Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ankhiszész és Aphrodité kettőse hétfőn csúcsokat döntött, több, mint 9500-an voltatok rájuk kíváncsiak. Köszönöm nektek a biztatást és az érdeklődést.

Kitartásotokat meghálálva jön e népszerű téma folytatása.

Ne feledd, drágám, egy szót se a haveroknak! Halloooood?


Ankhiszészt titkos szeretője, a telhetetlen szexistennő minden éjjel lefárasztotta, és a szünetekben tuti, ami biztos ismételten és nyomatékosan figyelmeztette arra, hogy az úriember élvez és hallgat, főképp, ha a férjes asszonnyal kufircol, főképp, ha olyan férjes asszonnyal, akinek állandó szeretője is van, és az történetesen a hadisten, satöbbi, satöbbi. Ankhiszész csak bólogatott, mert általában kóros álmosság gyötörte, mióta Aphrodité rávetette magát ...

Ötször egy éjszaka, fiúk, úgy ám!

Egy este, mikor a szajhaistennőnek épp másutt akadt dolga, a király haverjai nagy ivászatot rendeztek, és ebből a leharcolt lepedő-, akarom mondani, medvebőr-akrobata se maradhatott ki. A ki tudja, hányadik rund után a kanbuli résztvevői, miután kitárgyalták az összes versenylovat, birkózót és csotrogányt, más közös téma híján nőkről, elsősorban azok testi tulajdonságairól és szexuális szokásairól kezdtek igen szakértő módon értekezni. (Politikáról ugye nem lehetett, mert ott volt köztük a főmufti.)

Csak meg ne fordítsátok a vázát, mert még orra bukunk!

Szóba került többek között a környék legdögösebb csajaként jegyzett leányzó is, akiről többen bennfentesként tudni vélték, hogy valóságos vadmacska az ágyban, illetve azon kívül is, tetszőleges helyszínen és időpontban. Olyan messzire merészkedtek, hogy Ankhiszészt kezdték ugratni (aki király létére illuminált állapotban valóságos puszipajtásként viselte magát övéi körében):


- Mibe, király koma, hogy ha választani lehetne, még Aphroditénél is szívesebben próbálnád ki a kiscsajt?

Így görbüljek meg, Aphrodité, ha elárulom valakinek, hogy mit szeretsz a legjobban az ágyban!

Ankhiszész rejtélyesnek szánt, de inkább kissé bárgyúra sikerült vigyort vágott, ha lett volna szemüvege, a szájába veszi a szárát, hümmögött, mint aki lelki szemei előtt lát valami nagyon érdekeset, aztán kifejtette, hogy igen, a kislánynak határozottan vannak pozitív tulajdonságai (röhögés), teszemazt az oralitás műfajában igen lelkesnek mutatkozik (még nagyobb röhögés), de úgy mindent egybevéve, ha nagyon muszáj választani, mivel neki mindkét nőszemély megvolt (térdcsapkodás a közönség részéről), azért úgy véli, Aphrodité jobban teljesít.

- Huuuh, fiúk, a tapasztalat! Ne becsüljétek le a több száz éves tapasztalat jelentőségét!

Na, srácok, kinézitek belőlem, hogy a szexistennő pont engem választott?

Ezen a ponton a röhögés és a térdcsapkodás  vagy olyan vehemenciával tört ki a haverokból, hogy egészen az az Olimposzig hallatszott fel (lesz majd csendrendelet, mint a VI. kerületben, csak várjátok ki a végét!), vagy Zeusz figyelte egész idő alatt kristálygömbben az eseményeket, mint valami Big Brother-függő  … Annyi biztos, hogy az istenek fenséges királya (másodállásban főpernahajder) felkapta a vizet, meg az épp keze ügyében lévő gömbvillámot, amelyet nemrég fejlesztett ki (a nőzés mellett az elektromosság tanulmányozásával ütötte el az örökkévalóság unalmas óráit), és sutty, lehajította a röhögcsélő társaság közé, konkrétabban Ankhiszész hülye fejére.

Feltalálhatnának már valami korszerűbb módszert a részegeskedő halandók megfigyelésére! Egészen elzsibbadt a kezem ...

Igazán nem rajta múlott, hogy a villám nem találta telibe a lepcses szájú monarchát, de Aphrodité, ahogy Szmürne esetében, ezúttal is dea ex machinaként alakított, és a multifunkcionális varázsövét villámhárítóként  használta… Jó kis varázsöv volt ez, nem valami gagyi kínai gyártmány, még arra is lehetett használni, ami nem szerepelt a használati utasításon.

Egyedi fejlesztésű, multifunkcionális, feromon-kibocsátási extrával ellátott, villámhárítóként is hasznosítható női öv rózsaszín kivitelben másodkézből eladó. Figyelem: erényövként való alkalmazása ellenjavallt! Az eszköz nem rendeltetésszerű használatért felelősséget nem vállalunk.


Sajna Ankhiszész nem úszta meg teljesen szárazon a merényletet, maradandó, 8 napon túl se gyógyuló egészségkárosodást szenvedett, csak azon megy a vita, hogy ez pontosan miben állt, hétrét-görnyedésben (lásd rőzsehordó-asszony), lebénulásban vagy megvakulásban.  Szerencséjére nem szorult az OEP-re, mert az akkoriban még nem fejtette ki áldásos tevékenységét, viszont a királyi kincstárak mindig bőkezűen gondoskodnak lerokkant egyeduralkodókról, olyan előzékenyek, hogy meg se vizsgáltatják évente, időközben kinőtt-e az érintett levágott lába vagy csodás gyógyulás útján visszanyerte-e szeme világát. Arról nem is beszélve, hogy akkor járunk a legjobban, ha önmagunknak utaljuk ki a végkielégítést. (Lehetőleg többször ...)

Na, tegyünk hozzá még egy zsákkal, mert másképp úgyse lesz a szerencsétlen sűrűn kielégítve.

Azt ugye sejtjük, hogy kedvenc szajhaistennőnk elég hamar kiábrándult lerokkant szeretőjéből, mert bármely forró szenvedélyt le tud hűteni, ha példának okáért a pasi nem tud kiegyenesedni … Na jó, most ezt ne magyarázzátok félre, ha egy mód van rá!

A sztori a továbbiakban annyiban érdekelhet bennünket, hogy Aeneásszal, a párocska első éjszaka fogant fiacskájával még fogunk ám találkozni! Aphrodité ugyan hamar lepasszolta a kisdedet a leszázalékolt apukának, ám jó anya lévén egész életében egyengette az útját, például nőket is szerzett neki. Erről azonban majd a maga idejében részletesen beszámolunk.

És vigyázat azokkal az úriemberekkel, akik medvebőrön, más sátrában, méhecskezaj közepette képesek tornamutatványokra!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr721500581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gurumama · http://sargacsik.hu 2009.11.05. 10:26:38

Nem véletlen, hogy Aphrodité neve tajtékot, illetve habot jelent. Nomen es omen. :)

Glg 2009.11.05. 12:43:10

:D:D-ez ismét nagyon jó volt :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.11.05. 17:30:10

Emberek, ez nem igazság, csak élvezkedtek, olvasgattok, és nem kommenteltek! Tisztelet a kivételnek ...
Nem lehetek annyira tökéletes, h ne akadjatok fenn valamin :)

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.11.05. 22:49:41

@Gloria Mundi: Csak az tud kommentelni, aki nem maga is a ,,medvebőrőn" heverészik :-D
Na, szóval hazaértem, olvastam, tetszik, és ez a történet remek tanulság arra, hogy a férfiak rosszul járnak, ha a nőjük szexuális teljesítményét egymás közt kibeszélik. Nem kötök bele, csakazértsem :-P
Az Aphrodité övéről szóló kis apróhirdetés különösen jó.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.11.06. 12:24:54

@Ms. Mazsola:

Nanemazér', de szerintem a nők szokták a pasijuk teljesítményét dumcsi tárgyává tenni :-)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.11.06. 13:59:24

@Ms. Mazsola: Köszi, Rád mindig lehet számítani :)
Sztem jóbaráttal meg lehet ilyet beszélni kettesben, de sörözős-borozós kanbulin már ízléstelen. Egyébként "fontos" nőkét nem is szokták ilyen helyen elemezni. Csak a futottak még kategóriát :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.11.06. 14:00:32

@tiboru: Az is igaz :) De nem nagy társaságban, és mindig szerető megértéssel. Amennyiben a pasi megérdemli :)
És Rád is mindig lehet számítani kommentnél, nehogy igazságtalan legyek :)

NAR 2009.11.07. 09:54:43

Ötször egy éjszaka - az is valami? :-)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.11.07. 15:52:22

@NAR: Van, akinek kevés, van, akinek elérhetetlen ... De sztem a szám lényegtelen (persze, ha legalább 1 összejött :) A körítés fontosabb. De a pasik számokban szokták meghatározni a világot. Így sokkal egyszerűbb :P

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.11.09. 22:11:43

@NAR:

Biztosan sarki éjszaka volt :-P
süti beállítások módosítása