Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kakukk akcióba lendül és befészkel

Elérkezett az ideje, hogy lerántsuk a leplet Zeusz és Héra házasságának igaz történetéről. Megdöbbentő részletek! Csak itt, csak most, csak nektek.
 


Zeusz a kakukk-hadművelet közben elfoglalja megfigyelőállását.


Kezdetben vala egy közös apjuk, Kronosz nyugdíjaztatásának ügyintézésében megfáradt pernahajder (nálunk immár Zeusz papa állandó eposzi jelzője), aki szeretett volna egy kicsit elambróziázgatni nővérkéjével Krétán, ha már arra jár … (Az ambrózia egyfajta legális kábszer volt, amelyet a bor feltalálása előtt előszeretettel fogyasztottak az istenek minden mennyiségben.)

 

De hát szokás szerint megmozdult Zeuszban valami. Vagyis rajta. Nem meglepő módon igencsak beindult az időközben rekord gyorsasággal csecsemőből serdülő szépséggé avanzsált nővérkéje láttán.

Kegyetlenül ostromolni kezdte Hérát, aki természetesen szűz volt még. (Egyébként annyiszor vedlett át szűzzé később is, ahányszor kedve támadt egy kis fürdőzésre. Bár a fene tudja, mi a jó abban …)

Héra még szűzen. Vagy már. Vagy a fene tudja. Tessék figyelni az arányokat! Nem vasalódeszka, ugye?


Jólnevelt úrikislányhoz illően Héra minden erejével ellenállt, (na neee, hagyjál már, minek képzeled magad?), és ereje volt neki a jelek szerint, mert nem hagyta magát leteperni.

A küzdelemben megfáradt isten színleg feladta a harcot. Megtörölte a homlokát, udvariasan biccentett, megköszönte az ambróziát, pedig nem is volt gyerekszobája (egy egyszeri kecske nevelgette anno, ahogy tudta, némi nimfakísérettel megspékelve), majd angolosan távozott.

Héra kicsit csodálkozott ugyan, mert nem úgy ismerte a bátyuskát, mint aki egyhamar feladja, de megvonta a vállát és kiment a lugasba. Gondolta, ami késik, nem múlik, majd csak elveszti a szüzességét valahogy.

Mit tesz isten (és ez most nem puszta szófordulat), a lugasban egy madárka verdesett törött szárnyával. Kicsit még hangicsált is, Kuckuck, Kuckuck, ruft aus dem Wald, mintha ezt énekelte volna, elkapott a sasmadár, megtépázta a tollam, jaj nekem, szerencsétlennek!

Héra meg hitt neki. Egy kakukknak! Aki arról ismeretes, hogy más palimaradak fészkébe csempészi a fiókáját, az édes apróság pedig zsigerből kiutálja a többieket és a végén egymaga pöffeszkedik a balek szülők fészkében ... Persze az is lehet, hogy Héra gyenge volt ornitológiából, vagy apja gyomrában nem működött rendesen a közoktatás.

Lényeg a lényeg, hölgyeim, bennünket mindig túl könnyű meghatni. Az a jó szívünk veszejt el, főleg, ha pasikról van szó. Héra is szépen belegyalogolt a csapdába.

Jaj, te pici madár, gyere ide a keblemre, ne panaszkodj, majd én megvigasztallak, elbabusgatlak, meglátod, jó helyed lesz, satöbbi, satöbbi …



Ugye, látjuk magunk előtt a gyengéd, megható jelenetet? (Látjuk... Itt, balra.) Némelyek már a szemüket törölgetik, azok a régi szép idők, amikor a leánykák még pártfogásukba vették a megsebzett állatkákat!

Most azonban snitt …

Héra köpni-nyelni nem tudott, olyan gyorsan történt minden. Kakukk volt, nincs, viszont egy durung a lába között az nagyon is, nem sokáig tartott rájönni, hogy ki ügyködik olyan elánnal a szüzessége elveszejtésén. Megkockáztatom, hogy ekkor már nem nagyon tiltakozott, főleg, mert teljesen felesleges lett volna.

 

 

Ennyire nem tiltakozott ... Sőt, Zeusz is rájött, hogy nagyobb az élvezet, ha szép szóval és simogatással ér célhoz, nem erőszakkal.

 

Zeusz más nőivel ellentétben azonban Héra megkérte ennek a kufircnak az árát : túl előkelő származású volt ahhoz, hogy ne kelljen feleségül venni. Pedig Zeusznak megmondták, hogy ne nősüljön, mert teljesen alkalmatlan rá. Vagy felfalja a feleségét, vagy fűvel-fával csalja. De hogy veszi ki magát az, hogy egy tisztességes istenkirálynak ne legyen tisztességes felesége? Hogy alakítson így az ember (elnézést: isten) rendes dinasztiát?

 

Az erőszakos nemi közösülés bűncselekményét elsimítva hatalmas lakodalmat ült a szép ifjú pár, ott volt minden isten és félisten, ajándékot is vitt magával mindenki (mert volna ne vinni) …

Oszt elkövetkezett a már említett és képen is megörökített nászéjszaka, amely, írd és mondd, háromszáz, azaz 300 évig tartott. Uraim, ez már teljesítmény! Bár a mi halandó agyunk elképzelni nem tudja, hogy mit lehet egy 300 esztendeig tartó nászéjszakán művelni (ötleteket kommentekben elfogadunk), valahogy mind a ketten túlélték. (Persze, nekik könnyű, úgyis halhatatlanok.)

Nem feledhetnénk el azt a kakukk-dolgot, drágám? Vagy örökké ezt fogod emlegetni?




Egyébként pedig csoda, hogy ezután Zeusznak gusztusa támadt valami másra is?
A csoda inkább az, hogy Hérának nem, de ő azzal volt folyton elfoglalva, hogy füröcskéljen, és visszanyerje a szüzességét.

A frigyből egyébként három utód született, Árész (a háború istene), Héphaisztosz (a kovácsok és a vulkánok istene), meg Hébé, az ifjúság istennője.  Rossznyelvek szerint csak Hébé közös gyerek, a másik kettőt (vagy hármat, mert Árésznak állítólag egy Erisz nevezetű ikernővére is volt) Héra szűznemzéssel hozta világra. Egyébként nem csoda: ha valaki folyton azzal szórakozik, hogy szűzzé válik, ilyen híresztelések kapnak szárnyra.

Héphaisztosszal kapcsolatban Zeusznak erős kételyei voltak és egy USA-ban használatos villamosszékre hasonlító kínzóeszközt is bevetett az igazság kiderítése érdekében, de a jelek szerint igazságszérum nem állt rendelkezésére (meg Jack Bauer sem, hogy két perc alatt megtörje az istennőt), így máig nem tudni pontosan az igazságot. Csak az biztos, hogy Héphaisztosz olyan ronda volt, hogy a saját anyja lehajította az Olimposzról … Szerintem Zeusz csakis ezért, hiúságból nem volt hajlandó elhinni, hogy ő a biológiai apja.

Héphaisztosz, a kétes eredetű vulkánisten. Tényleg olyan ronda volt? Vagy ez csak rosszindulatú híresztelés?


Zeusz és Héra civakodásai benépesítik az egész mitológiát, ezért nem is szaporítom tovább a szót, lesz majd bőven alkalom beszámolni ezekről az esetekről.

Az istenkirályi pár házaséletére egyébként jellemző, hogy ha Héra akart valami entyempentyemet (bár általában nem kedvtelésből, csak, hogy kiszúrjon valakivel, míg Zeusz nem néz oda), kénytelen volt Aphroditének (róla még csakazértse közlök képet, majd később), a szerelem istennőjének könyörögni, hogy dobja meg már a csiricsáré, rózsaszín barbis övével, mert másképp nem sikerült ágyába csalogatnia egyébként igencsak nagyétkű hitvesét. Aphroditének meg olykor megesett a szíve. Hiába, a nők már ilyen szolidárisak egymással … 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr911355678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virt02 2009.09.03. 08:52:39

A második kép viszont nem Hérát ábrázolja, hanem Aphroditét... Méghozzá Aphrodité Kallipügoszt... vagyis a Szépfenekűt :)

Mourinho már nem a király 2009.09.03. 08:56:49

Hát ez a poszt egy fos. Lehet azt gondolod ez így viccesre sikerült, de nem...

never again 2009.09.03. 08:59:42

A fogalmazásod, a stílusod csapnivaló. Jó a téma, de ahogy leírod, kínszenvedés végigolvasni. Kár érte.

Rosa Rugosa · http://tyukudvar.blog.hu/ 2009.09.03. 09:15:28

Nem is tudtam, hogy parlagfűvel lőtték magukat. Nagy lehetőség áll kis országunk előtt!!!:)

Csuri / Bariildi 2009.09.03. 09:30:07

Az előttem szólókkal ellentétben nekem igenios tetszik a stílusa - mitöbb: azért maradtam műveletlen ilyen téren, mert a hagyományos stílusban mindig meguntam a sztorikat.
Egyébjként meg tudjátok mi a helyzet: akinek nem tetszik, hát kerülje el nagy ívben.
Ha valami, na, akkor ez NEM kötelező.
De én még szívesen olvasnám :)))

Da Real Knee Grow 2009.09.03. 09:58:37

nágyon kígyó kis poszt.
és hogy mit lehet 300 éves nászéjszkán csinálni?
végignézni a Lost összes részét kétszer. az kb annyi nem? ha nem akkor hozzá lehet csapni még pár fossorozatot.

Stefan_Schneider 2009.09.03. 10:13:55

a 300 eves naszejszakaba belefer meg egy par nemi kozosules

Minerva89 2009.09.03. 10:31:35

Tetszik ez a blog, van egy-két apróság, amit mintha másként olvastam volna, de pont attól szép a mitolóia, hogy több verzió is kering róla. Könnyed a fogalmazás, bár néha talán túl vicces szeretne lenni a posztoló, de még bőven zléshatáron belül van. Szóval gratulálok.

geeman 2009.09.03. 10:47:35

jegyezzük meg egyszer és mindenkorra:
NINCS olyan, hogy "erőszakos nemi közösülés", csak erőszakos közösülés! Nem lehet nem nemileg közösülni. REDUNDANCIA!!!

Csuri / Bariildi 2009.09.03. 11:26:14

@geeman:
Ahogy mondod. Mintha a férjemet hallanám....
Sajnos a köznyelvben elterjedt ez a kifejezés, és a sajtó is 90%-ban helytelenül használja.
Hasonló a jogos önvédelem a jogos védelem helyett, és még sorolhatnánk.

Csuri / Bariildi 2009.09.03. 11:27:00

@Rosa Rugosa:
Rosa,
hogy jön ide a parlagfű?? Az ambróziához van köze? vagy nem értek valamit?????

narghil 2009.09.03. 11:46:57

@geeman:
Ugye tervbe vetted már, hogy a "semmi sem", "sehogy sem" és hasonló kifejezések használata ellen is keresztes hadjáratot indítasz? A nyelv nem számítástechnika. A redundancia csak az utóbbiban hiba, az előbbiben gyakorlat.

pogacem 2009.09.03. 11:48:55

@Csuri / Bariildi:
Én ezt találtam:
Magyarországon szinte kizárólag csak az ürömlevelû parlagfû fordul elõ, melynek latin neve: ambrosia artemisiifolia. Az ambrózia valamikor a görög istenek ízletes étele volt, amit azért fogyasztottak, hogy örökké éljenek. Bár a parlagfû nemzetség latin neve, illetve az említett ízletes étel ógörög elnevezése ugyanaz, mégis két, teljesen különbözõ dologról van szó. Az ambrózia az ógörög istenek újszülötteinek kizárólagos tápláléka volt. Hol ételként, hol italként emlegetik az irodalomban. Úgy képzelték, hogy az ambrózia valamilyen - mézbõl készült - kivonat. Sebgyógyító erõt is tulajdonítottak neki. Az ógörög istenek természetesen nem fogyasztottak parlagfüvet.

Csuri / Bariildi 2009.09.03. 12:01:01

@pogacem:
Köszi a felvilágosítást! Nagyon kedves tőled, hogy utánanéztél!

geeman 2009.09.03. 12:08:41

@narghil: szó sincs kereszteshadjáratról, egy egyszerű konstatálás is elég lett volna részedről. Én legalább is örülök, ha rávezetnek arra, ha rontok valamit.

Rosa Rugosa · http://tyukudvar.blog.hu/ 2009.09.03. 12:56:51

Ambrosia artemisiifolia mint az előttem szóló volt kedves felvilágosítást adni.
Természetesen viccnek szántam. Ha valaki nem értette volna, akkor sajnálom.:)

pogacem 2009.09.03. 13:32:22

@Rosa Rugosa: Szerintem rendben volt a beszólás, látod, annyira figyelemfelkeltő volt, hogy megkérdeztem guglit, mit tud a témáról... És ma is megtudtunk valami újat! :)

Rosa Rugosa · http://tyukudvar.blog.hu/ 2009.09.03. 15:55:38

@pogacem: Kb. 10 éve vagyok rá allergiás, ezért jól ismerem az "Istenek eledelét".
Azóta azon gondolkodom, vajon ez egy jel lehet, hogy bizony én a pórnéphez tartozom?:D
Örülök, hogy utánanéztél!

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.03. 16:52:29

@Virtusblog: Örülök, h valaki felfedezte, ez volt a beugratós kép :) Azért higgyük el, hogy Hérának se volt rossz feneke. :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.03. 16:54:28

@never again: Nézd, tudok más stílust is, ez itt egy stílusgyakorlat. Játék!!! Lehet, hogy majd lesz olyan, amikor hexameterekben írok. :) (Bár abban olyan nagyságok előznek meg, akikkel nem érdemes versenyezni.) Köszi, h mégis végigolvastad.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.03. 16:55:19

@Csuri / Bariildi: Mindig szívesen tanulok, úgyhogy köszi az okítást.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.03. 17:01:48

@Minerva89: Minervától csakis megtisztelő lehet a gratuláció. Igyekszem a jövőben kevésbé vicces lenni :) Persze, verziók vannak bőven, de hát az ókori költőkkel egyetértve én is azt választom, ami a koncepciómba leginkább beleillik ...

Minerva89 2009.09.03. 19:17:16

@Gloria Mundi: Nem a természetes humorral van bajom, elolvastam a korábbi posztokat is és igazán szellemesek voltak. Csak írj természetesen! Szóval tényleg nem leszólni akartam a blogot.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.03. 21:11:04

@Minerva89: Köszi, lehet, h olykor túllövök a célon, és nem bánom, ha ezért kritizálnak. De gustibus non est disputandum ... Vagy mégis? Nem éreztem leszólásnak, sőt. Remélem, a jövőben is olvasod, amit írok :)
süti beállítások módosítása