Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

  Mitológiáról, legendákról, lovagregényekről, meg hasonló nyalánkságokról laza stílusban :) Fókuszban az erotika, mert az mindig mindenkit érdekel. De másról is lesz szó bőven.
 

  Nem lexikonpótló akarok lenni, nem célom, hogy egy-egy figurával, történettel kapcsolatban mindent elmondjak, ami elmondható.

  Nem tudományos igényű elemzéseket írok, bár a tudományos háttér azért mögöttük van. Inkább szabad asszociációs hálókban gondolkodom, vagy olyan hangnemű eszmefuttatásokban, amilyeneket egy baráti társaságban ereszt meg az ember például egy-egy film kapcsán ...

 

Noha minden kor úgy bánik (el) a múlt legendáival, ahogy akar, és ebben a régiek sem voltak nagyon hepciások, azért nem árt néha felidézni az "eredetibb", "autentikusabb" változatot.

 

 

  Hogy Akhilleusz ne csupán Brad Pitt legyen, Herkules ne Kevin Sorbo, Artúr király meg ne az utolérhetetlen Sean Connery ...

 

Connery mint Artúr király. Bár megsúgom, Ginevra és Artúr között nem volt ekkora korkülönbség!

 

 

  Sic transit ...

                                Gloria Mundi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexcsatakanno.blog.hu/api/trackback/id/tr161296892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.08.30. 09:02:48

Erre mondják az okosok, hogy hiánypótló!

A szabad asszociációk helyett meg (ahogyan azt minden blogger tudja) minél több, másodlagos nemi jellegre történő közvetlen célzást követelünk :-)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.08.30. 16:42:05

@tiboru: Miért pont másodlagos nemi jellegre? Elsődleges nem felel meg? Egyébként lesz minden :) A hiányt pótoljuk :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.08.30. 18:53:05

@Gloria Mundi:

Hát csak arra gondoltam, hogy az elsődlegesekről elég lesz a kép, a másodlagosokra meg a verbális célzás.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.08.30. 21:44:46

@tiboru: Igyekszem figyelni ezekre a részletekre :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.08.30. 22:53:09

@Gloria Mundi:

Részlet ide vagy oda: életfontosságú lehet!

antifeminin 2009.09.25. 22:35:19

most tévedtem ide, tetszik, hogy úgy akarsz tanítani mitológiát, hogy a sikamlós részeket ragadod meg: a mai ízlést kiszolgálva tkp. észrevétlenül műveled a főket. ugyanakkor nem lehet, hogy inkább neked kellene diktálnod a divatot, alakítanod a közízlést? abszolút alkalmasnak tűnsz rá... szóval, hogy érdemes-e mindent bulvárosítani, csak azért, hogy vevőket szerezzünk? ugyanakkor meg jó stílus, eredeti ötlet.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2009.09.26. 16:59:25

@antifeminin: Üdv a blogon :) Mi ez a nicknév? :) A felvetés jogos, és már más is megfogalmazott hasonlót, ugyanakkor ellenkező értelmű véleményeket is kapok, h még ennél is lazábbra kéne vennem. Próbálok egyensúlyozni. A közízlés alakításához túl kis pont vagyok, ehhez először valakivé kéne válni (már olyan valakivé, akire hallgatnak) ... Mivel ez csak úgy megy, ha az ember először engedményeket tesz (ha nem született királyi családban vagy nem követett el katonai puccsot :), ezt látom járható útnak. Kiadtam már pár senki által nem olvasott klassz könyvet ahhoz, hogy tudjam, hová vezet a túlzott elitizmus. Kb sehová. Egyébként vevőkről beszélni túlzás, mert egy fillért se keresek ezzel, természetesen. Egyelőre. Aztán ki tudja, mi lesz még :)

Levi 2009.10.30. 21:29:20

Tetszik a blog. Berakom a kedvencek közé! ;)
süti beállítások módosítása