze biztos nincs más olyan őrült, aki a képekhez még szöveget is biggyeszt, ez az én perverzióm. Majd, ha könyv lesz belőle, profibban megoldom. :)
@kovi1970: @Terézágyú: Emberek, és mi van a szigeten lévő esetleges kecskékkel? :P

Terézágyú 2010.05.28. 13:42:44

@lunanyuszi:
"Szerencsére az ilyen szituációba keveredés esélye egészen alacsony. "

Úgyhogy fellélegezhettek :)

@Gloria Mundi:
"Emberek, és mi van a szigeten lévő esetleges kecskékkel? :P "

Csak kecske a jó a pasiknak? :)
És inkább a kecske mint egy szép pasi? :)

Egyébként a maszturbációt is azért utasítja el Devecseri, mert az gyerekes dolog, abból ő már kinőtt...

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.05.28. 13:45:04

@Gloria Mundi:

Hát hogy őszinte legyek, a válaszom egy kifejezetten kategorikus nem.

index-cenzura.biz 2010.05.28. 13:46:25

bakker, az én időmben nem voltak blogok, jó a mostani lurkóknak, mert rátalálnak egy ilyenre, mint ez, és egyből érdekelni kezdi őket a görög mitológia és történelem.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.05.28. 13:46:58

@Terézágyú:

Hát sírva kérem az Urat, hogy soha ne kelljen szembesülnöm ezzel a dilemmával...

Terézágyú 2010.05.28. 13:48:41

@tiboru:
a lakatlan sziget miatt?
a ronda banya miatt?
a kecske miatt?

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.05.28. 13:49:28

@lunanyuszi:

A többszörös orgazmus az az, amikor egy nőnek egy életben több mint egyszer van?

Dr. No 2010.05.28. 13:50:44

A szanszkrit mitológiában is volt egy király, aki kíváncsi volt, hogy ki élvez jobban. Ezért az istenek először nővé változtatták, szült 1.000 gyermeket. Aztán visszaváltoztatták férfivá, nemzett 1.000 másik gyermeket. Ezt követően az istenek megkérdezték tőle, ki élvez jobban. A király, mint abszolút autentikus forrás a nőt jelölte meg.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.05.28. 13:52:27

@Terézágyú:

Simán csak arról van szó, hogy nem szeretnék a fentiekben vázolt két lehetőség közül választani (+ a kecske).

A lakatlan sziget ellen nincs kifogásom, ha megválogathatnám azt a 30-50 embert, akikkel ott élhetnék :-)

Ja, és legyen internet és csapolt Guinness.

vén betyár 2010.05.28. 13:52:27

@Gloria Mundi: Az egy másik sziget kérem a kecskékkel és Robinson Curo-val...

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.05.28. 13:53:27

@Dr. No:

A kibicnek semmi sem drága; gondolom, ezt követően azért férfiként élt tovább.

Dr. No 2010.05.28. 13:55:10

@tiboru: 2.000 gyermekkel szerintem már teljesen mindegy.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.28. 14:04:24

@Dr. No: Na, hát a szanszkritok még annyira se konyítottak a valósághoz, mint a görögök. 1 gyerek megszülése után is azt mondaná egy pasi, h mindegy, csak nőnek ne kelljen lenni :P
Egyébként köszi a kiegészítést. Neveket tudsz mondani?
@Terézágyú: A kecske csak példa volt, lehet más emlős állat is. Vagy csirke, állítólag az is bejön egyeseknek :P
Van erről egy eszméletlen középkori ortodox keresztény sztori, de azt külön posztban fogom közreadni, mert megérdemli.
@tiboru: Akkor marad az önkezűség vagy a banya. Esetleg a szerzetesi megtartóztatás. Az is lehet működőképes. Tüskés bokrok minden szigeten akadnak, amelyekbe bele lehet ugrani :)

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.05.28. 14:07:44

@tiboru: Hát a szerencsésebbek elvileg nem egy élet alatt számolják :D (Még szerencsésebbek nem is számolják.)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.05.28. 14:12:22

@Dr. No:

Hja. Amúgy meg számolgattam és rájöttem, hogy ezer gyereket nemzeni sokkal gyorsabb, mint ugyanennyit szülni.

Arról nem is beszélve, hogy a két technológia között élvezeti különbségek is vannak.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.28. 14:13:29

@lunanyuszi: Teiresziász asszony számolta. Bár lehet, h sacc per kábé jött ki az eredmény. Mindenesetre meglehetősen szerencsés lehetett :P Főleg, ha mindezt prostiként tapasztalta meg.
@tiboru: Ja, a lakatlan sziget 30-50 emberrel jópofa, és ezek közül hányan dógoznának? Milyenek lennének a nemi arányok? És a macskák ott-tartózkodása tilos volna? :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.05.28. 14:15:15

@Gloria Mundi:

Nem ismerek rád: kecske- és csirkeszex emlegetése, ótejóég...

A csirkés poént (a bácsival a bordélyházban) pont a napokban olvastam; elég ócska, de azért most is röhögtem egy kicsit rajta.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.05.28. 14:17:32

@Gloria Mundi:

Nemi arányok? Hát 1:29, 1:49

Á, csak vicc volt.

És miért kéne bárkinek is dógozni? A rabszolgákat nem számoltam.

Macska nem kéne. Nagyon nem.

(Igen, a macskafanok most ide lőjenek...)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.28. 14:18:09

@tiboru: Én csak a szakirodalom tanulmányozása során bukkantam ilyen példákra :P

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.28. 14:25:13

@tiboru: Ha senki nem dógozik, akkor mit esztek, mit vesztek fel (ja, majd jártok pucéron és éltek a szerelemből, mint Trisztánék) ... De a rendre vkinek csak kell vigyáznia :P
Hogyhogy nem számoltad a rabszolgákat? Milyen rabszolgákat? Szóval, a te lakatlan szigeteden min. 60 ember lakozik, és a fele rabláncon. Éljen a demokrácia! :P
Macska nélkül túl sok a rágcsáló a kunyhóban.

rozsdafarku 2010.05.28. 14:29:47

@Gloria Mundi: Elnézést, ha már madár, akkor inkább Léda és a vadlúd, akarom mondani hat tyúk...

odamondó 2010.05.28. 14:39:51

Egy nő jobban élvezi a szexet, mint egy férfi, DE a megfelelő partnerrel.

A férfi viszont az esetek nagytöbbségében jobban élvezi a szexet mint egy nő.

Dr. No 2010.05.28. 14:44:49

@Gloria Mundi: Nevet nem tudok, de a sztori a Mesefolyamok óceánja c. szanszkrit mesegyűjteményben megtalálható a nemesen egyszerű "Ki élvez jobban?" címen. Nekem most sajnos nincs kéznél.

Frakk_a_macskák_réme · http://multipedia.hu/page/ajanlo/ 2010.05.28. 14:54:03

@odamondó:
Hát a narancsbőrős és rég megúnt asszonnyal a férfinak se olyan jó, mint egy jóillatú, ruganyos fiatalabb darabbal, aki még értékeli az igyekezetet, ezt nyugodtan elhiheted.

ergerberger 2010.05.28. 14:59:17

A férfi csak egyszer élvez.

Ellenben a nők háromszor is élveznek a szexben:

1. az orgazmus,
2. mikor a férfi leteszi a pénzt és
3. kilép az ajtón.

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.05.28. 15:05:46

@Frakk_a_macskák_réme: Ó szerintem az idősebb darabok is értékelik az igyekezetet, ezt nyugodtan elhiheted.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.28. 15:15:25

@lunanyuszi: Egy ffinak be (meg) kell érnie, h tudja értékelni a tapasztalatot egy nőben, és ne csak a ruganyos bőrre figyeljen.
@ergerberger: Szigorúan a szakkönyvekre támaszkodva:
1) Vannak ffiak, akik többször is tudnak élvezni egy légyott alkalmával.
2) Vannak nők, akik ugyancsak többször tudnak élvezni (ezek száma magasabb, mint a ffiaké).
3) Ahol pénz játszik szerepet, ott a nő általában nem élvez, csak színleli.
A logikád ott bicsaklik nagyon, h ha egy nő élvezi a szexet egy pasival, akkor baromira nem szeretné, hogy kimenjen az ajtón.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.05.28. 15:53:27

@tiboru: Maguknak ennyire egy menetre jár az agyuk? Ezt már mástól is hallottam! Illetve, pontosan úgy szólt, hogy ha nő lenne vagy leszbikus vagy útszéli repedtsarkú.

gabor4x 2010.05.28. 16:13:05

Mi halandók sose fogjuk eldönteni, hogy ki élvez jobban. Már csak azért se, mert a saját élvezetünk sem marad meg az emlékeinkben. Ha megmaradna, elég lenne rágondolni, és nem törnénk magunkat a következőért.

Rusher4587 2010.05.28. 16:28:48

Na ezentúl az asszonynak kuss a neve, ha megy a meccs xD

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.28. 16:35:47

@lunanyuszi: Ja, sztem is :)
@neccharisnyás útonálló: Az utóbbi nekem új. Kötve hiszem, h bárki útszéli prosti akarna lenni. Mondjuk 3 óránál hosszabb időtartamig.
Egyébiránt a pasik mindig csak átmeneti állapotnak képzelik ezt az átalakulást (kivéve, persze az igazi transzszexuálisok, akik úgy is akarnak maradni).
@gabor4x: Mint a szülési fájdalom? :P
Annyi legalább megmarad belőle, h jó volt, és kéne még :)
De akkor azt se tudod megmondani, h a csokis vagy a túrós palacsinta volt-e finomabb. Vagy legközelebb nem kérsz belőle, mert úgyis emlékszel az ízére?
@Rusher4587: Hogy ez miről jutott eszedbe, nemtom ... De én szoktam drukkolni, azt se szabad? :P

DeToXXX 2010.05.28. 16:40:40

1ertelműen a nőknek jobb. 1ik se tud csendben élvezni pld :P

gabor4x 2010.05.28. 16:42:54

@Gloria Mundi: Szülési fájdalom vs. szexuális élvezet? Egyikre a feledés jótékony, másikra kártékony homálya borul. Szülésből is kéne még? :P
A csokis és a túrós palacsinta között kb. annyira tudok különbséget tenni, mint az orális szex és a misszionárius póz között. :D

juditmanó 2010.05.28. 16:47:06

@lunanyuszi: az idősebb darabok a "technikai tudást" meg a szenvedélyt is úgyanúgy értékelik, sőt...:P

juditmanó 2010.05.28. 16:47:42

Glória, egyébként igen jól szórakoztam a poszton:), köszönöm

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.28. 16:47:43

@DeToXXX: Jéééé ... Vagy te nem tudod, h épp elélvez-e vagy színleli :P
@gabor4x: Nem, szülésből ennyi elég volt, köszi. Valójában semmilyen fájdalmat vagy gyönyört nem tudunk pontosan felidézni. Van, aki ízeket igen, kóstolás nélkül is tudja, hogy milyen ízű egy kaja ... Legalább is ezt állítja. Így akár fogyókúra közben is élvezkedik. Hát, egészségére :P

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.05.28. 16:52:07

@juditmanó: Csak odáig el ne jussunk, hogy még hálásak is érte, mint a "csúnyalányok". :D

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.28. 16:52:39

@juditmanó: Szívesen :) Nemtom, a kedves kommentelő pasi mit ért idősebb darabon, egyébként. Mennyi a plázacicák felső korhatára? És utána mi lesz belőlük? :P

juditmanó 2010.05.28. 16:54:43

@lunanyuszi: Azt egyáltalán nem mondtam:D De mondjuk egy "idősebb" darab, mondjuk 30 felett, már tudja mi kell neki, és azt is, hogy fogalmazzak szépen, szóval azt is, hogy hogyan, :P
(Különben kibeszél itt csúnyalányokról.)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.05.28. 16:54:56

@Gloria Mundi: Férfi. Leragadt ott, hogy naphosszat csak dugnák. Aztán arra csak hápogott, mikor elkezdtem ecsetelni, hogy de kisszívem, azok ott kint ácsorognak hóban-esőben, mínusz 10 fokban, veri őket a stricitől kezdve az ügyfélig mindenki, drogosak, szifiliszesek... na maradt a leszbi verziónál. Meg a "Te ezt honnan tudod?" ámélkodásnál. Nemtom. Hapsik nem látják az útszélén őket? Vagy nekik láthatatlanná válnak?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.28. 17:02:28

@juditmanó: Aha :) De ahhoz, h ezt a pasi értékelje, érdekelnie kell, h mitől döglik a légy. Az, aki csak a saját élvezetével foglalkozik, nem jut el idáig.
@neccharisnyás útonálló: Azért ez 1 különleges ostoba példány lehetett. :P Ismerek olyanokat, akik alaposan belegondolnak, és úgy nyilatkoznak. Egyébiránt meg a prostik, ahogy tom, nem csak dugnak, hanem más szolgáltatást is nyújtanak, amit a pasi ismerősöd nem biztos, h szeretett volna csinálni. Bár, ki tudja :P

juditmanó 2010.05.28. 17:06:54

@Gloria Mundi: Nem tudom megmondani, mennyi a cicamicák felső korhatára, ezért is tettem idézőjelbe az idősebb darabot.:))
Egyébként teljesen igazad van, én optimistán az érdeklődő pasikból indultam ki;-)

juditmanó 2010.05.28. 17:07:23

oh, drága blogmotor, lécci add vissza a kommentemet

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.05.28. 17:08:19

@Gloria Mundi: Á, amúgy eszes példány volt. Csak mondjuk az éjszaka közepén, heveny ivászat közepette megnézném a napközben oly intelligens arcokat, miről is tudnának érdemben diskurálni.

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.05.28. 17:13:52

@juditmanó: Ó igen, az idő múlásával sokat fejlődhet a szexuális kultúra. :)
(A csúnyalány a másik gyakori szereplője a férfimeséknek. Mindenkinek volt egyszer egy érett nő meg egy csúnyalány. (De, ha nem, akkor is tudja, hogy egyszer ki kell próbálni.) A csúnyalányban az a jó, hogy oly nagyon hálás annak aki végre lehúzta a bugyiját, hogy cserébe a szex olyan, mint egy pornóforgatás, ráadásul őszinte a sikolya. Az érett nő gondolom egyértelmű. (Sok fiú lakótársam volt. Szerettek mesélni. És Istenem, akkor a huszonnyolc évest simán besoroltuk az idős kategóriába.))

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.28. 17:26:36

@lunanyuszi: Fiatalnak lenni nem is olyan nyerő :P
Csúnyalányról Kundera egyik könyve jut eszembe (és nem a hülye Betty), a Nevetséges szerelmek. Abban szerepel egy ápolónő, aki kikezd a kórház donjuanjával, de az arca nem elég szép a pasinak ... Aztán azt hiszik, h öngyilkos lesz, betörnek a szobájába, és ott találják meztelenül, mint kiderül, gyönyörű a teste ...
Egyébként a szépség-csúnyaság is olyan szubjektív, hogy sztem elsősorban sztereotípia szinten létezik ez a csúnyalány-dolog.

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.05.28. 17:39:51

Tetszik.:)
De a választ nem tudom, még akkor sem, ha időnként a nőnek dupla élvezetben is van része.:D

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.05.28. 17:54:29

@Gloria Mundi: De mennyire, szinte olyan toposz, mint a nővérke-tanárnő-titkárnő-diáklány. :D
(Ez a Nevetséges szerelmek micsoda jó könyv.)

Kopi3.14 2010.05.28. 18:35:19

Szerintem a férfiak, mert náluk megvan a garantált 100%, ha belekezdtek. A nöknél ez nincs garantálva. :D

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.28. 20:19:46

@Kopi3.14: Végre egy ellenvélemény :) De azért a pasik se mindig 100-asok :P

odamondó 2010.05.29. 02:17:57

@Frakk_a_macskák_réme: persze nem olyan jó nem is ezt vitattam. én csak megállapítottam, hogy egyik oldal se fenékig tejfel.

Sok haveromtól hallom (és régen párszor mondtam én is- jó rég volt..), hogy bezzeg a nők ők dughatnak amikor csak akarnak. Aztán eltelt pár év és hát igen. Dughatnak akármikor, de akinek volt pár őszinte barátnője az tudja, hogy kicsit sem azzal dugnak akivel akarnak. Sőt... legtöbbször még akire azt hiszik hogy jó lesz az is valami hatalmas barom.

@Gloria Mundi: Kundera a legnagyobb író :) számból veszi ki a szót. Sajnos én nem tudok ilyen jól fogalmazni, de egy ismerősöm hívta fel rá régen a figyelmem, hogy olvassam, mert azt mondja mint én. :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.29. 13:22:13

@odamondó: Talán a dolog lényege az, h elég sok pasi azt gondolja, h egy nőnek is ugyanannyira mindegy, kivel kufircol, mint neki :P (Persze kivétel az ő felesége, barátnője, anyja, lánya és egyéb közeli nőrokona, ezek a szentek.) A pasinak, főleg, ha elönti az agyát a tesztoszteron, nem a személy a fontos, hanem az aktus. Sztem azért az értelmesebb pasik ebből a fázisból elég hamar kinőnek, de ki tudja ... Mindenesetre, ahogy én látom, a nőknek igencsak fontos, h kivel, mikor, hogyan, és persze, h ne csak dugás legyen. És hogy tehetnék már akármikor, ez egy marhaság. Se biológiailag, se társadalmi konvenciók alapján nem tehetik akármikor.
Szóval, Kundera azt mondja, amit te? :)
Egyébként az egész blogot Kunderával indítottam, nekem is egyik kedvencem.

gabor4x 2010.05.29. 18:43:58

@Gloria Mundi: Szerintem a férfiak és a nők között is éppúgy vannak, akiknek a személy a fontos, nem az aktus. Azzal kapcsolatban pedig, hogy a nők azzal dugnak, akivel akarnak, az a mondás jut eszembe, hogy mindig a nő választ. Már, persze, ha igaz a mondás...

NAR 2010.05.29. 21:31:18

@lunanyuszi: Azért jó, hogy Ádám valahogy megbundázta ezt az egyezséget :-)

Tóthi 2010.05.30. 14:59:19

@lunanyuszi:
Akkor gyorsan beírom még azt is, hogy pont ebben a könyvben olvastam arról a nemváltó szanszkrit királyról. Teiresziász vendége volt, míg női alakban teljesített szolgálatot. ;-)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.30. 21:06:46

@gabor4x: Mint fentebb említettem, a ffiak is fejlődőképesek. :) Meg nem eszik olyan forrón, de szeretnek úgy tenni, mintha :P (Persze folyton általánosítunk, nagy a hiba%.)
@Tóthi: Micsoda tapasztalatcsere lehetett.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.30. 21:07:44

Hát, ezen most jót röhögtem a hiba-százalék szót nem engedi leírni a rendszer, mert kitiltottam 1 biz. kifejezést. Haha ...

Tóthi 2010.05.30. 22:03:08

@Gloria Mundi: :-)
Egy régebbi megjegyzésedre: Lehet, hogy nem tudjuk pontosan felidézni a gyönyört, de azért van olyan élmény, ami még egy évtized távlatából is képes meglúdbőröztetni. ;-)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.06.02. 09:42:59

@neccharisnyás útonálló:

Eszes pasik részegen is tudnak értelmesen beszélgetni.

Max. másnap nem emlékeznek minden részletre :-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.06.02. 09:51:32

@tiboru: Furcsa férfi szájából hallani a "pasi" szót. Ezt már mondtam párszor. De még biztos fogom. Mindig másnak. ;o)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.02. 09:52:01

@tiboru: Ez érdekes, vajon mire emlékeznek? Szelektív hulladékgyűjtés? :)
Az apácát? No, az nem sokaknak volt meg. Max. majdnem a profnak :P

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.06.02. 09:53:52

@Gloria Mundi: Hát a haverjuk által mesélt disznó viccre biztosan. :D

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.02. 09:59:39

@neccharisnyás útonálló: Mér furcsa? A magyar nyelv része.
A disznó viccekre mindig emlékeznek, ez valószínű :) Arra már kevésbé, h mi szépeket mondtak a mellettük ülő csajnak :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.06.02. 10:04:40

@Gloria Mundi: Vagy hogy hogy hívták a csajt. :)) Voltmár. De a legjobb az volt, mikor beugrik az ember feje neki, a neve nem, viszont hogy miket gondol róla, azok messziről világítanak. Egyem a szivit. :))) És akkor néz totál megzavarodva, azokkal a bánatos kutyaszemekkel, hogy rajtakapták. A min..? :D

miss x (törölt) 2010.06.02. 21:22:48

a posthoz kommentelve, (bocs, nem olvastam végig az összes komm-t, lehet, h volt róla szó), mostanában jelent meg Robert Menasse: Don Juan de la Mancha könyve, és a fülszöveg pont ez a téma.
hogy miről szól, elolvashatjátok egy másik blogomban
konyvszalka.prae.hu/index.php?bid=193&pid=3308

miss x (törölt) 2010.06.02. 21:24:27

gratula a bloghoz, tetszetős:)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.02. 21:36:46

@miss x: Köszi, a könyvajánlót is, meg a dicséretet is :) Érdekesnek tűnik a kötet. És még nem volt róla szó fentebb :)

rozsdafarku 2010.06.03. 06:27:11

@Gloria Mundi: Én is megcsináltam a tesztet, hát...Nem lettem okosabb...Talán arra gondolhattak, hogy mivel mindkét felület egyenlő, akkor egyformán érzékelik egymást.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.03. 12:56:48

@rozsdafarku: Dehát nem egyenlő. A makk tele van idegvégződésekkel, a hüvelyben meg szinte semmi. Ott a nemrég felfedezett G-pont, ill. az A-pont játszik max. A csikló meg hüvelyen kívül van. De mit tudták ezt a régi görögök? :P Még a mai embörök közül is kevesen tudják.

rozsdafarku 2010.06.03. 13:42:38

@Gloria Mundi: Kösz!Most kezdhetem elölről a tesztet!Kísérletező-kedvű hölgyek?:P

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.03. 13:48:39

@rozsdafarku: Nehogy már újat mondtam :P És sztem volt elég alkalmad kísérletezni eddig is :)

miss x (törölt) 2010.06.04. 15:32:29

szexorultek.blog.hu

off

társszerzőket keresek, ha valakinek van a tarsolyában valami, vagy kedve van hozzá.

(bocs Gloria, ha ellenedre van ez a komment, töröljed)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.04. 16:56:38

@miss x: Semmi bajom vele, de nem bírok negatívban szöveget olvasni, és sztem mást is nagyon zavar. Ráadásul ilyen kis betűknél. Úgyhogy ahelyett, h végigolvasnám, hamar feladom. Csak szólok ...

vén betyár 2010.06.21. 07:39:23

A férfi kielégül, a nő soha!
A nő élvezi, soksorosan mint a férfi, ha nem így lenne, nem akarná újra meg újra.
A nő élvez, de soha nem eléggé és nem eleget!:P

tonuzoba2 2010.11.05. 21:10:52

drága lányok-fiúk! vadi új vagyok ezen az oldalon, most szólok hozzá először. Jutott-e már az eszébe bárkinek is, hogy a rikácsoló büdös banyának bemutasson egy bástyaboritó atyait, aztán megmártani kétszer a tengerparton? És ahogy a fukar Természettől megtagadott centiket a férfi is kipótolhatja ezer meg egy játékkal, úgy a hölgynek még könnyebb is a pasi figyelmét elvonni holmi szarkalábakról, ősz szálakról, meg pláne évekről.Válla fölött nevetett vissza rám a szeme sarkából 78 éves huncut ifiasszony úgy, hogy a bajuszomhoz nyúltam tőle. És hervasztott már antierektiv grimasszal 16 éves életunt, világ-utáló vén banya is...

Prokrusztész 2011.07.16. 12:50:37

Egyértelműen a nők élveznek többet. A barátnőm pl. legalább háromszor annyit, mint én.

Ráadásul összehasonlíthatatlanul könnyebben tudnak partnert szerezni a nők az élvezeteikhez, mint a férfiak.

Legközelebb én is nőként születnék újjá, ha lehetne.
süti beállítások módosítása