Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy lesz valaki apáca? És apátnő? Nem feltétlen a hatalmas hivatástudat vezeti erre a pályára, ahogy Letícia nővér blogjából is tudjuk. Nem volt ez másképp a középkorban sem, sőt, akkor még sokkal különösebb indokok is kolostorba irányíthattak egy lányt, mint manapság.


Akkorát lekeverek, hogy a fal adja a másikat, ha még egyszer ilyeneket írsz az önéletrajzodban ... Még hogy én akartam apáca lenni!

Ezúttal azonban nem általánosságban véve az apácasághoz vezető kacskaringós utakról értekezünk, hanem egy bizonyos nőszemélyről és egy bizonyos férfiúról: figyelem, nem kitalált személyek, nem regényszereplők alakítanak itt nektek a mai posztban, hanem hús-vér emberek a XII. századi Franciaországból.

Adott egy jóképű pasi, bizonyos Petrus Abaelardus (vagyis Pierre Abélard) nem mellesleg eszméletlen okos, idővel Európa egyik meghatározó filozófusává növi ki magát. Annyira imádja a tudományokat, hogy lemond atyai örökségéről és csak az agyalgásnak szenteli magát! (Különben lovag lett volna, de hát a fegyverektől már akkor is ódzkodott, ma se a lemilt olvasná, az a sejtésem …)

Ma blogger lennék, de akkor meg kellett elégednem a papíralapú publikációkkal ...

Abélard elég fiatalon iskolákat alapít, meg mindenbe belekotyog, meg akarja váltani a világot, azzal az őrült ötlettel jön, hogy a hitet, a vallást is a logika alapján kell megközelíteni. Nem csoda, ha ellenségei száma exponenciálisan növekszik évről évre, viszont olyan szuggesztív előadó, és annyira penge agy, hogy lassan kikerülhetetlenné válik. Tanít a párizsi egyetemen is, amely akkor a non plus ultra a felsőoktatás területén. (Hol van még a bolognai rendszer, ó ...)

Lehet némi tapasztalata a nőkkel is … Harmincöt éves önmagát később úgy jellemzi, hogy elég jól nézett ki, ráadásul olyan celebnek számított, hogy biztos lehetett benne, ha valamely hölgyet figyelemre méltat, az őt visszautasítani nem fogja. Fő az önbizalom, emberek …

Két legyet üt egy csapásra, mikor rávesz egy balekot, hogy fogadja fel igen csinos és nem kevésbé penge agyú unokahúga mellé házi tanárnak. A balek a párizsi kanonok, Fulbert, az unokahúg meg Héloïse. A nagybácsi a maga együgyűségében hosszú órákra egyedül hagyja a dögös filozófiatanarat, meg a szép és nem kevésbé okos diáklányt, ráadásul még csak meg sem fordul a fejében, hogy ezek a tudományokban való elmélyülésen túl bármit művelhetnének.


Nem kértek egy kis harapnivalót, gyerekek? Biztos kifáradtatok a tanulásban, olyan régen itt ültök a könyvek felett ... Vagy jöjjek később?

Titeket persze nem fog meglepni, hogy például a nyelvtanulás  örve alatt a nyelves puszi gyakorlati oktatása folyt, és ennél a kezdő szintnél nem állt meg a dolog, a dolog elég sokszor állt máshol és másban … Ami mindezek mellett meglepő, hogy Héloïse a tulajdonképpeni tanulmányaiban is haladt, de sokan vallják, hogy két szeretkezés közben lehet csak igazán jókat beszélgetni, például a filozófia legégetőbb kérdéseiről. (Trisztán is házitanítóként kezdte, emlékeztek?)

Abélard egyébiránt fel volt készülve arra, hogy ha ellenállásba ütközik, azt fizikai és nemi erőszakkal letörje. Mint tanárnak, joga lett volna megvesszőzni a diákját, még akkor is, ha nem intézményi szinten volt a tanára, csak magánjelleggel. (Nők nem okulhattak intézményesen, maximum a fürdőházakban.) Historia calamitatum vagyis Hányattatásaim története című önéletrajzában ez a jó filozófiamester töredelmesen vagy nem is olyan töredelmesen bevallja, hogy mennyire el volt szánva és szállva … A szadomazo sem állt volna tőle távol.


Nicsak, miből lesz a cserebogár! A kis szüzecske egészen belelendült, már hanyatt is döntötte a profját. Csak a bal kezét figyeljétek!

OFF: Miközben a posztot írtam, jött a hír, hogy Németországban egy jezsuita iskola paptanárjairól derült ki, zaklatták kisfiú tanítványaikat, mégpedig éveken keresztül. Mi volt az Egyház válasza? Áthelyezte az erőszakoskodókat egy másik intézménybe. No comment … Vagy a kommentek majd érkezzenek tőletek.

Mivel azonban Abélard barátunk csábítani is ugyanolyan klasszul tudott, mint filozofálni, elég hamar levette a lábáról a kis Héloïse-t, a baj csak az, hogy valószínűleg túlzott tiszteletben tartotta a coitus interruptus tilalmát, így kockáztatta, hogy előbb-utóbb becsusszanhat egy gyerek … Hiába, a felhőtlen élvezkedést gyakorta rontják el a nem igazán alkalmas időben, alkalmas helyre érkező porontyok.


Szerintem a rózsafüzér feldobja a szexuális életünket, nem gondolod?

Pedig Héloïse hölgyemény, a történelem egyik első feministája bizony se feleség, se anya nem akart vóna lenni. Levelezése alapján, amelyet szerelmesével folytatott, és amelynek valódiságát gyakran megkérdőjelezik (ha a középkorban nőtől maradt fenn feljegyzés, az meg nem úszhatja anélkül, hogy férfinak tulajdonítsák …), inkább a szolgáló státuszában tudta volna magát elképzelni, mint a törvényes hitvesében. Persze a szolgálót ne szó szerint értsétek, felmosni egyáltalán nem akart, sőt, se a háztartás vezetése, se a gyereknevelés nem smakkolt neki, ugyanis nem jut idő a filozófiára, ha ilyen csip-csup ügyekkel foglalkozik az ember lánya. (Bocsássatok meg nekem, de ez a csaj tudott valamit … A szívemből beszél, nekem se jut időm a filozófiára … Bár, ha a szolgálólányaim csitítgatnák a fiaimat, az nem zavarna annyira, mint Héloïse-t, őszintén szólva.)

Nézd, nagyon kedves tőled, hogy el akarsz venni, de semmi kedvem a gatyáidat mosni. Én értelmiségi nő vagyok, utálok főzni, és ki nem állhatom a gyereksírást.

Ami pedig a szexet illeti, most figyelmezzetek, hölgyek és urak, az csak akkor igazi, ha nem a házasságon belül, kötelességből csináljuk, hanem szabad akaratból, amikor kedvünk tartja … Ezt a XII. században egy nő írta! Le a kalappal ...

Poronty azonban útban lévén, Abélard rávette tanítványát, hogy szökjön az ő családjához, amíg az átcseszett kanonok urat meg nem békítik. Héloïse megszülte Astralabius nevű fiacskáját, de azért kötötte az ebet a karóhoz, hogy neki nem kell a házasság, főleg, mert ez imádott mesterének és szeretőjének csak árthat: sokkal nagyobbak a karrier-lehetőségei, ha nem nős. (Ez manapság fordítva van, állítólag, a nős pasikat gyorsabban kinevezik vezető beosztásba, mint a nőtleneket. Arról most nem beszélek, hogy egy asszony karrierjére hogyan hat a házasság, mindannyian tudjuk.)

 


És fogadom, hogy többé szex közben nem beszélek a dialektikáról ...

Abélard és Héloïse végül is egybekelt, de csak titokban … A nagybácsi ebbe még belegyezett, de unokahúgát mégiscsak arra biztatta, hogy hagyja ott a profot, mire a prof, mily váratlan fordulat, emberek, kolostorba zsuppolta imádott nőjét. Én tudom, hogy szülés után nem fenékig tejfel a szex, de azért rögtön apácának adni mégse kéne a feleséget. Na, így lett a szép Héloïse-ból szerzetesnő, nem lángoló hivatástudatból. Bár egy biztos: a gyereknevelés nyűgét bizony levetette magáról a drága, a fiacskáját egy nagynéni, Dionysia nevelte fel, a család soha nem élt egy fedél alatt …

 


Egyrészt az esküvő után a férjem nem beszélt többé dialektikáról, ha szexeltünk. Másrészt nem bírom elviselni, ha bőg a gyerek! Ezért akarok kedvesnővér lenni.

A kanonok nagybácsi ezt a kolostorba való bezsuppolást nagyon nem vette jó néven az ex-házitanártól, és úgy volt vele, hogy ha a férjecske ennyire nem hajlandó házastársi kötelességei teljesítésére, akkor ugyan minek is neki az a két zacskó ott a lábai között … Tényleg semmi szükség rá, fosszuk meg szegényt ettől a tehertől, hadd szentelje magát a filozófiának.


Ne aggódj, elég birkát kasztráltam már, profi vagyok benne. Még fájni se fog olyan nagyon.

Kedves férfi olvasóim, nem tudom szépíteni az ezt követő fejleményeket, a lányka rokonai ugyanis bandába szerveződtek, meglepték a csábító tanárembert, és kíméletlen módon kasztrálták. Szexuális „bűnök” fennforgása esetén ez egyébként meglehetősen gyakori eljárás volt, úgyhogy akkoriban nem volt épp kockázatmentes az élvezkedés … De azok után, hogy a csábító még feleségül is vette a csábított leányzót, mégis túlzás. Így adja valaki apácának a nejét! (A három önbíráskodó rokon közül később kettő ugyanilyen sorsra jutott, a harmadik valahogy megúszta.)


Nekem már csak a tanítás meg a veszekedés maradt ...


Mihez kezdett eztán a férfiasságától megfosztott főhős? Mi lett Héloïse-zal? Minderre a következő posztban adok választ. Addig is, tanarak, csak vigyázzatok az incselkedő diáklányokkal, jobb a békesség, van elég nő a világon …

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr491724995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nézz · http://www.ejatekok.com/ 2010.02.03. 18:28:22

Sok fiú álmodozik némely női tanárjáról :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.03. 18:55:17

@nézz: Csak nincs sok esélye, hogy elcsábítsák. Olykor megesik, de azt még jobban elítéli a társadalom, mint a pasikat, ha lányokat csábítanak.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.02.03. 19:05:24

@nézz:

És egy pár fiú a férfitanárjáról :-)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.03. 19:06:42

@tiboru: Hát, az inkább fordítva szok lenni, sajna ...

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.02.03. 19:17:07

@Gloria Mundi:

Lenne ám egy-két ötletem az ilyen, fiúk iránt érdeklődő tanárok (és főleg papok) gyógyítására, de nem fejtem ki, mert ahhoz minimum egy szadoblog kéne, olyanra pedig biztos nincs igény :-)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.02.03. 19:19:55

@Gloria Mundi:

Tényleg, nem is kérdeztem: mi ez a nagy pörgés? A második poszt a héten?!

Unatkozunk, unatkozunk?

:-)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.03. 19:38:10

@tiboru: Nem elégednél meg azzal, amit Abélard kapott?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.03. 19:39:40

@tiboru: És még nem is tudod, hogy leadtam egy 12 oldalas inkvizíciós cikket egy folyóiratnak :) Plusz írok egy időutazásos középkorost egy másik folyóiratnak :)
Nálam így néz ki, ha unatkozom ...

Poll 2010.02.03. 20:02:52

"minek is neki az a két zacskó ott a lábai között"

Miféle torzszülött volt ez két zacskóval?

drani 2010.02.03. 20:03:35

bocs, hogy beleszólok, de én egy zacskó/férfiről tudok.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.02.03. 20:13:14

@Poll:
@drani:

Mert el vagyunk korcsosulva, az van. Annak idején még valódi, tökös férfiak voltak a férfiak.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.02.03. 20:14:05

@Gloria Mundi:

Ne, szerintem ne javítsd! Ez ad egy pikáns ízt a posztnak!

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.02.03. 20:16:25

@Gloria Mundi:

Az időutazásos sztori az valami frankó scifi, vagy sima irodalombölcselet?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.03. 20:24:56

@tiboru: Nem igazán sci-fi, inkább időugrás vagy időzökkenés, mint időutazás, de nagyon jópofa sztem.

gumo 2010.02.03. 21:48:57

"Németországban egy jezsuita iskola paptanárjairól derült ki, zaklatták kisfiú tanítványaikat, mégpedig éveken keresztül. Mi volt az Egyház válasza? Áthelyezte az erőszakoskodókat egy másik intézménybe."

Ez a szokásos eljárás. Ezt csinálják az ír katolikus iskolákban, és ezt csinálták a kecskeméti piaristáknál is. Most épp a pesti piárban tanít az egyik.

NAR 2010.02.03. 21:58:22

@Gloria Mundi: Pedig a tanárnők a legjobbak az ágyban :-)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.03. 22:06:49

@gumo: De ideje lenne megváltoztatni ezt az eljárásmódot. Mondjuk haladéktalanul átadni az ilyeneket a világi hatóságoknak. Az elhallgatás és elkenés legalább olyan súlyos bűn, mint maga a zaklatás, sztem. Felfordul a gyomrom, ahányszor ilyet hallok.

gumo 2010.02.03. 22:24:58

@Gloria Mundi: Igen, jó lenne. De házon belül intéznek el mindent, állam az államban. Világi hatóságot még soha nem láttam beavatkozni a dolgaikba :(

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.03. 22:32:12

@gumo: Amikor nyilvánosságra kerül, mint a németeknél, jön a világi hatóság. Portugáliában is van egy évek óta húzódó pedofil botrány, az is egyházi intézményhez kötődik, egy hatalmas árvaház. És nyomoznak, vádat emelnek, előzetesbe tesznek. Sztem itthon is be fog ez indulni vmikor. Persze ehhez az kell, h az áldozatok legyenek olyan hősiesek, h feljelentsék a barmokat, és végigvigyék az egészet, ami szörnyű nehéz. Eleve megnyomorított emberekről van szó.

Dr.Zomboss 2010.02.03. 22:40:05

Nem helyezték át, lelépett venezuelába,vagy hova.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.02.03. 22:51:33

@Dr.Zombonicus:

Észak-Koreában tudnék nekik egy jó kis parókiát, Phenjan külvárosában.

Vagy Szaúd-Arábiában; ott kéne szervezni nekik egy jó kis demokratikus büntetőeljárást.

hogynehogye 2010.02.04. 03:21:48

@Gloria Mundi: neked fizetne hogy hülye légy vagy születési rendellenesség?

hogynehogye 2010.02.04. 03:25:14

@tiboru: annak a pedofil SZDSZ-esnek nincsenek tippjeid? Meg tudod vannak ezek a nagy leleplezett pedofil hálózatok azokról miért nem csámcsogunk kicsit? Ja persze azok nem papok!

vén betyár 2010.02.04. 08:26:01

Csúcs ez a poszt!Tartalmas, fordulatos, olvasmányos, humoros, élvezetes.Régi, szép történet /ha igaz, igaz is/ mai kiszólásokkal, beszólásokkal, szenzációs, szinte rendelésre készült képekkel.
Köszönet!
Gimis korunkban vagy félszáz éve ismertük meg a történet ifjúsági, lágyabb változatát.Elhagyták a keményebb vonalat, szó sem volt gyerekről és házasságról, természetesen így szexről sem.Csak szerették egymást, de nagyon, olyan éteri módon vagy hogy, nagyon átszellemülten.Az irigyek ezt is elirigyelték, megirigyelték, közbeléptek, közéjük álltak.Kolostor, zárda, jó messze egymástól.De a szerelem legyőzte a távolságot, szállt a szerelmes gondolat oda-.vissza mint a szél.Ezt sem tűrhették tovább a gonoszok,kigyomlálták hát minden gonosz szerelmes gondolat forrását.Nagyon szemérmesen fogalmaztak számunkra, a lightosabb verzió homályban hagyta a gyomlálás módját.Komoly és komolytalan kamaszvitákat folytattunk, egyesek /főleg lányok) egészen szélsőséges elképzeléseket forgattak a fejükben, vita csak arról volt köztük, hogy kettőt vagy hármat vágtak-e?Volt aki eggyel is beérte, mert galamblelkű volt a lelkem.
A vége mégis happy lett a dolognak, mondom a szoft változatot kaptuk.Valahogyan mégis összekerültek vénségükre vagy már úgyis mindegy volt, mégis és minden előzmény ellenére és körülmény dacára ásó, kapa, nagyharang.
Egymás mellé temették őket /alá, fölé, milyen sorrendben?-ez további éretlen kamasz viccelődés forrása volt/ és még ott is tovább virágzott, burjánzott köztük a szerelem /az éteri/.Nőtt is a sírjukon két fa, melynek ágai szerelmes ölelésben fonódtak össze.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.04. 08:50:50

@hogynehogye: Abszolúte születési rendellenesség, sztem te szívesen a pszichiátriára utalnál, olyan radikálisnak látszol. De csinálom pénzér is, ha tudsz vkit, aki megfizeti. Nincs jobb, mint olyanért pénzt kapni, amit élvezünk :P

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.04. 08:52:41

@hogynehogye: A papok esetében még súlyosabb a bűn, de a civilek ugyanolyan undorítók. Tkmindegy, h milyen a pártállásuk. Csak a te fejedbe ez a jelek szerint nem fér bele.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.04. 09:00:04

@vén betyár: Jólesnek a szavaid :) A képek szinte egytől egyig valóban a történethez tartoznak, ezért nem csoda, h illenek bele :)
Ami a kasztrálást illeti, erről találtam németül egy nagyon jó leírást, a lényeg, h a korban profik voltak ebben az emberek, és szinte fájdalommentesen oldották meg, sőt, még seb se nagyon maradt, vérzés alig volt. Abélardnak sem lett semmi utólagos baja (fertőzése pl) magától a csonkítástól. Az már más lapra tartozik, h pszichikailag milyen állapotba került, ill. hormonálisan mit jelentett ez a szervezetének.
A heréket távolították el, a hímvesszőt nem, csak, hogy az egykori galamblelkű kislányoknak is választ adjak :)
Minden régi sztori kiherélése pedig általános volt, még Ovidius esetében is milyen jól megcsinálták, ha jól emlékszem, pl a jezsuiták ... Pedig vele nem könnyű :)

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.02.04. 09:21:54

@vén betyár: Én emlékszem rá, mármint mi tanultunk a "szaftosabb" részeit is. Meg ha lettek volna illúzióink az éteri szerelmről-de hát melyik kamasznak van- Villon azért szinte egyértelművé tette aztán, hogy volt ott más is szerelmes gondolatok szálldosásán kívül :)
Viszont valahogy tényleg elvész ez a történet, nagyon jó volt olvasni részletesebben, nomeg ebben a stílusban. Várom (ezt) a folytatást (is) :)

ngj 2010.02.04. 11:42:59

@Gloria Mundi:
köszönöm a posztokat mindig nagy élvezet olvasni őket,

Off

az említett cikkek hol olvashtók?

On

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2010.02.04. 11:44:00

Na, nőket kolostorral, férfiakat kasztrációval büntetni, hmm-hmm. Akkor már inkább maradok nő. A kolostorból valahogy csak meg lehet lógni, de tököt növeszteni?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.04. 13:23:14

@hogynehogye: Annyira örülük az ilyen negatív véleményeknek, mert ritkán kapok belőlük, tudod. Már kezdtem elszállni, milyen klasszul írok. Biztos azért olvasnak több ezren, mert annyira szar, hogy elalszanak mellette.
Hogy mi vagy? Hát sztem inkább nem minősítelek, például olyan ember, aki érvek helyett személyeskedik, és ez egyszerűen csak primitív dolog, semmi más. Egy nővel szemben különösen.
Egyébiránt: "Akinek van humora, az mindent tud. Akinek nincs, az mindenre képes." Gondolkodj rajta, te melyik kategóriába tartozol.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.04. 13:24:34

@ngj: Köszi :) Neked is milen rossz lehet az ízlésed, ha ezt a terjengőst stílust bírod :)
Az említett cikkek még nem jelentek meg, ha itt az ideje, jelezni fogom, hol olvashatók :)

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.02.04. 14:03:50

@hogynehogye: Engem nagyon szórakoztat ez a blog. Ha Neked ennyire fáj, van rá rengeteg megoldás. Elmondtad a véleményedet, ezzel kipipáltad az elsőt, írhatsz sajátot, hogy megmutasd, hogy lehet ezt ügyesen csinálni. Esetleg egyszerűen nem foglalkozol ezekkel a blogokkal, hidd el, sokkal kevésbé idegesítő az olyan írás, amit nem olvasol. Keress olyat, amiben örömöd leled, és hatásukra ki tudsz préselni magadból egy pozitív kommentet. Ja hogy szeretnél rendet tenni a blogvilágban? Nem fog menni, de én ezt egy cseppet sem bánom, és ezzel nem vagyok egyedül , gondolom, ezt azért tudod.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.04. 14:04:31

Na, most véletlen kimoderáltam kedves barátunk, hogynehogye legutóbbi szösszenetét, pedig nem akartam ... Visszatenni nem tudom, meg úgyis elég minősíthetetlen volt, úgyhogy hagyjuk ennyiben ...

vén betyár 2010.02.04. 15:58:16

@Ms. Mazsola:
Egy kis irodalomtörténet, legfeljebb kimoderálják az álszentek.
Zelk Z. a börtönből szabadulva ezzel állított be a Luxorba:
Asszonyok, lányok szervusztok, szia
Kezdődik nálam az impotencia.
Nagy László vágta rá:
Nyelve ha van, Zelk úr
Mindhalálig az elkúr.

vén betyár 2010.02.04. 16:16:56

Hogy jön ez ide?Hát Abélárd is csak feltalálta magát...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.04. 16:34:49

@vén betyár: Itten az álszenteknek nincs adminjoga, úgyhogy nem tudják kimoderálni :)
Abélard nem próbálkozott a nyelves megoldással, asszem, elég hamar úgy döntött, h inkább a kolostor. Szép dolog az orális szex, de egy ffinek tán nincs is kedve rá, ha egyebet nem csinálhat. Már hormonálisan sem, bár erről nem sokat tudok. Átmeneti impotencia és kasztráltság ebben eltérnek ...
Ja, az idézet meg naon jó :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.02.04. 18:30:40

@lunanyuszi:

Csak nem egy kis blogfasiszta bukkant fel már itt is?!

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.02.04. 18:32:14

@Gloria Mundi:

Kár, pedig szívesen elolvastam volna; az ilyen életformák nagyon szórakoztatóak tudnak lenni, ha az ember a helyükön kezeli őket.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.02.04. 18:40:56

@hogynehogye:

A papok minősített elkövetők a megrontásban.

Ha tudsz jogszabályszöveget értelmezni, üsd fel a Btk. 201. § (3) bekezdését (különös tekintettel az olyan elkövetőre, akinek nevelése, felügyelete, gondozása alatt van a sértett).

Mellesleg leszarom én, hogy egy pedofil az bolsevik vagy fasiszta, pék vagy vadászpilóta, húsz vagy nyolcvan éves. A szögesdrótra történő felakasztás előtt még egy órára bezárnám a sértett nőrokonaival egy szobába.

Amúgy gyanús vagy nekem ezzel a pedofil-barátsággal... Lehet, megelőzés céllal kitiltalak a katonablogból, mert az ilyenek imádják az egyenruhásokat.

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2010.02.04. 18:54:35

@vén betyár: :-D
Persze-persze, de azért nincs az a nyelv, ami helyettesít egy pompás obeliszket.

Csuri / Bariildi 2010.02.04. 18:59:11

Naggyon jó kis poszt ez, kiválóan eltaláltad a hangnemet, a mennyiséget és egyáltalán....
De várom a folytatást! (remélem nem lesz 786 részes, mint a németek....)
Valami halvány ifjúkori izé az én fejemben is volt, de tuti, hogy nem ez a sztori.... de ez sokkal életszerűbb.
Hát még Gloria előadásában.
Gratula, az örjöngőkkel meg ne foglalkozz.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.04. 19:18:11

@tiboru: Hát, tényleg sorry, nem volt szándékos, de mindenünnen törlődött ez az örökbecsű iromány ...

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2010.06.11. 18:26:14

Hehe :D Gimiben imádtuk ezt a sztorit. Általában bármit, ami pajzán volt. Majd lesz Villonról is szó? Esetleg Boccaccióról?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.12. 16:12:44

@Donna Anna: Villonról olyan sokat nem tudunk, amit meg igen, azt Faludy enyhén szólva kiaknázta :P De majd a kkori prostikról készülök írni, akkor lesz egy kis Villon. Boccaccio némely sztorija esélyes. Bár inkább olyanokat igyekszem hozni, amelyek kevésbé ismertek, vagy nem hozzáférhetők magyarul.
süti beállítások módosítása