Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hattyú, fattyú, tojások avagy: Léda


Minden út Zeuszhoz vezet (akiről még nem is mondtuk eddig, hogy a rómaiak Jupiterként tisztelték), de leginkább a kívánatos nőszemélyek útja, akárhová is indultak eredetileg. Így esett ez Lédával, az akkori spártai királynéval is, akit huszonnégy óra leforgása alatt két férfi (férfi? na, erről még morfondíroznunk kell) nem csak négy gyerekkel, de némi libasággal is megajándékozott (köszi az ilyen ajándékot) … Vagyis hattyúsággal. Esetleg.

Ilyet köztérre kitenni! Az alkotónő szerint ő Léda, de hogy pontosan mi történik vele, azt csak találgatni lehet. Hol a hattyú, egyébként is? És az a pici, műszaki cikknek kinéző valami ott alul vajon egy tojás, vagy egyáltalán nem tartozik a kompozícióhoz? Egyébként nekem kifejezetten tetszik ez a szobor. Végre mellbőség tekintetében sem lehet panaszunk.


Zeusz, a villám- és spermaszóró istenkirály, mint annyiszor, megint szemet vetett egy halandó nőre, most azonban a szokástól eltérően olyanra, akinek férje is volt, egy bizonyos Tündareusz. Szegény fickót igazán nem lehet szerencsésnek nevezni, mégis, milyen érzés lehet, ha valakinek tojásból kelnek ki a gyerekei, akik esetleg nem is a gyerekei, vagy csak egy részük, vagy egyik sem, és aggódva kell figyelni, hogy most gágognak, sziszegnek vagy hápognak-e, vagy esetleg gügyögnek, mint a tisztességes embercsecsemők.

Nem, Lédát nem kérdezte meg senki. Vagy nagyon nem figyelt oda. Másutt járhattak a gondolatai, ha nem volt elég éber egy olyan bizonytalan világban, amelyben bármely, ártatlannak látszó tárgyról, növényről illetve állatról könnyűszerrel kiderülhetett, hogy valójában élesre töltött fegyver, akarom mondani Zeusz, akinek komplexusai vannak antropomorf alakjával kapcsolatban (a pszichoanalízis jó ötlet lett volna… Nos, kedves Zeusz, mi ez a kényszerképzet, hogy humanoidként esetleg nem kell a nőknek?)

Szokás szerinti nudizmus a folyóparton. Zeusz meg ismét befészkelte magát.

Léda gyanútlan volt, sőt, felelőtlen! Például nem kellett volna széttett lábbal üldögélni a folyóparton, amely a hattyúk természetes környezete.  Meztelenül meg még úgyse. Az ilyenek ne csodálkozzanak, ha valami történik velük. Naugye. (Egyébként senki nem mondja, hogy csodálkozott volna bármin.)

A pontos részletektől megkíméllek benneteket, már csak azért is, mert nem ismerem a hattyúk közösülési szokásait, az ábrázolások azt sugallják, hogy a világon nincs nagyobb boldogság egy nő számára, mintha egy hattyú megbúbolja … A madárfóbiámmal nem vagyok valami avatott szakértő ebben, de ha lehet választani, akkor inkább az emberi formátumot preferálom.
 

Nincs menekvés, Zeusz nagyon belelendült. Reméljük, a csőrével nem csipkedte agyon szegény Léda arcát.

Léda ezt is, azt is kitapasztalhatta egy nap leforgása alatt, neki aztán volt összehasonlítási alapja. Először Zeusz-hattyú, aztán Tündareusz-férjecske. Kilenc hónappal később tojások. Arról nem szól a fáma, hogy kotlani is kellett-e rajtuk, vagy csak simán kinyomni őket. És mekkora tojásokat rak egy halandó asszony? További megoldandó rejtély: szerencsétlen Tündareusz gyerekei miért voltak ugyancsak szárnyasnak álcázva? Ja, persze: hogy a mostohaapa ne tudja, ki saját, ki kakukkfióka (hiába, Zeusz kakukksága itt leitmotiv).

Esemény utáni elernyedés a természet lágy ölén.


A négy gyerekből két lány, két fiú. A két lány igencsak híressé vált a mitológiában.

1) Klütemneisztra
Róla biztosan tudható, hogy Tündareusz lánya volt, az is lehet, hogy természetes úton született, még a tojás-kalandok előtt. Agamemnónhoz ment férjhez, aki a görög hadakat vezette Trójába. Majd a maga helyén beszélünk róla, mindenesetre húga, Heléna viselt dolgai teljesen tönkrevágták az életét.
 

Zeusz, hagyjál már egy kicsit! Csak tudnám, hogy fogom megmagyarázni a férjemnek, miért van tojáshéj ezeknek a kölyköknek a fenekén!


2) Heléna alias Szép Heléna alias spártai Heléna alias trójai Heléna

Zeusz lánya, ez tuti. Közös megegyezés alapján kikiáltották a legszebb halandó asszonynak (a halhatatlanok között a „legszebb” címért versenyezni kellett … nem érdekes?). Lánykorában Thézeusz elrabolta, de fivérei visszarabolták. (Úgy általában minden pasit orbitális marhaságok elkövetésére serkentett, ki tudja, miért …) A balek Meneláoszhoz ment férjhez, Spártába. Viselt dolgai tönkrevágták a trójaiak és a görögök kb 20 évét, felért jó pár természeti csapással. De róla is külön kell megemlékeznünk.


3)- 4) Kasztór és Polüdeukész

Lehet, hogy Heléna tojástestvérei, de Polüdeukész apja Tündareusz, ezért ő halandó, mindenesetre elválaszthatatlanok. Kedvelték az olyan extrém sportokat, mint az ökölvívás, a kocsihajtás, a vadászat, a hajózás, és más menyasszonyainak elcsábítása, utóbbiba beletört a bicskájuk, de végül csillagképpé váltak, ami azért nem olyan rossz karrier.

Az elválaszthatatlan ikrek harcra készen illetve az Ikrek csillagkép részeiként

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr771396357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.21. 12:14:34

Az az első kép, illetve szobor teljesen oké, még ha egy kicsit germánosra is sikeredett; még azt is megtudhatjuk belőle, hogy annó a hölgyek a borotválkozást/gyantázást még nem művelték olyan vehemenciával, mint manapság.

Csak azt kéne kitalálni, miért lép ilyen furán?

Tippeket ne a kiadóba, hanem ide kérek.

És szerintem az az izé ott lent az valami szellőzőnyílás vagy ilyesmi lehet a falon.

Csuri / Bariildi 2009.09.21. 12:14:39

Megint címlap, GRATULA!!!!
A lassan már megszokott színvonal, jó kis perverz sztorik (mér??? nem azok?!), és végre néhány komolyabb kebel.
Mi kell még hétfő délben???

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.21. 12:16:23

@tiboru:

Tudom már: az első képen Léda egy láthatatlan valamivel/valakivel smárol.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.21. 12:50:18

Amúgy meg leegyszerűsítve: Léda egy ordas nagy ribanc volt, aki elcsábította szegény Zeuszt.

Beszéltem.

Csuri / Bariildi 2009.09.21. 13:05:37

@stopli:
Hát, tömörebb, ez tagadhatatlan.
És ha csak a dugás része érdekel (ahogy te hívod: animalszeksz), akkor elég is ennyi. Akarom mondani: annyi.
Ez itten azonban egy művelődést elősegítő kultúr-iromány, még ha megtévesztő is :)
Nem hasonlítható össze a kettő, szvsz.
De, mindenesetre ügyes, hogy betetted a linket :))

Publius Decius Mus 2009.09.21. 13:15:54

Na jó, segítek. Léda lábánál egy lámpa van ami a szobrot világítja meg. Érdekes szobor, technikailag sem rossz, de nem egy intellektuális darab - persze szerintem.

atika13 2009.09.21. 13:19:09

Tetszik az írás, de hogy mindenki ennyire műszaki analfabéka... az a furcsa tárgy a műalkotás alatt egy lámpa... azzal világítják meg sötétben (például éjszaka) a szobrot.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.21. 13:29:14

@stopli:

Hát mit mondjak, ízlések és pofonok...

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.21. 13:31:51

@Publius Decius Mus:

Itten kérem szépen a dugás volt a középpontban, Léda szobra miért kéne intellektuális legyen? Legyen zsigeri és explicit; milyen Léda is lenne mondjuk olyan Henry Moore-osan :-)

Glg 2009.09.21. 13:35:31

Ez is szép darab :)-ez a blog mindig feldobja a napom :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.21. 14:15:26

@stopli: Nem hittem eddig sem, hogy én vagyok az első, aki ezt leírja. :) Elég sokan megtették előttem, és meg is fogják tenni a jövőben. Ami Zeusz vagy egyéb istenek és mitologikus hősök pénisz-méreteit illeti, tudnivaló, hogy a szobrokon mindig természetellenesen kicsinek ábrázolják, olyan fejlövés lehet ez is, mint a nők kis melle. L. Michelangelo Dávid szobra. Zeusz hanyga alakjában is akcióba lendült, na azt végképp nem tudom, hogy kéne ábrázolni :) Más: ha frappánson a trágár szavak használatát értjük, igazad van. De én ezeket lehetőség szerint kerülöm, mert nincs benne semmi pláne.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.21. 14:17:01

@Publius Decius Mus: @atika13: Beugratós :) A műszaki analfabétát megjátszani mindig bejön ...

stopli 2009.09.21. 14:18:44

@Csuri / Bariildi:
sztem az én léda- & zeuszfirkám is a művelődést segíti elő, közművelés a javából, de a tinédzserek és a legifjabbak mitológia iránti figyelemfelkeltését részesíti előnyben, nem a taglalást.. úhogy mingyááá' át is irányítom az 1000valahány mitológiai animálszeksz olvasómat egy linkkel hozzád, ha bővebben érdekelné őket a stuff..

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.21. 14:18:53

@tiboru: Én se tudom, miért kellene intellektuálisnak lennie, a szexuális felajzottság (hú, de szépen fogalmazok) pillanataiban az a jó, ha az ember (nő) nincs az eszénél. :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.21. 14:22:02

@stopli: Csuri nem én vagyok, de köszi az átirányítást :) Mm hozzám, Gloriához :) Szegény ifjakat szerinted elsősorban a zoofilia érdekli? Nem elég nekik megküzdeniük az emberi szexszel?

stopli 2009.09.21. 14:23:02

@Gloria Mundi:

nem trágár, hanem köznyelvi szavakat használok..

michelangelo buzi volt, a dávid szoborban eszményi szerelmét szobrotta meg, és a művész tapasztalatból is tudta, h hülyén veszi ki magát, ha egy homokos dávidnak térdig ér a farka..

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.21. 14:31:55

@stopli: Semmi kifogásom a trágár szavak ellen, csak én bánok velük csínján. Bizonyos pillanatokra tartogatom őket.
A miniatűr és a térdig érő (priaposzi) farok között azért bőven van átmenet. Most nincs időm mindenféle szobrokat farokméretileg átnézni, de biztos írtak már erről is a nagyokosok, akár a mell kultúrtörténetéről.

stopli 2009.09.21. 16:49:53

(egyébként nívós, aprólékos blog ez + arca van, betettem az egyik gép rss-ébe..)

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.09.21. 20:59:28

Na, erre érdemes hazavánszorogni! Lesz Zeusz, mint aranyeső is? Mert ha a hattyús közösülést nehéz elképzelni, akkor a ,,pénzesőt" még nehezebb. Na jó, talán ha majd kialszom magam, akkor okosabbat is hozzá tudok majd szólni, nem csak mindig tippelgetek, hogy mi lesz majd...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.22. 09:25:04

@tiboru: Nem véletlen a germánosság a szobron, mivel egy Susanne Marx nevezetű hölgy követte el.
Egyébként a női fanszőrzet fel nem tüntetése is szabály volt korábbi korok képzőművészetében, ahogy olvastam valahol, korántsem a valóságot tükrözi :) Ahogy a mai erotikus modellek sem azt mutatják, csak most a photoshop áldásos hatásait élvezhetjük.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.22. 09:26:05

@tiboru: Szegény Zeusz??? Mindjárt elsírom magam!

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.22. 09:29:45

@Ms. Mazsola: Lesz minden, amit szeretnétek, majd agyalok rajta :) Bár most van pár tervbe véve aranyeső előtt :) Szerintem a pénzérmék sokakat erotikus izgalomba hoznak, lehet, h nem is olyan nehéz elképzelni.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.22. 09:31:34

Észrevette vki, h a Leonardo-festményen mennyire természetellenes Léda melle? Leonardo előszeretettel festett kétes nemi jellegű figurákat, ezzel adva a lovat pl Dan Brown alá is :)

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.09.22. 10:48:33

@Gloria Mundi: Náná, Leonardonak az volt a legfőbb dolga, hogy témát adjon a jövő korok izgága lelkületű íróinak, művészettörténészeinek, miegymásainak. (Nem szidom Dan Brownt, nagyon élveztem a könyveit.) Szerintem egyszerűen csak erre a nőtípusra bukott, vagy ilyet rendeltek tőle, esetleg inkább vonzódott a hímnemhez, és ehhez mérten festett nőket...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.22. 11:12:27

@Ms. Mazsola: Vonzódott a hímnemhez, ez igaz, akárcsak Michelangelo ... De végzett anatómiai kutatásokat is. Szóval nem igazán értem a dolgot. Dan Brown ... hát, vannak jobbak is, de legalább az amcsiknak van miért Európába jönniük. Írhatna egy Mo.-on játszódó regényt is, hogy fellendítse a turizmust :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.09.22. 19:30:14

@Ms. Mazsola:

"...esetleg inkább vonzódott a hímnemhez..."

ESETLEG?!

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.09.22. 20:36:29

@tiboru: Hát a fene tudja biztosra mondani pár száz év távlatából a pasi szexuális beállítottságát. Felőlem lehetett nyugodtan férfikedvelő, de a nyakamat nem tenném rá, annyi mindent állítottak és cáfoltak már róla. Nem volt a hálószobájában rejtett kamera, tehát nincsen csak közvetett bizonyíték. Szerintem.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.22. 21:07:16

@Ms. Mazsola: Nem tudtam, h cáfolták a homoszexuális hajlamait. De ez mégsem magyarázat a Lédán tapasztalható aránytalanságra. Vagy csak én tartom annak???

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.09.22. 21:11:37

@Gloria Mundi: Öhm, félreérthetően írtam. Eme hajlamait nem cáfolták, de annyi minden vitatott körülötte, hogy nem lennék meglepődve, ha esetleg mégsem lett volna homoszexuális. De a témához ez úgyis csak lazán kapcsolódik. Lédát tényleg nőiesebbre festhette volna.
süti beállítások módosítása