Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ismét visszatérünk Trisztánhoz, aki oly sok házasságtörő hőstett után legutóbbi epizódunkban végre a férj szerepébe kényszerült, és csúfos kudarcot vallott. Se a nászéjszakán, se azt követő hosszú napokon és éjszakákon nem történt semmi érdemleges közte és szép felesége, a Fehérkezű Izolda között azon kívül, hogy sakkoztak és Trisztán többször kikapott, ami azelőtt nem volt rá jellemző.


Nagyszerű, most meg monopolizni akar?

Izolda, e néven a sztoriban a harmadik, gyötrődött. Hogy a pasik nem tudják, mit akarnak. Hogy minek kellett őt elvenni feleségül, ha Trisztán nem csinál vele semmit (a sakkozás nem számít). Hogy talán ő a hibás? Van benne valami visszataszító, amiről nem tudott? Csak nem túl kövér? Esetleg túl sovány? Túl sokat beszél? Túl keveset? Nem elég jó az illata? Noha a vallási fanatizmus nem volt számára ismeretlen, azt a szöveget, hogy Trisztán fogadalmat tett az egy éves önmegtartóztatásra, nem bírta megemészteni. És hallgatni volt a legnehezebb.

Édes kis feleségem, csak így, testvéri módon foglak ölelgetni egy évig. Tudod, a fogadalmam.

Egy nap Kaedin, Izolda bátyja kedélyes kis vadászatot rendezett, amelyre a párocska is hivatalos volt. A szegény asszonyka, akinek másfajta lovaglásra úgyse volt módja (meg az egyébként is bűnnek számított volna, de mekkorának!), úgy szórakozott, ahogy tudott, hát elment vadászni. Egy kis testmozgás nem árt. Nyilván férfi módra ült a nyeregben, másképp nem fröccsenhetett volna fel a pocsolyavíz meztelen combjára oly módon, ahogy felfröccsent. Mikor megérezte a csiklandozást, nem az volt az első reakciója, hogy a fenébe, összemocskoltam magam. Nem, hölgyeim, ehhez hozzá volt szokva.


Ki kell használni minden alkalmat a lovaglásra.

Rájött a nevetés, a kacagás, a vihogás, és félhangosan valami olyat talált mondani, hogy jé, még ez a kis sár(m)os víz is mennyivel merészebb, mint az ő férjecskéje. (Hát, még ha a zuhanyrózsa áldásait ismerte volna!) Kaedin, a bátyus persze meghallotta ezt a különös megjegyzést. Ahelyett, hogy megvonta volna a vállát, mi közöm hozzá, ez a hugica magánügye, baromi komolyan vette, és félrevonta a lánykát (aki még tényleg csak lányka volt), világosítaná már fel arról, hogy mit akar ez jelenteni. Azt, amire ő gondol? Ugye, nem?


Hát, még ennél is feljebb és feljebb merészkedett az a kis pocsonyavíz, de jó dóga vót ...

A lesújtó válasz hallatán azonnal odalovagolt Trisztánhoz, és lekapta a tíz körméről. Mi van, nem áll fel? Miért jön ilyen ócska szöveggel, hogy fogadalmat tett, ismer ő olyan vajákos asszonyt, aki megoldja a problémát, ne hülyéskedjen már. Olyan nincs, hogy ennyi idősen a férfiember feladja … Trisztán persze feszengett, hebegett-habogott, hogy azért nem erről van szó, és igazán nem impotens ő, csak nagyon szerelmes másba. Aki történetesen milliószor szebb (na, ne tessék már ennyire túlozni), mint a Fehérkezű, és Trisztán saját magát is becsapta, mikor azt hitte, hogy majd egy másik nő ágyában el tudja felejteni. Blablabla.



Trisztán, ha akarod, megmutatom, hogy elégítheted ki a húgomat úgy is, ha nem vagy épp harcrakész ...

Kaedin nem kezdett el látványosan és térdcsapkodva röhögni ezen a magyarázaton, nem is hívta ki párbajra a sógorát, aki ilyen pofátlanul ócsárolta a húgát és magasztalt egy vadidegen, ráadásul férjezett nőt. Tudjátok, mit csinált? Beindult. Hogy azt a csajt ő is látni akarja! De most azonnal! Induljanak Cornwallba, mert egy ilyen Claudia Schiffer-szerű nőcit meg kell sasolni, ha még nem divat a címlapfotó, és az iwiwen vagy a Facebookon se lehet rákeresni. Ha ugyanis az az Aranyhajú mégse olyan világszép Vaszilissza, mint ahogy Trisztán regéli, akkor emberhalál lesz a dolog vége. Akkor nincs bocsánat.

Közben az Aranyhajúnak akadt másik udvarlója is, egy bizonyos Cariado, hiába, akiről egyszer elterjed, hogy hajlamos a házasságtörésre, annál bepróbálkozik más is. Nos, Cariado nyomult ezerrel, de Izolda 2.0 nagyon nem volt vevő a kalandra. Erre Cariado közölte vele, hogy feleslegesen tartogatja magát Trisztánnak, mert az időközben megnősült, és a druszáját boldogítja, mire Izolda rövid úton kipenderítette, ami nem volt valami nyerő akció, de abban a pillanatban jó ötletnek látszott.


Ne totojázzunk itt, mihamarabb látni akarom Claudia Schiffert.

Izolda 2.0 egyébként elég hamar lecsekkolhatta, mennyire nem hajlandó az ő Trisztánja más nőt boldogítani. Fent nevezett hős a szerencsétlen feleségét ugyanis fél év nyűglődés után a szüzesség sanyarú állapotában hagyta, és lelépett Kaedinnel együtt, aki már égett a vágytól, hogy legeltethesse a szemét a sógor babáján. Úgy tűnik, az ízlése úgy 95%-ban megegyezett Trisztánéval, mert ugyan a szépség az, ami érdek nélkül tetszik, neki érdekei ellenére is tetszett, mégpedig annyira, hogy rögvest megfeledkezett a hugicájáról, meg arról, hogy ki akarja nyiffantani a férji kötelességét nem teljesítő sógorát. Ehelyett inkább rástartolt … Na, nem Izolda 2.0-ra, tudta, hogy nála nincs esélye, hanem a hozzá igencsak hasonlatos Brangänére. Végre egy pasi, aki tényleg Brangänét akarja … Vagyis, hát nem tudjuk. Lehet, hogy ismét csak jobb híján.


Én meg hová fussak ebben a göncben, azt nem mondaná meg valaki?

Izolda szegény rokona mindenesetre gyorsan belezúgott a másik Izolda bátyjába, és egész szép és jó lett volna minden, ha Cariado, a lepattintott udvarló nem dönt úgy, hogy beleköp a levesükbe. Nem valami nagy cselt eszelt ki, egyszerűen elkötötte Trisztán és Kaedin lovát, hogy az Aranyhajú és Brangäne azt higgye, szerelmeseik leléptek, és még azt se mondták, bikkmakk.

Brangäne erre kiborult, és Izoldára támadt, tán nem a legjobb pillanatban, de valahogy ekkor telt be a pohár. Előszedett a hátizsákból minden korábbi cuccot, főleg a meg-akartál-ölni-te-szemét mondókát, ami úgyis annyira a begyében volt, mire úrnője és rokona nem maradt adós a vádaskodással, miattad van az egész katyvasz, te nem figyeltél oda a bájitalra, és egyébként is nyakig benne voltál az összes szemétségben, kezdve a nászéjszakai átverést … Olyan csúnyán összekapott a két nő, hogy ahhoz képest egy iszapbirkózás gyengéd óvodai ölelkezés.


Ha azt hiszed, szexi vagy, hatalmasat tévedsz. Úgy nézel ki, mint egy Pompeii-ből való gipszöntvény.

Brangäne azzal rohant el, hogy egyenest Márkhoz megy, és kitálal. Izolda hitte is, meg nem is, lehet, hogy az olyan régen pasira áhítozó szegény kis Brangäne esze végleg elment, és őt is magával rántja? A lány valóban Márkhoz rohant, és valóban alaposan bemártotta Izolda 2.0-t, de azért nem volt annyira hülye, hogy saját magára is terhelő vallomást tegyen. Nem ám, hagyta Trisztánt a fenébe, és Cariado ügyét vette elő, azzal etetve a királyt, hogy a felesége már majdnem behódolt ennek a botcsinálta csábítónak, csak egy egész kicsi hiányzik hozzá, hogy megint megcsalja. Könyörgött Márknak, hogy rendelje el Izoldácska 24 órás megfigyelését, és mégis, ki lenne erre a feladatra alkalmasabb, mint … ő maga? Hát persze. Márk pedig a tőle megszokott naivitással úgy táncolt, ahogy valaki épp fütyült neki. Ezúttal történetesen Brangäne.

A sztori folytatása és befejezése még következik.

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr602016712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rozsdafarku 2010.05.20. 09:09:30

Egyre jobb, egyre izgalmasabb, egyre humorosabb.Nemcsak ez a folytatásos krimi, hanem az egész blog.Jót kacagtam rajta, de jól jött ezen a borús, szomorú reggelen!Köszönet!Most már /megint/ nemcsak a főhős elvesztett tehetségén izgulhatunk, megint az élete került veszélybe.Szegény lányoknak meg mit nem kellett bevetni egy-egy sikeres légyottért.Kavartak is rendesen.Nem elég a sok féltékeny, csábító, szarkavaró, tehetetlen pasi, még egymásnak is esnek.Pedig milyen jól bevált ??? korábban az egymást segítő taktika.Hű, de izgalmas, néha olyan, mint egy-egy jó
milstory.blog.hu/
KÖSZÖNET!

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.05.20. 11:40:09

Szegény-szegény Fehérkezű, ammán elég hisztérikus hangulatra utal, amikor a sárfröccsenésre így reagál valaki. Csakúgy mint a chickfight a végén.
De min is szórakoznánk ilyen jókat, ha mindenki a saját légyottjával lett volna elfoglalva, utazgatás, mesterkedés nélkül.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.20. 13:38:22

Annyit fűznék még hozzá a poszthoz, hogy ez már nem a befejezetlen Gottfried-regény, hanem Thomas töredéke alapján készült. A Gottfried-folytatók másképp kanyarították a sztorit, de mivel ez ismertebb, ráadásul szövegszerűen megvan magyarul, Képes Júlia fordításában, ezt választottam. Önkényesen :)

NAR 2010.05.20. 15:27:41

Izloda 3.0-nak ki kellett volna az ágyhoz kötöznie Trisztánt, amikor nagyon nem akarta végezni a dolgát :-)

vén betyár 2010.05.20. 16:36:36

Nocsak, hogy megugrott az olvasók száma!Remélem, tetszik és hozzá is szólnak.Nekem nagyon!A képek a szövegekkel meg különösen.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.05.20. 17:05:52

"Izolda, e néven a sztoriban a harmadik.."

Elképesztő fantáziátlanság ez az ismétlődő utónév... Elhiszem, hogy kisebb volt a választék, mint manapság (ugye jól tudom, hogy csak szentek nevét kaphatta egy nemes hölgy), de akkor is. És személyi szám sem volt, hogy könnyebb legyen megkülönböztetni őket.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.05.20. 17:09:39

@tiboru:

Egyáltalán létezett Szent Izolda?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.20. 17:25:57

@tiboru: Ezek a névismétlések nem véletlenek, hanem teljesen szándékosak. A szereplők megkettőzéséről van szó, ill. itt megháromszorozódásról, ha az anya-Izoldát is ideszámítjuk. Az anya a hold, a lánya a nap. A fehérkezű meg tkp a halál, de ezzel kicsit lelövöm a poént.
Trisztánból is kettő lesz, a következő részben jelenik meg Trisztán, a Törpe (aki egyébként nem törpe).
Maga az alaptörténet pedig a kereszténység előttről származik, kelta mitológia.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.20. 17:45:32

Kicsit utánaolvastam most a Talentum műelemzésekben (Képes Júlia). "Izolda nevének kelta változata, az Essylt, lehetséges, hogy az insillid szóból ered, ami pedig varázslónőt jelent" (46. o.), tehát ilyen szempontból maga a név inkább a funkcióra utal, mintsem igazi személynév. A Fehérkezű Izoldát Trisztán elsősorban varázslatos neve miatt választja, ezt tán nem hangsúlyoztam eléggé. A név az, ami annyira megragadja a képzeletét, nem bármilyen más hasonlóság. Tehát a névazonosság nemhogy véletlen, hanem maximálisan szándékos. :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.05.21. 13:39:42

@Gloria Mundi:

Aha, így már érthetőbb. Köszi!

(A funkcióból személynévvé váló esetek nálunk sem ismeretlenek, lásd a Gyulák, Zoltánok, Zsoltok és Tiborok).

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.05.21. 13:40:42

@tiboru:

Oké, a Tiborok csak poén volt, mielőtt letépitek a fejem :-)

vén betyár 2010.05.21. 13:54:53

@tiboru: Nem tibornokoknak hívták a középkorban a királyi tibornyákokon résztvevő hűbéres főurakat?

Csuri / Bariildi 2010.05.21. 21:59:41

Gloria,
újabb kis gyöngyszem a szexcsaták sorában.
A Trisztánok és Izoldák-at lassan érdemes lenne holmi kisregényként megjelentetni, és engem egyáltalán nem zavar, hogy hol innen, hol onnan veszed az alapanyagot! A vájtfülű szakmai egy százezreléken kívül nincs élő ember akit ez izgatna :)

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2010.06.14. 22:09:08

Marke viszont tényleg reménytelenül hülye szegény. :D Hol van itt a bölcs, rezignált basszus? Ez egy emeletes lúzer. :D
süti beállítások módosítása