Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mielőtt teljesen megfeledkeznétek Brünhildéről, a harcos amazonról, akit bunyó nélkül nem lehetett lefektetni, visszatérünk hozzá, és elmeséljük, hogyan alakult különösen létrejött házassága Guntherrel, az örök másodhegedűssel, illetve mi történt a másik párocskával, Siegfrieddel és Kriemhildével.


Mióta Gunther felesége vagyok, már egy miniruhát se vehetek fel ...

Talán emlékeztek még Siegfried Brünhilde elleni, idegenben aratott kiütéses nászéjszakai győzelmére, és arra, hogy nem tudhatjuk, valójában ki vette el a harcos izlandi amazon szüzességét, valamint ezzel együtt bivalyerejét. Siegfried volt a tettes? Vagy Gunther? Örök titok marad.

Annyi biztos csupán, hogy Siegfried győzelmi trófeákat is magával vitt a kék-zöld foltokon és karmolásokon kívül: mégpedig a Brünhilde ujjáról lehúzott Nibelung-gyűrűt (amely jog szerint őt illette ugyan, de egyszer már elajándékozta), meg az  Aphroditééhez hasonlóan multifunkcionális övet, amely ugyan nem rendelkezett feromon-kibocsátó és villámhárító extrával, de vőlegények összekötözése és felfüggesztése kiválóan alkalmas volt, sőt, sejthető, hogy ez az öv kölcsönözte Brünhildének a leánysága alatt élvezett rendkívüli erejét, nem a szűzhártyája. Az öv elcsaklizása abszolúte lopás számba ment, csak, hogy a tényállást rögzítsük.

Mi van? Siegfried EGY övet vitt haza? Az is valami? És ez nevezi magát bunyósnak?

Legegyszerűbb mindig egyenest megmondani az igazat, főleg a saját feleségünknek, gondolhatta naivan a kedves Siegfried (nagyon naiv fiú volt szegény) … Meg úgyis kedveskedni akart a két lopott ajándékkal. Még jó, hogy a régiek számára a használt és törvénytelen úton szerzett cikkek újraajándékozása nem számított ízléstelenségnek (különben is, a hadizsákmány az hadizsákmány). Siegfried, miközben kedves felesége a másik nő körmeinek nyomait vizsgálgatta férje testén, szépen elregélte, hogy mit művelt, hogyan segített be Gunthernek, és birkózott a sógornővel (érdekes, hogy Kriemhilde nem lett állati féltékeny). Aztán átnyújtotta a gyűrűt meg az övet, de azzal a kikötéssel, hogy Wormsban, amíg Brünhilde a közelben van, Kriemhilde nem viselheti őket, bármennyire is nehezére esik (tényleg nehezére esett, na).

A Siegfried-Kriemhilde páros elég hamar le is lépett, mentek haza, hogy összehozzanak egy gyerkőcöt, meg az asszony kiélvezze a gyűrűt meg az övet. Brünhilde maradt Guntherrel, és ahelyett, hogy gyerkőcöt hozott volna össze vele, egyre csak azon törte  fejét, hogy őt mennyire átejtették, és, hogy ki kell derítenie, miben állt a trükk, ha addig él is. De ő bizalmatlan nőszemély volt, nem fogadott fel magándetektívet, inkább belenézett a férjecske könyvelésébe, és feltűnt neki, hogy Siegfried, Gunther hűbérese bizony nem tejel egyáltalán. Se védelmi pénz, se adó, se semmi.


No, akkor kezet rá: alanyi áfamentességet élvezhettek, és elég évente egyszer adóbevallást benyújtanotok.


Márpedig ez merőben szokatlan eljárás. A hűbéres ugye azér van, ahogy a neve is mutatja, hogy hű legyen, meg bért fizessen. Mit ér az ember olyan adófizetővel, aki nem fizet adót? (Érdekes, hogy ez ma sokakban nem merül fel kérdésként, de üsse kavics.) Brünhilde a könyvelési papírokat lobogtatva nekirontott a murugya Gunthernek, aki csak hímezett-hámozott holmi elévülhetetlen érdemekről, baráti szívességről, rokoni szálakról. Az asszony részleteket követelt, a szívességek tételes felsorolását és több szakértő által végrehajtott értékbecslését. Különben is, Siegfriedé az egész Nibelung-kincs, mi az, hogy pont ő nem fizet? (És ki lopta el a gyűrűmet meg az övemet, a fenébe is?)

Hagen, elég sötét már a lelked, vagy még dolgozzunk rajta egy keveset?

Gunther nem engedett, inkább kerülte a feleségét, tán még a hálószobából is kiköltözött, mert Brünhilde hiába veszítette el emberfeletti erejét, azért továbbra se volt egy kezesbárány az ágyban. És azt a kampót ott a plafonon, azt nem volt hajlandó leszereltetni … A királynénak váratlan szövetségese akadt egy búval bélelt és nagyon sötét lelkű udvaronc, bizonyos Hagen személyében, aki legjobb úton járt az elkárhozás felé. Ez se bírta elviselni, hogy Siegfried nem perkál semmit a királyának, mitöbb, a nyomoronc vándorénekesek is folyton csak róla kornyikálnak. Tele volt a hócipője az egésszel, úgyhogy buzgón támogatta Brünhildét, amikor az előállt kedveskedő javaslatával, hogy Gunther hívja már meg vendégségbe a hugicát meg a sógort, az se baj, ha hozzák magukkal az egész Nibelung-kincset.

Én oda se bírok nézni, annyira izgulok!

Nagy úr a honvágy, úgyhogy Kriemhilde rábeszélte a férjét, fogadják csak el a meghívást, és persze esze ágában se volt otthon hagyni azt a két dolgot, amit a világon mindenütt, csak épp Wormsban nem hordhatott. A párocska megérkezett, a rendezvényszervezők exkluzív lovagi tornával kedveskedtek, amely a korban felülmúlhatatlan sporteseménynek és társasági összejövetelnek számított, a felcserhallgatók számára pedig rendkívüli értékes szakmai gyakorlatnak. Ráadásul akkoriban a főmuftik se a kényelmes páholyból nézték a versengést, hanem az aggastyánkoron innen (amelyet kevesen értek meg) muszáj volt nekik is részt venni, úgyhogy nem pocakosodhattak meg, mint manapság.

Ááááááá, te, ott hátul, a bal oldalon van egy lyukas fogad!

A páholyban a hölgyek ücsörögtek, és azonkívül, hogy egymásnak divatbemutatót tartottak, még a lovagokat is fumigálták. Kár volt Brünhildét és Kriemhildét egymás mellé ültetni, mert hamarosan a B-középet megszégyenítő stílusban vitatkoztak arról, hogy kinek a férjecskéje a jani. Brünhilde APEH-ellenőri allűröket vett fel, és holmi jobbágynak titulálta a sárkányölő Siegfriedet, akinek a felesége tulajdonképp cselédlány, ha nem vette volna még észre, Kriemhilde pedig kijelentette, hogy ő nem fél semmitől, mérjék csak össze az erejüket az esti templomlátogatás alkalmával: aki előbb lép a székesegyházba, annak van joga a másikat lealázni. (Érdekes kihívás, mindenesetre …)


Na, mondhatom, jópár kilót felszedtél magadra, mióta legyőzted a bátyámat távolugrásban. De azért ne aggódj, cafkának így is megfelelsz.

A templom elviekben arra való, hogy az ember lánya békés és jámbor szívvel imádkozni menjen oda, na meg, hogy a legújabb ruháját mutogassa, és szemezzen a pasikkal, de ezúttal az ég világon semmi másra nem volt jó, mint hogy a kapuja előtt a két királyné pocsékul egymásnak essen verbalice. Brünhilde megint a cselédlány-hasonlattal jött, a másik viszont azzal állt elő, hogy ha az ő embere egy jobbágy, akkor Brünhilde egy jobbágy cafkája, csak, hogy ne haljon meg hülyén. Az izlandi amazon nem ilyen bunyókhoz szokott, ez a mondat úgy gyomorszájon vágta, hogy köpni-nyelni nem tudott, és persze Kriemhilde rongyolt be először a templomba.

Brünhilde végigvárta a misét, mielőtt magyarázatot követelt volna, de aztán megkapta azt is: Kriemhilde gúnyosan felvilágosította, hogy nem ám Gunther bunyózott és kufircolt vele a nászéjszakán, hanem az ő sárkányölő, bátor és erős férjecskéje, Siegfried. Bizonyítékok? Bizonyíték kell? Tessék, itt a Nibelung-gyűrű, meg a flancos öved, nem hiányoltad őket egész idő alatt? Mégiscsak jobban állnak nekem, mint egy ilyen jöttmentnek …


Női divatkollekciónk újabb darabja: harmadkézből eladó kissé divatjamúlt, de veretes női öv, teherbíró képessége ca. 150 kiló, szűzlányoknak ca. 12 férfiúnyi erőt biztosít, szüzesség elvesztése esetén garanciát nem vállalunk.


A régi, bunyós Brünhilde ezt a dolgot valószínűleg fizikai erőszak alkalmazásával tisztázta volna, de a szüzességével a férfiúi agressziója is odaveszett a jelek szerint, úgyhogy ahelyett, hogy behúzott volna egyet legalább Siegfriednek, sírva rohant Guntherhez, és elégtételt követelt. Gunther majdnem szívinfarktust kapott (hátha megint a kampón végzi), de Siegfried mindenre megesküdött, ami szent, hogy nem kufircolt  ő soha a hűbérura feleségével, és ilyet nem is mondott, ellenben majd előveszi Kriemhildét a hülyeségei miatt. (Meg Gunther is zabolázza meg a hisztériázó feleségét, mit zavarják itt meg a lovagi tornát, meg a nemzetközi békét.) Csak úgy halkan jegyzem meg, szerintem Brünhilde nem attól volt oda, hogy Siegfried vette el a szüzességét, hanem attól, hogy utána nem folytatta vele a játékot.


Te hülye, ha már elkezdted, miért nem fejezted be? Csak neked tartogattam a szüzességemet, nem verte ki a szemedet?


Akár le is csillapodhattak volna a kedélyek, ha Hagen, az a sötét alak, akiről már említést tettünk, nem lebzsel ott, és nem szagolja ki, hogy itt a nagy lehetőség, most kell ütni a vasat, amíg meleg: végre be lehet fogni a kornyikáló vándorénekesek száját, és ami még fontosabb, meg lehet kaparintani a Nibelung-kincset. Nehogy már a farok csóválja a kutyát, Siegfried diktáljon a hűbérurának. Na, meg a hűbérura feleségének.

Hagen sötét terveiről és azok kimeneteléről legközelebb mesélünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr81513216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mérges gomba 2009.11.10. 12:02:49

Megint egy jó bejegyzés:D Krimehildét sose szerettem:D megérdemelte volna hogy Brünhilde pár foggal megrövidítse a kis cafatot:D (jóvanna én agresszív vagyok, elvégre naponta 3szor vágom földhöz a kalapom nagyon mérges gombaként:D) De legalább fogott volna össze a két csaj hogy közös erővel kiiktassák a teszetosza máshova tosza férjeiket:D

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.11.10. 15:44:51

@Mérges gomba: Sztem a legkevésbé szimpatikus Gunther, aki többnek akar látszani, mint ami, és egyre nagyobb marhaságokat csinál. A végén meg aljas is lesz (a folytatásból kiderül). Siegfried egy nagy gyerek, szeretne mindenkinek megfelelni, szívességet tenni, segíteni, akár egy úttörő. Nem látja, h a vesztébe rohan. Hiába a nagy fizikai ereje, agya neki sincs. De ő egy sajnálatraméltó alak. Kriemhilde sztem a rangkórság áldozata, annyira szeretné, ha mindenki tudná, h a férje nagyobb jani, mint a bátyja, h megássa a sírját. Hosszú távon minden családtagjáét, egyébként ... Brünhildének a férjválasztó módszerét lehet kifogásolni ...

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.11.11. 21:11:38

Na, itt vagyok, itt vagyok, látom, hogy tegnapi poszt, de ha egyszer most értem haza???
Na, Krimhildécske picit felnyomta a vérnyomásom... Nem csak hogy nem köp tüzet attól, hogy a férjecskéje más nőket csomagol össze (most a kufirc ugye nem tisztázott), de még el is büszkélkedik vele... Jajj. Buta.
Egyébként hogy' is volt ez a hűbériség-adózás dolog? Nem a hűbérúr adott földet (és/vagy lóvét) a hűbéresének fegyveres szolgálat ellenében? Miért kellett volna adóznia? Vagy ez is amolyan kivétel erősíti a szabályt dolog?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.11.12. 20:32:47

@Ms. Mazsola: Semmi gond, most én is lassabban tudok csak reagálni.
Kriemhilde kicsit más koordinátarendszerben működött, mint a mai asszonyok, azt hiszem. Vagy csak arról van szó, h muszáj volt lealáznia a másik nőt, és ez volt az egyetlen igazi ütőkártyája.
Hűbéri rendszer: de, a hű/bér ilyen szempontból szójáték volt tőlem.
Úgy tanultam én is, ahogy itt írva vagyon: "nemesi birtokkal csak egyféle kötelezettség járt, a fegyveres szolgálat. Ellenben a kisbirtokosok földbirtokaik után az esetleges fegyveres szolgálaton kívül pénzben vagy termesztményben fizetett adóval tartoztak." Természetesen itt nem kisbirtokosról van szó. A lovagregény mégiscsak erről beszél, hogy Siegfried "Zins"zel tartozik, aminek elsődleges jelentése a kamat, de itt nem erről van szó. Hanem vmi rendszeres adóról. Talán egy történész megsegít minket, és elmagyarázza ... De a jelek szerint a hűbéri rendszer korántsem olyan egységesen áttekinthető, mint gondolni szoktuk. A korabeli szerző nyilván létező szokásjogról ír, enélkül az egész konfliktus nem is alakulhatna ki, tehát kellett adót fizetni. Ráadásul Siegfried erején felül fegyveres szolgálatot is teljesített korábban és ezzel csalják majd tőrbe a végén ...

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.11.12. 21:52:55

@Gloria Mundi: Áh, ez a szép a történelemben, megtanítanak valami szép szabályszerű dolgot (pl. hűbériség), de rögtön kezdik is sorolni a kivételeket a szokásjog óvó szárnyai alatt. Bár ez igaz a nyelvekre is...

vészmerülés 2009.11.18. 13:09:21

"...annak van joga a másikat lelázni."

Ez nem "lealázni" akart lenni?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.11.18. 15:54:42

@vészmerülés: De, csak nincs, aki korrektúrázna nekem ... :) Javítom, köszi.
süti beállítások módosítása