Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Folytatjuk Trisztán és Izolda szappanoperáját, mivel régen volt már, hogy foglalkoztunk hőseinkkel, röviden összefoglalom az eddigieket: adott egy szerelmi háromszög, melynek állandó szereplői: Márk király, a felszarvazott férj, Izolda, a kikapós feleség, és Márk unokaöccse, Trisztán, az élethosszig tartó tanulás, és a több lábon állás korai képviselője.


Úgy hiányoztál a szerelmi háromszögből! Unalmas csak egy pasival kavarni állandóan, főleg, ha az a férjem ...

Legutóbb Trisztán, aki száműzetésben tengette életét, megölt egy teljesen ártalmatlan APEH-os óriást, hogy megszerezze az örök boldogságot szolgáltató csodaebet, Petitcrüt, akit el is küldött szerelmesének. Izolda valahogy elérte a férjénél, hogy szeretője visszakerüljön az udvarba, és a szerelmi háromszög status quo-ja egy kis időre helyreállt. A szerelmeseknek nem volt szükségük Petitcrüre ahhoz, hogy folyamatosan drogos állapotban lebegjenek, és ezt sajna leplezni se próbálták.

Lehet, hogy a király abban reménykedett, hogy idővel ez a nagy lángolás (a sajátja, vagy a másik kettőé) is monotóniába süpped. Ha az ember nap mint nap együtt van a másikkal, ha akar, ha nem, az meg tudja adni a kegyelemdöfést. A házasságtörők szétválasztása, mint láttuk, nem járt semmilyen eredménnyel, de az együttélés sem hozott lanyhulást. És Márk nem volt fából. Immár se nyüzsgő és vádaskodó udvaroncok, se liszt-szóró törpék önzetlen segítségére nem szorult ahhoz, hogy a felszarvazott férj vígjátéki szerepét szögre akarja akasztani.


Ha még egy ideig folytatod a félrekufircolást, négernek maszkírozom magam, és megfojtlak. Imádkoztál, Izoldácska?


Megtehette volna, hogy Otellóvá minősíti át magát, és kinyiffantja a feleségét. Vagy mindkét jómadarat. Vagy lecsukatja őket. De nem volt rá képes. Maga elé hívatta a szerelmeseket, és mivel tavasz lévén épp lejárt a kilakoltatási moratórium, kipenderítette őket a palotából. Nem akart szerelmi háromszöget, valahogy nem illett a világképébe, meg egy királyhoz is méltatlannak érezte, hogy a feleségén osztozkodjék. Kijelentette, hogy fel is út, le is út, mehetnek, amerre látnak, csinálhatnak, amit akarnak, de akkor nincsenek kiváltságok, jó kaják, szolgahadak, lovagi tornák, flanc és dínomdánom. Szabadság, szerelem, hippi-élet.


Na, nyomás innen, lejárt a kilakoltatási moratórium, örüljetek, hogy nem csaplak agyon titeket.

Aki eddig hülye felszarvazott bolondnak tartotta Márkot, az szerintem most emelje meg a kalapját, mert ez nagyon szép volt tőle. Hozzáteszem, nem minden verzióban ilyen nagylelkű, van olyan változat, amelyben a lisztpróbát nem sikerül megúszniuk a szeretőknek, Márk halálra is ítéli őket, de Trisztán meglóg a halálos ítélet elől, és egy kommandós akcióval Izoldát is megmenti a máglyarakás élvezetétől. Ezután vonulnak ki a vadonba vadászó-gyűjtögető-barlanglakó életmódot folytatni.

Te, hallottad, hogy ezek léböjtkúrát terveznek szexszel fűszerezve? Remélem, tőlünk ezt nem várják. Már a léböjtkúrára gondolok ...

Izoldáék nem kettesben mentek, de nem Brangänét vitték (pedig milyen jó lett volna ezúttal egy más jellegű szerelmi háromszög), hanem Trisztán nevelőapját, Kurvenalt, meg persze egy kutyát. (Petitcrü, az a kis öleb nem bírta volna a strapát, hasznát se lehetett volna venni, így Trisztán egy valódi, belevaló vadászkutya-kölyköt választott: Hüdant). A  túlélőtáborokban edződött pasi még ezen kívül még magához vett 20 aranyat, a hárfáját, az íját, a vadászkürtjét, és némi kaját. Biztos Izolda se ment üres kézzel, de a holmijai felsorolása több posztot is megtölthetne. Vagy összecsomagolt, és mikor Trisztán meglátta a rakományt, úgy hagyta ott az egészet, mint a sicc. Ahová mi megyünk, drágám, ott a túlélő-felszerelésen kívül semmi másra nem lesz szükség. Kemény, nem?


Hadd vigyem még ezt a bőröndöt is! Lécci!

Szerelmes édeskettes úgy, hogy közben egy harmadik, idősebb rokon folyton ott téblábol? Nem gyanús ez? Ha viszont Trisztán nem egy Robinson Crusoe affinitásával rendelkezik, egyedül hogy teremti meg a mindennapi betevőt? Azt tudjuk, hogy profi vadász és trancsírozómester, OKJ képzéssel, mifenével, de úgy elég bajos szerelmi paradicsomban lebegni, ha folyton a kajaszerzés jár a férfiember agyában. És hogy lehet kibírni csak hússal? Maximum hallal? Remetének mentek az erdőbe, vagy élvezkedni?

Gottfried von Strassburg (ne feledjük, az ő Trisztán-verzióját meséljük) nem hajlandó a kajaszerzés, kunyhóépítés, tűzrakás, meg hasonló prózai dolgok szintjére lehozni a sztorit. Egyszerű huszárvágással Petitcrü-féle élőlényeknek nyilvánítja Trisztánékat, vagyis tudomásunkra hozza, hogy a szerelmi idill közepette nem lesz szükségük a szexen kívül más ennivalóra. Ha megéheznek, egymásra néznek, esetleg csókolóznak egyet, ha nagyon éhesek, előveszik ruhájuk alól a legfincsibb husit, ami csak létezik. Mivel a szextől mindenki éhes lesz, ez a különös módszer tuti fogyókúra is egyben, nem kell hozzá semmi más, mint elvonulni az erdő közepére, és megpróbálni egymásból táplálkozni. Jut is, marad is. Illetve egyre kevesebb marad, ha belegondolunk. De van, akinek a sovány nők is bejönnek ...


Éhenhalok, ez már csak csont és bőr ... Lehet, hogy át kellene nyergelnem a húsosabb nőkre.

Trisztánék a kunyhóépítés nehézségeit is megspórolhatták, mert külön a hozzájuk hasonló VIP-szerelmeseknek készült még az ősi időkben egy úgynevezett Minnegrotte vagyis Vénusz-barlang, közepén egy, a szerelem istennőjének szentelt hatalmas franciaággyal. Hmmm … Ugye, nem rossz? Ötcsillagos szálláshely, a világtól elzárva. Ha kajára nincs szükség, és fűteni se kell, egész jól ellébecolgat az ember egy ideig.

De hát ez csupa víz! Beázott, vagy mi van? Hová hoztál, Trisztán?

De ők se örökre rendezkedtek itt be, nem hiába hagyták Brangänét Márknál, és küldték Kurvenalt vissza az udvarba, hogy hintse el a dezinformációt, miszerint Izolda és Trisztán Írországba hajózott, és ártatlanságuk bizonyításán fognak fáradozni, semmi egyében. Na, persze. Ami azt illeti, bizony egyében fáradoztak, bár, ha belegondolunk, a programjuk nem lehetett valami változatos. Egy ideig biztos élvezetes a folyamatos édelgés, a szabad szerelem, a kirándulgatás, lovaglás, vadászgatás. De hosszú távon azért uncsi.

Ó, azok a régi szép idők! Mikor leprásnak öltöztem. Izoldát meg majdnem máglyára küldték. Ehhez képest most itt turbékolunk, mint két idióta. És még kaja sincs. Hogy a sörről, meg a haverokról ne is beszéljünk ...

Ahhoz voltak szokva, hogy bujkálniuk kelljen, színészkedniük, depiben fetrengeniük, parázniuk, adrenalinban fürdeniük, és egyszer csak rájuk szakadt a baromi nagy szabadság. Se napirend, se izgalom (max azon izgulhattak, hogy Hüdant ugatni fog-e, ha lát egy szarvast, vagy nem …), se meglepetések. Izolda mindig ugyanabban a ruhában, kencék nélkül, rongyos hajszalaggal. Trisztán horkol. Meg a kutya dresszírozásával szórakozik. Izoldának nincs kivel sustorognia. Végre itt van álmai pasija, és nem beszélheti meg senkivel, hogy mi történt az éjjel. Ráadásul folyton a nyomorult hárfázás. Beteges dolog. Olyan, mint táskarádiót vinni erdei sétára, hogy nehogy lemaradjunk a vasárnapi focimeccsről.

Vajon Trisztán is unja már? Mit nem adnék egy jó kis viháncolásért Brangänével! És Márk is hiányzik, a fene gondolta volna. Úgy látszik, poligám vagyok ...

Mitagadás, ez a hatalmas idill kezdett mindkettejüknek az idegeire menni. Alig várták, hogy történjen valami, legyen az akár egy kis vulkánkitörés a közelben, amely szürke hamuval hinti be az eget. Vagy törjenek rájuk kóbor lovagok, próbálják elrabolni Izoldát (már, ha még kell nekik rongyos formájában). Jöjjön a vasorrú bába, és próbáljon eladni a királynénak egy mérgezett almát. Kábé mindegy, csak legyen végre eksön!


Hm ... Asszem, lejárt a bájkotyvalék szavatossága. Épp most ment el tőled a kedvem.

Persze van, aki szerint az volt a gond, hogy letelt a bájital szavatossága, mert napra pontosan három évre volt beállítva, és akkor még tudtak a varázslók hosszú távon gondolkodni. A tudomány mai állása szerint is maximum három évig tart a rendkívüli hormonális állapot, amely két embert életük legrosszabb döntéseinek meghozatalára tud rábírni játszi könnyedséggel. Lehet, hogy ez volt a gond, bár szerintem ez az Ádám és Éva-szerű idill már magában gyilkos dolog, ősszüléink se sokáig bírták a heppiséget. Ott épp kapóra jött a kígyó koma, meg a tiltott gyümölcs, ha ez nincs, halálra unják magukat az édenkertben. Kár lett volna értük.


Ehhez semmi köze az adatvédelmi biztosnak. A feleségemről van szó, jogom van megsasolni.

Esetünkben Márk jelent meg újra a színen. Míg a másik kettő kezdte unni a banánt, a királynak egyre jobban hiányzott elsősorban Izoldácska, másodsorban Trisztán, bár ő talán kevésbé. Nem kifejezetten kereste őket, de azért véletlenül pont arra vadászott, ahol ez a luxus-Vénusz-barlang leledzett. Ki tudja, nem vitt-e ő is valaha nőcskéket a különleges menedékházba, amely egyszersmind peep-show-ként is tudott volna működni, ugyanis az ippeg a hatalmas franciaágy fölött elhelyezkedő ablakokon nagyszerűen be lehetett látni a hálóba.

Azon a délutánon, mikor Márk tiszta véletlenségből arrafelé kódorgott, a hivatalos változat szerint valami csodaszarvast hajkurászva, jó nagy lármát csapott az egyébként csendes erdőben. Trisztánék, akármennyire is várták titokban, hogy történjen már valami, alaposan berezeltek. Úgy döntöttek, hogy megtartják ugyan szokásos délutáni szunyókálásukat, de nem nagykifli-kiskiflit játszanak, hanem Trisztán csupasz kardját helyezik az ágyikó közepére, és úgy tesznek, mint egy huszonöt évi házasság után egymásra ránézni se tudó házaspár, amelynek tagjai csak kénytelenségből alszanak egy fekvőalkalmatosságon.

Vedd már elő a kardot, mindjárt jön a férjem. Ha kihúzódsz az ágy szélére, bemagyarázza magának, hogy nem  is volt köztünk semmi.

Márk persze bekukucskált az ablakon, és látta a megrendezett színjátékot. Mindjárt el is hitte, mert el akarta hinni. Nincs ezek között semmi, ha volna, akkor nem fordítanának hátat, hanem szorosan átölelnék egymást álmukban is (bár van, aki így nem tud aludni). Izolda sose tűnt olyan ártatlannak és kívánatosnak, mint éppen ebben a pillanatban. Mitagadás, Márk olyan szerelmes volt, mint az ágyú, és képes volt elfelejteni a sok átverést, megaláztatást, szemétséget, mintha sose történtek volna meg. Mivel a nap éppen erősen sütött, és Izoldácska arcát érte, az aggódó férj virágokat és ágakat szedett, hogy betakarja az ablakot, nehogy már megártsanak annak a drága, fehérbőrű nőszemélynek az ultraibolya-sugarak. (Akkoriban a szolizás még nem volt divat, a grillcsirke-szerű „szépségeket” nem ajnározta volna senki.)

Milyen már ez a Márk, neem? Még szolizni se hagyja a szegény feleségét ...

Mit tett Márk ezután? Hazament, mint aki nem látott semmit? Vagy felkeltette az alvókat? Esetleg valóságos kibeszélő-show-t rendeztek a szerelembarlangban? A következő részben majd elmesélem.

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr871933001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Old Man 2010.04.19. 09:34:11

A "szarvak" olyan, mint a cilinder.Elegáns, de tudni kell viselni.

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.04.19. 09:53:58

Micsoda cliffhanger, kérem... :)
Édes ez a Márk, szegény, komolyan kezdem sajnálni őt, bár ez majdnem minden rész olvasása közben megtörténik velem.
A fogyókúra-tipp azért nagyon tuti.

ngj 2010.04.19. 10:33:22

a poszt elején nem gondoltam volna hogy még Inuyasha-ék is ide fognak keveredni.

amúgy meg felszarvazva csodaszarvast hajkurászni disznóság

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.04.19. 10:41:37

@ngj: Így vágod a japán rajzfilmeket? :) Olykor kapóra jönnek a képek, de őszintén szólva számomra ismeretlen világ. Rá kellett keresnem a gugliban, mire utalsz.

vén betyár 2010.04.19. 10:44:38

Nekem legjobban, az alaptörténet könnyed, vidám hangvétele mellett a napi időszerű, szellemes fricskák, incselkedések tetszenek.
Gratula és köszi!

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.04.19. 10:47:02

@vén betyár: Az egyiket kitöröltem, mert kb ugyanaz volt.
Igen, a napi incselkedések aznap jópofák, de később már nem érti senki. Azért nem baj, a lényeg érthető marad :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.04.19. 11:08:48

@vén betyár: Már egy ideje fent van :) A fogyókúra és a szex sokakat érdekel, úgy látszik.

ngj 2010.04.22. 09:29:47

@Gloria Mundi: csak egy kicsit, van néhány igazán izgalmas, érdekes, elgondolkodtató történet köztük,
süti beállítások módosítása