Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Noha a karácsony közeledtével a fenti cím éppenséggel félreérthető is lehetne, nem Jézus fogantatásának körülményeiről készítettem nektek erotikus beszámolót, hanem kedvenc görög mitológiánkból merítettem ismét ihletet. Igaz, vannak bizonyos hasonlóságok, egy szűz, aki valahogy gyerekhez jut, egy gyerek, akit rejtegetni kell, de ezek igazán csak a véletlen számlájára írhatók ... Főszereplőinket már ismeritek, ezúttal a sánta kovácsisten, Héphaisztosz, és a zseniális katonanő, Pallasz Athéné különös kettőséről szól majd a mese.


Így nőnek a kis hercegnők a papa fejére ...

Athéné, Zeusz papa kedvenc kislánya három éves korában eldöntötte, hogy örökké szűz marad, bizonyosan sokkolták apuka kalandjai, mert az azokban részt vevő (vagy csak passzívan tűrő) nők nem jártak túl jól, mint néhány példán érzékeltettem már. Egyébként is túlságosan önfejű és okos volt ahhoz, hogy egy férj elviselje, kivéve persze, ha az a férj abszolút papucs lett volna, ez az opció azonban nem látszott igazán vonzónak Athéné számára. Amint tudjuk azonban, attól, hogy egy nő szüzességet fogad, nem válik láthatatlanná, és a körülötte lebzselő hímek sem szűnnek meg hormonvezérelten gondolkodni.

A trójai háború idején történt, hogy Athénének új fegyverzetre volt szüksége (a  fegyverkezési verseny már akkor sem volt ismeretlen fogalom), de a Svájchoz hasonlóan semlegességet nyilvánító Zeusz papától nem kérhetett kölcsön (egyébként azt tette volna, mert nem szerette feleslegesen költeni a pénzt, főleg a sajátját nem), így felkereste az Olimposz hivatalos beszállítóját, Héphaisztoszt, hogy szép kis megrendelést adjon le nála.


És akkor majd mélyen a szemébe nézek és azt mondom: mindig is kívántalak, Athéné ...


A kovácsisten, aki, mint tudjuk, a főállásban másokkal kettyintgető Aphrodité férje volt, odahaza nyilván nem kapott elég gyengédséget, mert igencsak elöntötte a forróság, mikor megpillantotta a büszke, military cuccban feszítő szépséget (pedig egy kovácsműhelyben ugye alapban nincs valami farkasordító hideg), félrelökte a megrendeléseket általában intéző kereskedelmi igazgatóját, és maga ült le a lakályos kis irodában, hogy apróra megtárgyalja Athénével, pontosan milyen extrákkal szeretné azt a páncélzatot …


Ja, ez a nyelvöltögető srác a nyakamban nem pokémon. Halálra kéne rémülnötök tőle!

Az üzleti megbeszélés végén, mikor arra került a sor, hogy Héphaisztosz végre előrukkoljon az árajánlatával (anyagköltség, munkadíj, alkalmazottak bére, ÁFA, egészségügyi hozzájárulás, egyéb), a kovácsisten hátradőlt a székben, és tenyérbemászó vigyorral kijelentette, hogy ő gyengéd érzelmekkel viseltetik Athéné iránt, ezért egy fillért, buznyákot, drachmát vagy tálentumot se hajlandó zsebre tenni a melóért, az egész, cakk und pakk ajándék lesz.  

 


Mi van, főnök? Hogy mi ingyér dolgozzunk, mert te kufircolni akarsz a katonalánnyal? Nem erős túlzás ez?

Athéné megvonta a vállát, és konstatálta, hogy annál jobb, ugyanis valóban sóher volt a szentem, ellenben soha nem sokallta, ha valaki őt dobta meg valami értékesebb holmival. Csak úgy eszembe ötlött, hogy ez a naivitás nem abból fakadt-e, hogy Zeusz papa térdén lovagolva már három éves korában megrendelte ajándékba a fél világot, plusz toronyórát aranylánccal, és a drága papa nemhogy a fenekére vert volna, hogy ez már sok lesz, hanem még rátett egy lapáttal, persze nem a popsijára (például egy város helyett mindjárt harmincat adott neki, zsebből …) Lányos apák, kedveseim, csak vigyázat a kis hercegnők túlságos elkényeztetésével!


Na, srácok, milyen a kétcsöves puskám? Lemilesek pontosíthatják a márkát ...

Athéné tehát elégedetten távozott, és még gondolatban meg is veregette a saját vállát, hogy mennyire szeretetreméltó egy nőszemély ő … Mert nem sejtette, miféle aljas szándékai lehetnek a szegény Héphaisztosz mesternek. Emlékszünk még arra a sztorira, amelyben a fél Olimposz gyönyörködött a féltékeny férj által fogságba ejtett házasságtörő párocskában, Aprhoditében és Árészben? Nos, akkor Poszeidón már megtréfálta a magából hülyét csináló Héphaisztoszt, addig csűrte-csavarta a szót, míg kiszabadította a szeretőket, ráadásul a kovácsisten még a követelt váltságdíjból se látott egy petákot sem.


A vak is látja, Héphaisztosz, márpedig te csak sánta vagy, hogy a csaj kiöltözött a kedvedért. Nézd, még fülbevalója is van! Jó, hogy lehetne csiszolni a stílusán, de a lábát széttette, az tagadhatatlan.

Ez a Poszeidón valószínűleg nagy mókamester lehetett, vagy baromira unta magát a tenger fenekén, mindenesetre ezúttal azt a sztorit adta be a szegény naiv kovácsistennek, hogy Athéné ám nem a fegyverzet miatt kereste fel igazából, az csak ürügy! A szüzecske megunta, hogy férfi nélkül tengődik, és Zeusz papa jóváhagyását is élvezve kiszemelte magának az erőtől duzzadó, zseniális mesterembert, akarom mondani istent, és azt reméli, hogy az se szó, se beszéd megerőszakolja, mikor legközelebb benéz a műhelybe.

Héphaisztosz mind egy szóig elhitte az egészet. Végre valaki felismeri az ő rejtett értékeit! És pont ez az okos, ámde a szerelemben oly tapasztalatlan kis Athéné, azzal a szende arcocskájával. Úgy tesz, mintha minden testiség hidegen hagyná, pedig valójában forr a vére, és felizgatja már az izzó vas látványa is! Na, csak kerüljön a kezei közé.


Ha nem melóztok rendesen, fiúk, rátok uszítom a szfinxet a sisakomról.

Athéné jött is, hogy ellenőrizze a munkálatokat, mert a mesterembereknek mindig jobb a körmükre nézni. Nehogy lazsáljanak, vagy homlokegyenest mást csináljanak, mint amit a megrendelő kitalált. Héphaisztosz jó előre meglazította az ágyékkötőjét, hogy ne kelljen sokat lacafacázni, ha elérkezik a támadás ideje. Egyébként mást nem is viselt izmos testén, minek, ha úgyis ömlik róla a víz.

Athéné álmában nem gondolta volna, hogy a kovács az ő szüzességére pályázik, és mikor megérezte, hogy satuba fogja a karjaival, vadul dulakodni kezdett vele, a sok edzésnek köszönhetően szerencsére ő is jó erőben volt, így sikerült elrugdosnia magától az erőszakos közösülésre pályázó delikvenst. Héphaisztosz azonban annyira fel volt izgulva, hogy az utolsó pillanatban elsült, és ondója az istennő combján kötött ki.


Na neee! Akkor most elmarad az úszóverseny, amire annyit készültünk?

Normális esetben az ilyen ondónak az a sorsa, hogy letörlik és megfeledkeznek róla, de nem ám akkor, ha egy isten csodás szerszámából származik. (Még ha azt az istent Héphaisztosznak hívják is, azért csak isten …) Athéné fogott egy kis gyapjút és valóban letörölte a nemes nedvet magáról, de mivel épp nem volt kuka a közelben, meggondolatlanul lehajította az Olimposzról (szemetelünk? szemetelünk?), a kis lövedék pedig éppen Athén közelében landolt, és merő véletlenségből teherbe ejtette Gaiát, a Földanyát, aki ugyancsak merő véletlenségből arra sétafikált, és épp volt szabad kapacitása a megtermékenyülésre.
 

Pedig épp elhatároztam, hogy mostantól a karrierépítésre fogok koncentrálni!

Földanya mindjárt megérezte, hogy valami nem kóser, és felszólt az Olimposzra, hé ki dobálózik itt ondós vattával, fiatalok? Épp nem volt semmi kedve újabb gyereket vállalni, főleg úgy, hogy azt se tudja, ki fia, borja … Ingyen béranyáskodjék? Azért ami sok, az sok … Athéné erre odaslisszolt hozzá, és elmesélte, mint esett a dolog. Földanya még jobban fölháborodott, hogy ő már ki se teheti a lábát otthonról, mert mindenféle veszélyes lövedékek cikáznak az Olimposzról! Hová jutunk így? Gyanútlanul sétálgató tisztes matrónákat termékenyítenek meg akaratuk ellenére? Hát micsoda világ ez, kérem?

Mivel az abortusz intézménye még nem volt feltalálva, a gyereket muszáj volt mégis kihordania, de azt kikötötte, hogy felnevelni már nem fogja, elvégre semmi köze hozzá, csináljon vele Athéné, amit akar. (Hogy Héphaisztosz, mint apa hová lett a történetből?  Jó lenne tudni …) Az istennő megvonta a vállát, na jó, ő majd csinál azt, amit akar … Földanya nagy méltatlankodva ki is hordta a gyerkőcöt, aki fiúnak született, az Erikhtoniosz nevet kapta, de nem a keresztségben, oszt az istennők jó szokása szerint, ahogy Adoniszt, őt is bedugták egy kosárba, hogy ne kelljen vele bajlódni. A gyereknek ugyanis volt egy kis születési rendellenessége, kígyófarok volt a lába helyén. Más ábrázolások szerint megvolt szépen mind a két lába, csak egy kígyófarok társaságában. (Naná, hogy fallikus szimbólum ...)


Na tessék, itt van a kissrác, de engem ne kényszeríts még egyszer béranyaságra, Athéné, mert megjárod.

Athéné a kosarat, amely a jelek szerint inkubátorként funkcionált, mert a benne rejtező csecsemő nem halt se szomjan, se éhen, rábízta Kekropsz athéni király lányára, Aglauroszra. A sztoriban csak az a meglehetősen furcsa, hogy Kekropsznak is kígyófarka volt, tehát mintha a kissrác nem is Athéné félresikerült kalandjából származott volna, hanem Kekropsz unokája lenne ... Persze a dolgot azzal is lehet magyarázni, hogy Kekropsz, akinek legnagyobb tette, hogy bevezette a monogámiát, szintén Gaia fia volt. Aglaurosz szépen vigyázott is a kosárra egészen addig, amíg Hermész, a szárnyas sarus, kalapos tolvaj és halottlátogató isten (aki a képeken úgy szokott kinézni, mint egy transzvesztita rosszabb napjaiban) kővé nem változtatta.


Ez az izé egyébként sosem akadályozta Kekropszot semmiben, főleg a gyereknemzésben nem.

Egész röviden, az asszony bűne annyi volt, hogy kenőpénz elfogadása ellenére se tett keresztbe egy szalmaszálat se azért, hogy Hermész bejuthasson egyik leányához, Herszéhez, akit az isten le akart teperni (hogy az udvarlás miért nem jutott eszükbe ezeknek az istenségeknek? kérdezzetek könnyebbet.) Hermész bepöccent, és ekkor változtatta kővé. Ha már ott volt, gyorsan megerőszakolta Herszét, aki mindjárt teherbe is esett, és két gyereket szült az erőszakoskodó Hermésznek, merthogy istensperma nem vész kárba, ahogy bátorkodtam említeni. 

 Nem teljesen világos, hogy mennyi idő telt el ezt követően addig, hogy a három nővér nem bírta tovább ... Na nem azt, hogy sose jut el Moszkvába, hanem  azt, hogy sose nézhet bele az ominózus kosárkába, amelyet a szoborrá vált mama őrizgetett annyi ideig (a kosárka néha biztos mocorgott, és ez szemet szúrt a lányoknak). Végül persze belekukucskáltak, és meglátták a kígyófarkú gyereket. A mese szerint úgy megrémültek, hogy mind a hárman leugrottak az Akropoliszról, de vajon mitől rémülhettek meg ennyire, ha a saját nagyapjuknak is kígyófarka volt? Tán csak nem azt gondolták, hogy az anyjuk a nagyapától szülte ezt a gondosan rejtegetett babát? (A sztori egyébként annyira zavaros, és annyi verziója van, hogy a képzőművészeti ábrázolásokon a nővérek Kekropsz lányaiként és nem unokáiként szerepelnek.)


Mit rémüldözöl már, a nagypapi is így nézett ki kiskorában ...

Athénét egy fehér holló értesítette az eseményekről, ekkor ugyanis a hollók még fehérek voltak, de ettől feketék lettek szegények, pedig mit tehettek az egészről. Ráadásul az istennő még ki is tiltotta őket az Akropoliszról. Nincs igazság a földön. Meg a fák tetején se. Athéné mindenesetre rájött, hogy a gyerekeket jobb nem kosarakban rejtegetni, mert előbb-utóbb baj lesz belőle, és maga mellé vette Erikhtonioszt, oszt annyira megszerette, hogy azt rebesgették, az ő fia. Ami ugye teljes abszurditás.


Na, ki ugrik először?

Erikhtoniosz később Athén királya lett, és bevezette nevelőanyja, Athéné kultuszát (naná, hogy nem Héphaisztoszét), megtanította az emböröket az ezüst felhasználására (ez viszont arra utal, hogy a génállományában mégiscsak ott rejteztek a kovácsisten tulajdonságai), valamint feltalálta a négylovas fogatot. Nem is rossz teljesítmény egy ondós gyapjúcsomótól, ugye?
 

 

Elméláztam, hogy felirat nélkül ez a kép akár karácsonyi képeslapként is elmenne ...

Mára ennyi volt, drágáim, legyetek jók, és ne olvassatok sok pajzán posztot, majd csak szenteste után!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr531609886

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zeuszt szeretni - avagy Jézus, Zeusz fia? 2009.12.21. 19:12:01

Avagy melyik Istent is érdemes szeretni és miért? Középiskolai tanulmányaim alatt ismerkedtem meg a görög mitilógiavilággal. Nagyon eltér a zsidó-keresztény bibliai mondavilágtól. A görögöknél valahogyan emberibbek az Istenek. Nagyon aranyos és bohém...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.12.21. 11:45:36

Ez nagyon jó :-D Szegény Gaia vajon terpeszfejenállást végzett, hogy pont jó helyen találták el a spermás vattával? És mire jó, hogy a gyerek kígyófarokkal születik? És ha Gaia a földanya, Héphaisztosz meg azért mégiscsak isten, akkor a gyerek nem lesz legalább félisten? Vagy teljesen?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.21. 13:37:08

@Ms. Mazsola: Én is elméláztam rajta, h Gaia hogy csinálta, de sztem ő minden testfelületén képes teherbe esni :) Szóval egy kis istenondó bárhol érinthezhet az anyafölddel, máris lesz belőle valami. Láttuk, h a tengervíz is megtermékenyül, ha ondó hullik bele, így lett Aphrodité.
Nem jó semmire, ha a gyereknek kígyófarka van, de a kígyó a phallosz egyik szimbóluma, vallástörténetileg termékenységi rítusra utal.
De, a gyerek is teljesen isten, ha mindkét szülője az.

proletair · http://lemil.blog.hu 2009.12.21. 16:38:14

az a puska ott az amazon kezében nem két csövű, és ránézésre Thompson.
Amúgy remek poszt:)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.21. 16:40:42

@proletair: Köszi, javítom is. 2 csövet látok, akkor az egyikből nem jön lövedék, de az minek? :)

NagyTeve · http://www.uniforminsignia.org 2009.12.21. 16:48:34

@Gloria Mundi: az a tölténytár. Ahogy elnézem, 8 töltényes.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.21. 16:50:27

@NagyTeve: Tudtam, h rátok mindig lehet számítani! :) Csak 1 kis katonai dolgot kell betennem, és jönnek a kommentek. Kár, h a mitológia ennyire nem mozgatja meg az olvasókat. Köszi a felvilágosítást.

proletair · http://lemil.blog.hu 2009.12.21. 16:58:33

@Gloria Mundi:
Ahogy Nagy Teve kolléga jelezte, bizony, abban az alsó csőben vagyon a sok töltény, hosszában. A lövés után a képen látható amazon a bal kezével egy erotikus mozdulattal (hogy a blog témájába illeszkedjen) a "markolatot" előre, majd hátra húzza, ezzel elvégzi a előbb az ürítést, majd az újratöltést. khm.

proletair · http://lemil.blog.hu 2009.12.21. 17:49:18

@Gloria Mundi:
Ugye milyen érdekes? Ha ez a flinta egy pasi kezében van, az minimum férfias. Ha nő kezében, akkor meg minimum szexi:)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.12.21. 17:49:57

@Gloria Mundi:

Hát még ha a visszalökését (rúgását) éreznéd :-)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.12.21. 17:50:17

Hohó, csak most látom, hogy bevezetted az előzetes moderát... No, majd csatlakozom a közösséghez.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.21. 17:54:35

@tiboru: 1x majd kipróbálok vmi ilyen visszalökéseset, h tudjam, milyen :) Még soha nem voltam közelében se a lehetőségnek ...
Ja, bevezettem, de ha nagyon munkás lesz, akkor visszaállítom az eredeti rendet. Elég szűk kör szokott kommentelni, remélem, ők belépnek.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.21. 17:57:57

@proletair: Vajh mért van ez? Mert a hatalom szexi? Ember fegyverrel a kezében=ember hatalommal a kezében ... Azon túl, h a fegyverek formája is gyakorta emlékeztet bizonyos testrészekre :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.12.21. 18:35:35

@Gloria Mundi:

Csak nem a dobócsillagra gondolsz?!

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.21. 19:03:53

@tiboru: Arra nem, mert azt nem is ismerem :) Xena használt hasonlót?

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.12.21. 19:26:48

Köztudott dolog, hogy Jézus is Zeusz porontya.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.21. 19:28:27

@IGe: Ezt hogy érted? Zeuszt azonosítod Jahvéval?

rmr 2009.12.21. 19:34:54

Fenomenológia ide vagy oda, jó hogy nem vész kárba a jófajta mennyei spricc, elvégre az archetipikus ffi princípiumot hordozza, ha akarom, maga a logosz :D

NagyTeve · http://www.uniforminsignia.org 2009.12.21. 19:35:30

@Gloria Mundi: a chakram nem dobócsillag! inkább dobógyűrűnek nevezném! és ami az alakját illeti ... nos, az megmagyarázza tiboru felvetését :D

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2009.12.21. 22:22:55

Azert, hogy ennek a Gaianak mennyire konnyen megy...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.21. 22:34:47

Nem tudom, hogy lehet, de van, aki a valódi nevén jelenik meg a közösségben, gondolom, nem szándékosan. Hm?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.21. 22:36:30

@NagyTeve: A legtöbb fegyver azért éppen nem női nemiszervre emlékeztet ... De hát kinek mi jut eszébe elébb :)

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.12.21. 22:44:46

@Gloria Mundi: Részemről egyáltalán nem szándékos, próbáltam átállítani, nem ment... :-( Na mindegy, szóval az a gombán guggoló pucér manó az egy mazsola, csak jól álcázza.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.12.22. 08:35:26

@Gloria Mundi: @Ms. Mazsola:

Az indás adatlapon (indanet adatok - "itt választhatod ki, hogyan jelenjen meg a neved az Indaneten") kell bejelölni egy olyan opciót, hogy "becenevemmel".

Asszem legalábbis.

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.12.22. 10:21:41

@tiboru: Bejelöltem, a rendszer ellenben magasról pottyant arra, hogy én mit akarok. Próbáltam a vezeték és keresztnév kitörlését is, az nem jött be, ,,elmenti", aztán minden marad a régiben.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.22. 11:26:24

@Ms. Mazsola: Nem is értem, h hogy került a neved a rendszerbe eredetileg. Az e-mail címből, gondolom ... De nem feltétlen kéne ott lennie.
Esetleg a rendszergazdáktól kérhetnél segítséget.

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.12.22. 11:50:43

@Gloria Mundi: Pff, bocs, most fuldoklom a röhögéstől :-D Pont ma ostobáztak le az Ellenőrzőn a rendszerek mindenható gazdái... De lehet, egy ismerősömet lehet, hogy ráeresztem a problémára.

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.12.22. 12:02:10

@Gloria Mundi: Na, reklamáltam indáéknál. Majd egyszer választ is kapok. Ha nem lehet módosítani, mert mindig visszaugrik módosítás előtti állapotba, akkor kilépek a közösségből, törlöm az indám, regisztrálok újat, és belépek úgy.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.22. 15:07:48

@IGe: Köszi a trackbacket, életemben az első ...
No, de amit a görög istenek bohémságáról állítasz, az azért nem teljesen felel meg az igazságnak, már amennyiben mítoszok esetében igazságról lehet beszélni. Igyekeztem eddig nem a legdurvább sztorikat prezentálni, mert ez kedvcsináló és nem elrettentő blog, de vannak azért raktáron elég kegyetlen dolgok is. Zeuszt láthatjuk jópofa nőfaló pernahajdernek, de az egész jelenség ennél sokkal bonyolultabb. A mítoszok ráadásul folyamatosan alakultak, változtak, idomultak az épp aktuális ideológiákhoz (ez a későbbi mítoszokkal is így van, természetesen), tehát nincs egyetlen megfogható Zeusz-kép sem. Ami Jézust illeti, mivel igencsak élő vallás központi figurájáról van szó, csínján kell bánni minden kijelentéssel. A következő posztban lesz róla szó.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.22. 15:10:17

@Ms. Mazsola: Szegény, nem gondoltam, h ez ilyen bonyodalmakhoz vezet, de még szerencse, h nem bosszankodsz, hanem inkább nevetsz rajta ... A rendszergazdák meg mindig játsszák az olimposzi isteneket, főleg, ha vmit nem tudnak megoldani. Akkor a felhasználó a hülye, h miért akar olyat, amit ők nem tudnak megoldani. Ismerős ...

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2009.12.22. 15:30:41

@thyles újra: A sperma=logosz :) Jó :) Ha akarod, minden lehetséges. Főleg a mitológiában ...

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.12.22. 23:25:23

@Gloria Mundi: Hát, az Ellenőrzőn nekik volt igazuk, csak a hangnemmel volt problémám. De gondolom az informatikai suli nem sok diplomáciai oktatást nyújt.
És milyen poszt lesz Jézus-Zeusz témában? Gondolom karácsony után kapjuk, de nem is baj, mert én is eltűnök pár napra innen, tehát még most szólok: Boldog és Békés Karácsonyt Neked, Gloria és a Blog Törzsközönségének is!

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.23. 00:07:57

@Ms. Mazsola: Nem Zeusz-Jézus téma lesz, csak Jézus, és már holnap :) Mikulás-Jézus, karácsony, ilyenek.
Sztem nem kell ahhoz diplomáciát tanulni, h vki civilizáltan kommunikáljon, de sajna elég keveseknek megy. Szép ünnepeket neked is!

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.23. 00:09:03

Tudja vki, h a tagelés mi pontosan? A hellókarácsonyos dologba szeretném betenni a következő posztot. A címkékhez rakjam be ezt a jelszót? Az elég?

NAR 2009.12.23. 00:15:21

@Gloria Mundi: Azért ott van a kard_hüvely_, ami ha nem is fegyver, elég közel van hozzá :-) Meg Kövér Berta is fegyver volt.

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.12.23. 07:54:55

@Gloria Mundi: Na, csak nem bírtam magammal, asszem netfőggő vagyok. A tag az elméletileg címkét jelent. Legalábbis tavaly úgy működött ez a hellókarácsony, hogy ezt a címkét is beírod a bejegyzésedhez, és elvileg aztán majd szelektálnak a Hallókarácsony-blogba. (De mint gyakori címlapost, valószínűleg beválogatnak elsőre.)
(Szegény Zeusz kimarad a Jézuskás sztoyból, így járt.)

vén betyár 2009.12.23. 08:20:20

Hívők és hitetlenek
boldog, békés ünnepeket!

Ms. Mazsola:

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.23. 09:16:53

@Ms. Mazsola: Köszi, akkor jól sejtettem, meg is tettem. Netfüggőség igaz lehet :) Azért pihenj is!

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.12.23. 09:18:15

@vén betyár: Lemaradt vmi ebből a kommentből vagyis jókívánságból?

vén betyár 2009.12.23. 13:41:07

@Gloria Mundi: Igen!
Boldog Újévet mindenkinek!

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.01.02. 10:54:50

@Gloria Mundi:

Jézus, mint Zeusz poronytya természetesen a valóságban szintén szerette a csajokat. Itt van róla a bizonyíték:

www.virtus.hu/index.php?id=detailed_article&aid=1814

Ja egyékként ha úgy gondolod, szívesen veszem a regisztrációdat és az írásaid felrakását a vallaskritika.virtus.hu/ -ra, ahol a vallásparódiáktól a vallástudományig sok mindent felölel.

vallaskritika.virtus.hu/

Vallástudomyányi írások pölö:

vallaskritika.virtus.hu/index.php?id=list&where=222
süti beállítások módosítása